Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Σάφως και το οτι ο καλός σου έχει ήδη ένα παιδί δε σε παρηγορεί, το καταλαβαίνω ...

Ούτε εμένα με παρηγορεί τώρα στη συγκεκριμένη φάση που είμαι το οτι έχουμε ανήψια ... όμως αν δεν μου κάτσει το μπεμπέ .. ε τότε ναι ..

Στη φαση που βρισκομαι ουτε και η υιοθεσια δεν με παρηγορει...Μου ελεγε μια φιλη οτι σιγα και να μην κανεις παιδια υιοθετειτε και δεν μου αρεσε καθολου που μου το ειπε.Για παρηγορια...Οχι οτι ειμαι αρνητικη.Και για να ειμαι ειλικρινης νομιζω εγω δεν μπορω να υιοθετησω λογω προβληματος υγειας.Μονο αν φυγουμε τελικα για εξωτερικο και δουμε εκει πως γινονται οι υιοθεσιες και ισως να μπορεσουμε καποια στιγμη...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

καλα ειμαι Ζετακι..... ωραιες φωτο βγαλατε..... το παρεακι σκιζει...

(βλακεια εκανα)

ευχαριστούμε μπέμπα.

Μακάρι να γνωρίσω και τις υπόλοιπες κάποια στιγμή

Φιλάκια

url]

Ναι απο τη μια χαιρομαι και απο την αλλη εχω τρελη αγωνια και αγχος:roll:

να μην εχεις αγχος και να σκεφτεσαι θετικα.....

μακαρι να ξεκινουσα και εγω.... εγω καθε φορα που αρχιζω ενεσεις.... βαζω δυνατα μουσικη και χορευω.... τετοια χαρα..... δες το οτι ετσι θα αποκτησουμε ολες το παιδακι μας....:P:p:p

να μην εχεις αγχος και να σκεφτεσαι θετικα.....

μακαρι να ξεκινουσα και εγω.... εγω καθε φορα που αρχιζω ενεσεις.... βαζω δυνατα μουσικη και χορευω.... τετοια χαρα..... δες το οτι ετσι θα αποκτησουμε ολες το παιδακι μας....:P:p:p

Καλα εγω με βλεπω να πηγαινω στο γιατρο για τις ενεσεις.Φοβαμαι μη κανω βλακεια και παει χαμενη η ενεση.Καποια στιγμη σε ενεση που ηταν να κανω μου εφυγε το μισο μπουκαλακι απο τη συριγγα μονο του.Μη με ρωτησεις πως εγινε ειμαι σιγουρη μονο σε μενα εχει τυχει τετοιο πραγμα:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλα εγω με βλεπω να πηγαινω στο γιατρο για τις ενεσεις.Φοβαμαι μη κανω βλακεια και παει χαμενη η ενεση.Καποια στιγμη σε ενεση που ηταν να κανω μου εφυγε το μισο μπουκαλακι απο τη συριγγα μονο του.Μη με ρωτησεις πως εγινε ειμαι σιγουρη μονο σε μενα εχει τυχει τετοιο πραγμα:tongue:

η 2η σου ειναι??

puregon εκανες?πως εφυγε το μπουκαλακι? δεν εχεις την πενα?

η 2η σου ειναι??

puregon εκανες?πως εφυγε το μπουκαλακι? δεν εχεις την πενα?

Οχι πρωτη.Η ενεση αυτη ασχετη με εξωσωματικη ηταν.Δεν ηταν για μενα στη μητερα μου την εκανα αλλα η μια δοση πηγε χαμενη:roll:

Δεν θελω να κανω καμια βλακεια τετοια και τωρα γιατι το φαρμακα ειναι πανακριβα

3231580x15ta1yz3w.gif

Οχι πρωτη.Η ενεση αυτη ασχετη με εξωσωματικη ηταν.Δεν ηταν για μενα στη μητερα μου την εκανα αλλα η μια δοση πηγε χαμενη:roll:

Δεν θελω να κανω καμια βλακεια τετοια και τωρα γιατι το φαρμακα ειναι πανακριβα

δεν θα κανεις βλακεια... θα εισαι προσεχτικη...:P δεν εχεις τους γονεις σου κοντα τουλαχιστον την 1η να την κανεις με καποιον παρεα?

δεν ειναι τιποτα μην το σκεφτεσαι... και εγω ειχα αγχος γι αυτο αλλα τελικα ολα στο μυαλο ειναι...

δεν θα κανεις βλακεια... θα εισαι προσεχτικη...:P δεν εχεις τους γονεις σου κοντα τουλαχιστον την 1η να την κανεις με καποιον παρεα?

δεν ειναι τιποτα μην το σκεφτεσαι... και εγω ειχα αγχος γι αυτο αλλα τελικα ολα στο μυαλο ειναι...

Μπα δεν ειναι κοντα οι γονεις μου για να πηγαινοερχομαι καθε μερα και να πηγαινοερχομαι και στο γιατρο.Θα ειμαι ολη μερα στο δρομο ετσι...Αλλα σκεψου οτι εγω εκανα της μανας μου οποτε :tongue:

Τη πρωτη θα την κανω στο γιατρο σιγουρα(μη σου πω ολες χαχαχχα) και βλεπω μετα.Πρωι τις κανεις αυτες;

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...