Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω.. Εχθές Τρίτη έκανα την ετ. Την Παρασκευή είναι ασφαλές για περπάτημα? Ή δεν πρέπει ακόμα να "κουράστω"? Τις δουλειές μου στο σπίτι τις κάνω κανονικά αλλά προσέχω να μην είμαι πχ 1 ώρα συνεχόμενη όρθια να σιδερωνω ή να πλένω πιάτα. Το πάω πιο χαλαρά επειδή ξέρω ότι σημερα-αυριο γίνεται η εμφύτευση (αν γίνει φυσικά!)

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

πρίν από 1 λεπτό , Maraki S. είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο, θα έδειχναν. Κάνω συνήθως κάποια που είναι σαν μικρές ταινίες γιατί είναι πιο φθηνά και έχω πολλά. Δεν ξέρω αν έχετε χρησιμοποιήσει μου φαίνεται ότι δεν δείχνουν τπτ και έλεγα αν κάποια στιγμή είχε μείνει κάποια κοπέλα έγγυος εκτός εξωσωματικής,να μάθω ποια μέρα και με τι τεστ το είδε από περιέργεια. Ούτως ή άλλως θα ξαναπροσπαθήσουμε με εξωσωματική, απλά είπαμε να χαλαρώσουμε 1-2 μήνες και μετά πάλι.

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοριτσάκια το αποφάσισα....θα πάω για μπανάκι....

Πηνελόπη καλά την έκανες ... η καινούργια δεν μας είπες καλή?

Αννα και Dada για ξανά ελάτε....μπόρα ήταν και πέρασε....βγήκε ο ήλιος...

Νατασάκι...με πιάσαν τα ψυχοπλακωτικά μου....αφού ξέρεις πως είναι η φάση...μια έτι και μια αλλιώς....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Cacao ο άντρας σου τι δουλειά κάνει?

Λείπει στο εξωτερικό θυμάμαι έγραψες. . Σωστά?

Ναυτικος ειναι.Λειπει γενικα :(

συμφωνω απολυτα..... η ζωή εχει και τις δυσκολίες της... και αφου τωρα ειμαστε νεες και γερες δεν υπαρχει λογος να το καθυστερουμε.... εμενα το μονο που με αγχωνει ειναι το οικονομικο.....

Το ιδιο κι εγω.Πρωτα σκαω γι αυτο και μετα για ολα τα αλλα.Εχω και το ψυχοπλακωμα απο τις αποβολες που εφοσον σκεφτομαι το θεμα παιδι ολο στο μυαλο μου ειναι κι αυτες και γενικα ειμαι τελεια:D:D Αλλα προσπαθω οσο και οταν μπορω να τα ξεχναω(λεμε τωρα...)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

εμεις εχουμε σε όλα τα δωματια πριζες για καλωδια αλλά επειδη εχω ενα notebook και το περιφέρω παντού δεν με βολευουν, ασε που ο μικρός μη δει καλώδιο και πριζα παει και τα τραβάει.! Ετσι παρόλη την προσπαθεια να το εχουμε κλειστο τελικα δεν τα καταφεραμε. Εγώ πιστευω οτι δεν πρέπει να το εχουμε συνεχεια ανοιχτο.

Κι εγω το ανοίγω και το κλείνω δεκα φορές την ημέρα.

Οσο είμαι εδω το ανοίγω οσο οχι είναι κλειστό.

Νιώθω τύψεις όμως.

Φεύγω κορίτσια.

Παω να κλείσω το wifi.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

τι κανεις κουκλαρα μου? μολις διαβασα οτι γιορταζες εχτες....

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ:P

καλα της ειπε της γαιδαρας...

ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου. Σου ευχομαι κι έσενα ότι επιθυμεις...btw εσύ πότε με το καλό θα το αποφασίσεις να ξεκινήσεις; να δεις που μόλις το παρεις απόφαση θα μαθεις οτι είσαι εγκυος φυσιολογικα

kOZcp3.png

Η Αννούλα έφυγε. ..

:-(

Λοιπόν η Αννούλα το καλό που την θέλω να γυρίσει πίσω ...

εδώ συμφωνούμε και διαφωνούμε άπειρες φορές ... αυτό δε σημαίνει πως κατακρίνουμε κάποιον για τις απόψεις του ή οτι δεν τον θέλουμε ...

ΑΝΤΕ ΑΝΝΟΥΛΙΤΣΑ ... ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...

Μπουμπούκι μου, εσένα καλημέρα δε σου είπα ε ???

Καλημερα μικρό μου αστέρι, τι κάνεις ??? πως είσαι? Έδωσες αιματάκι ???

Ο καθενας οπως το βλεπει ρε Ζεττα.Ολα επιλογες ειναι απλα δεν το καταλαβαινω το δεν θελει ο Θεος και κατι ξερει.

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι γυναικες που δεν προσπαθησαν το μετανιωσαν.Συγκεκριμενα γνωριζω γυναικα που δεν εκανε παιδι ενω μπορουσε γιατι την ειχαν φοβησει οι γιατροι (ειχε καποιο προβλημα υγειας) και ολη της τη ζωη το μετανιωνει.Ε δεν θελω να γινω ετσι.

Δεν είπα να μην προσπαθήσω ... αν έλεγα αυτό δεν θα πήγαινα καθόλου για εξώ ... όυτε θα έδινα ένα σκασμό λεφτά για όλα αυτά ... ούτε θα σκεφτόμουν σοβαρά το θέμα της υιοθεσίας (τα υπόλοιπα κορίτσια ξέρουν) ... είπα οτι μετά απο ένα σημείο που ορίζει ο καθένας δεν έχει νόημα ...

πχ εγώ βάζω αυτή την προσπάθεια σα τελευταία .. το ίδιο έχει πει και το Σασάκι ... άλλες κάνουν πολλές παραπάνω και τις θαυμάζω για την επιμονή και την υπομονή τους ... αλλά δεν είμαι εγώ ατές και αυτές δεν είναι εγώ ... αν αποτύχω και τώρα θα δω τι μπορώ να κάνω με υιοθεσία ... αν αποτύχω και εκεί ... ε Οκ ... δεν ήταν γραφτό μου τι να κάνω ... να αναλλώσω όλη μου τη ζωή σε αυτό ??? ¨όχι ... ευτυχώς έχουμε ανήψια ...

url]

Διαφημίσεις

ακομα δεν καταλαβα γιατι τοση παρεξηγηση.... ο καθενας το βλεπει οπως νιωθει... ΤΕΛΟΣ....

Αναστασακι γιατι εφυγες ομορφια μου? δεν εισαι καλυτερα?

ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΑΑΑΑ:P:p

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ......

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Νατασάκι...με πιάσαν τα ψυχοπλακωτικά μου....αφού ξέρεις πως είναι η φάση...μια έτι και μια αλλιώς....

Να πας και να περασεις τελεια!!!:p8-)

3231580x15ta1yz3w.gif

Να πας για μπανακι... η θαλασσα ηρεμει.....

Θελω να σκεφτεσαι ΘΕΤΙΚΑ .... την διαδικασια την ξερεις.... δεν ειναι κατι φοβερο...... ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ/Α ΣΑΣ!!!

ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ.... ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...

Κοίτα για πρωτη μέρα μια χαρά. Το καλό είναι οτι ο μικρός δεν αντέδρασε καθόλου. Την δέχτηκε σαν να την ήξερε. Παίζει πάρα πολύ μαζί του κι αυτός άλλο που δεν θέλει. Εντάξει θα δουμε και με τον καιρό πως θα πάει αλλά φαίνεται οκ

kOZcp3.png

Να πας και να περασεις τελεια!!!:p8-)
Να πας για μπανακι... η θαλασσα ηρεμει.....

Θελω να σκεφτεσαι ΘΕΤΙΚΑ .... την διαδικασια την ξερεις.... δεν ειναι κατι φοβερο...... ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ/Α ΣΑΣ!!!

ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ.... ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...

οχι οχι οχι να μην πας ... να κάτσεις εζώ παλεουλα μας ... καααα ??? σε παρακαλώ ... :(

url]

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου. Σου ευχομαι κι έσενα ότι επιθυμεις...btw εσύ πότε με το καλό θα το αποφασίσεις να ξεκινήσεις; να δεις που μόλις το παρεις απόφαση θα μαθεις οτι είσαι εγκυος φυσιολογικα

Να σαι καλα.... σ'ευχαριστω.... για προσπαθεια δεν ξερω ακομα... υποτιθεται οτι θα μαζευαμε χρηματα..... αλλα δεν...... απο Νοεμβρη μαλλον.... με το Νταντακι.... εκτος αν κερδισω το τζοκερ:P

Δεν είπα να μην προσπαθήσω ... αν έλεγα αυτό δεν θα πήγαινα καθόλου για εξώ ... όυτε θα έδινα ένα σκασμό λεφτά για όλα αυτά ... ούτε θα σκεφτόμουν σοβαρά το θέμα της υιοθεσίας (τα υπόλοιπα κορίτσια ξέρουν) ... είπα οτι μετά απο ένα σημείο που ορίζει ο καθένας δεν έχει νόημα ...

πχ εγώ βάζω αυτή την προσπάθεια σα τελευταία .. το ίδιο έχει πει και το Σασάκι ... άλλες κάνουν πολλές παραπάνω και τις θαυμάζω για την επιμονή και την υπομονή τους ... αλλά δεν είμαι εγώ ατές και αυτές δεν είναι εγώ ... αν αποτύχω και τώρα θα δω τι μπορώ να κάνω με υιοθεσία ... αν αποτύχω και εκεί ... ε Οκ ... δεν ήταν γραφτό μου τι να κάνω ... να αναλλώσω όλη μου τη ζωή σε αυτό ??? ¨όχι ... ευτυχώς έχουμε ανήψια ...

Ναι ενταξει.Σ αυτο εχεις δικιο.Οσο μπορει ο καθενας προσπαθει και οχι μονο σωματικα-ψυχικα αλλα και οικονομικα...Εγω περισσοτερο το ανεφερα για το "θελημα Θεου".Απλα εμενα δεν με παρηγορει το οτι ο Θεος δεν το ηθελε ή οτι ητανε το "τυχερο" μου.Πιστευω πως πολλα τα οριζουμε εμεις στη ζωη μας.Και βεβαια εννοουσα και την υιοθεσια.Μανα γινεσαι κι ετσι.;) Παντως τα ανηψια δεν με παρηγορουν εμενα προσωπικα.Μακαρι να με παρηγορουσαν.Και το οτι ο καλος μου εχει ηδη παιδι δεν με παρηγορει επισης.Ισα ισα που νιωθα ακομα πιο μειονεκτικα...

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι ενταξει.Σ αυτο εχεις δικιο.Οσο μπορει ο καθενας προσπαθει και οχι μονο σωματικα-ψυχικα αλλα και οικονομικα...Εγω περισσοτερο το ανεφερα για το "θελημα Θεου".Απλα εμενα δεν με παρηγορει το οτι ο Θεος δεν το ηθελε ή οτι ητανε το "τυχερο" μου.Πιστευω πως πολλα τα οριζουμε εμεις στη ζωη μας.Και βεβαια εννοουσα και την υιοθεσια.Μανα γινεσαι κι ετσι.;) Παντως τα ανηψια δεν με παρηγορουν εμενα προσωπικα.Μακαρι να με παρηγορουσαν.Και το οτι ο καλος μου εχει ηδη παιδι δεν με παρηγορει επισης.Ισα ισα που νιωθα ακομα πιο μειονεκτικα...

σοκολατενια εσυ για ποτε το βλεπεις?

τι κανεις Ζετάκι μου???? καλημερα και σε σενα:P

γεια σου Νατασουλάκι μου, τι κάνεις μωρό ???

Σάφως και το οτι ο καλός σου έχει ήδη ένα παιδί δε σε παρηγορεί, το καταλαβαίνω ...

Ούτε εμένα με παρηγορεί τώρα στη συγκεκριμένη φάση που είμαι το οτι έχουμε ανήψια ... όμως αν δεν μου κάτσει το μπεμπέ .. ε τότε ναι ..

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...