Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, *Vasoula είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Koula - mares

kale

Recommended Posts

εγώ πάντως το πιστεύω ...

μόνο αν θέλει ο Υψιστος ... αν δεν θέλει όσο και να βαράω τον κώλο μου ... δεν θα γίνει ούτε με ξένα ούτε με δανεικά ... ούτε ούτε ούτε ...

το έχω ξαναπει ... είμαι υπερ της υιοθεσίας και έχω πει οτι μπορεί αυτό το πλάνο να έχει ο απο εκεί πάνω για μένα ... μπορεί όμως και εκεί να βρω εμπόδια ... άρα δε θέλει με τπτ να γίνω μάνα ... εεε κάτι παραπάνω ξέρει απο μένα ...

url]

Διαφημίσεις

αααα καλά ....

πάλι ξεφύγαμε ...

τι γίνεται βρε παιδιά ????

Η καθεμια μας έχει δικαιωμα να έχει την άποψη της καθώς και τα up της και τα down της .....

Άλλες είναι πιο συναισθηματικές και άλλες πιο συγκρατημένες ... αλλά ρε παιδιά δεν θα φαγωθούμε μεταξύ μας ...

ποιο είναι σωστό ??? ποιο είναι λάθος ??? ποιος είναι αυτός που το καθορίζει ??

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ...

άντε να συγκεντρωνόμαστε λοιπόν στην ουσία ....

και μη τυχόν και εξαφανιστεί καμια σας απο εδώ θα σας μαδήσω μια μια ...

Οχι μη μας ξεπουπουλιασεις και θα κανει και κρυο τωρα σε λιγους μηνες:tongue: Θα τα φαμε ολα τα λεφτα μας στις γουνες:D

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

χμμμ. ούτε η Αννα ούτε η Dada μεσα...δεν θα πω τιποτα μόνο οτι δεν μου αρέσουν οι φράσεις τύπου"δεν έχω θέση εδώ μέσα'. Αννούλα ευχομαι να επιστρέψεις...

Δεν σας είπα το καλό, εχτές στις 9 η ώρα το βράδυ με πηρε τηλέφωνο η πρώην που κρατούσε το παιδι για να με ρωτήσει αν χρειάζομαι τίποτα. Δηλαδή σκέφτηκε ότι εχει δουλειά και υποχρεώσεις μια μέρα πριν την επιστροφή της (κάτι που επεβαλλε η ίδια με το έτσι θέλω) και μάλιστα στις 9 το βράδυ. Εβαλα τον άντρα μου και το σήκωσε και της είπε οτι δεν θα τη χρειαστούμε...!

ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ...

πολύ θα ήθελα να είμαι απο μια μεριά να δω τα μούτρα της ...

αυτή τι είπε ???

url]

χμμμ. ούτε η Αννα ούτε η Dada μεσα...δεν θα πω τιποτα μόνο οτι δεν μου αρέσουν οι φράσεις τύπου"δεν έχω θέση εδώ μέσα'. Αννούλα ευχομαι να επιστρέψεις...

Δεν σας είπα το καλό, εχτές στις 9 η ώρα το βράδυ με πηρε τηλέφωνο η πρώην που κρατούσε το παιδι για να με ρωτήσει αν χρειάζομαι τίποτα. Δηλαδή σκέφτηκε ότι εχει δουλειά και υποχρεώσεις μια μέρα πριν την επιστροφή της (κάτι που επεβαλλε η ίδια με το έτσι θέλω) και μάλιστα στις 9 το βράδυ. Εβαλα τον άντρα μου και το σήκωσε και της είπε οτι δεν θα τη χρειαστούμε...!

τι κανεις κουκλαρα μου? μολις διαβασα οτι γιορταζες εχτες....

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ:P

καλα της ειπε της γαιδαρας...

Διαφημίσεις

αααα καλά ....

πάλι ξεφύγαμε ...

τι γίνεται βρε παιδιά ????

Η καθεμια μας έχει δικαιωμα να έχει την άποψη της καθώς και τα up της και τα down της .....

Άλλες είναι πιο συναισθηματικές και άλλες πιο συγκρατημένες ... αλλά ρε παιδιά δεν θα φαγωθούμε μεταξύ μας ...

ποιο είναι σωστό ??? ποιο είναι λάθος ??? ποιος είναι αυτός που το καθορίζει ??

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ...

άντε να συγκεντρωνόμαστε λοιπόν στην ουσία ....

και μη τυχόν και εξαφανιστεί καμια σας απο εδώ θα σας μαδήσω μια μια ...

Η Αννούλα έφυγε. ..

:-(

X8R8p2.png

uHpXp2.png

εγώ πάντως το πιστεύω ...

μόνο αν θέλει ο Υψιστος ... αν δεν θέλει όσο και να βαράω τον κώλο μου ... δεν θα γίνει ούτε με ξένα ούτε με δανεικά ... ούτε ούτε ούτε ...

το έχω ξαναπει ... είμαι υπερ της υιοθεσίας και έχω πει οτι μπορεί αυτό το πλάνο να έχει ο απο εκεί πάνω για μένα ... μπορεί όμως και εκεί να βρω εμπόδια ... άρα δε θέλει με τπτ να γίνω μάνα ... εεε κάτι παραπάνω ξέρει απο μένα ...

Ο καθενας οπως το βλεπει ρε Ζεττα.Ολα επιλογες ειναι απλα δεν το καταλαβαινω το δεν θελει ο Θεος και κατι ξερει.

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι γυναικες που δεν προσπαθησαν το μετανιωσαν.Συγκεκριμενα γνωριζω γυναικα που δεν εκανε παιδι ενω μπορουσε γιατι την ειχαν φοβησει οι γιατροι (ειχε καποιο προβλημα υγειας) και ολη της τη ζωη το μετανιωνει.Ε δεν θελω να γινω ετσι.

3231580x15ta1yz3w.gif

Pink καλο ξεκίνημα με τη νέα κοπέλα και στο καλό να πάει και η παλιά!

Ερώτηση: εσύ με wifi παίζεις ή με καλώδιο?

Εγώ με wifi αλλά έχω τύψεις για την ακτινοβολία.

Έχεις γνώμη? Ξέρεις τι παίζει?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

εσύ γλύτωσες αφού είσαι εδώ ....τυχερούλα ...

Ελα και θα ελεγα στον καλο μου να μου φερει ισοθερμικα εσωρουχα για να βγαλω το χειμωνα:-D:grin::-D Αν και ετσι οπως παει παλι με το πετρελαιο θα τα χρειαστω μου φαινεται ετσι κι αλλιως.

3231580x15ta1yz3w.gif

τι κανεις κουκλα? ο Δημητρακης κλωτσαει?

αν χαθω αποτομα κοριτσια μην ανησυχησετε.... ο Η/Υ μου κανει παλι νερα....:evil:

Καλά είμαι μωρό μου, προσπαθώ να μην τρωω αν και πεινάω πολύ.

Κυριακή είσαι μέσα?

Δε θυμάμαι αν έγραψες αν έρθεις.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ελα και θα ελεγα στον καλο μου να μου φερει ισοθερμικα εσωρουχα για να βγαλω το χειμωνα:-D:grin::-D Αν και ετσι οπως παει παλι με το πετρελαιο θα τα χρειαστω μου φαινεται ετσι κι αλλιως.

Cacao ο άντρας σου τι δουλειά κάνει?

Λείπει στο εξωτερικό θυμάμαι έγραψες. . Σωστά?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ο καθενας οπως το βλεπει ρε Ζεττα.Ολα επιλογες ειναι απλα δεν το καταλαβαινω το δεν θελει ο Θεος και κατι ξερει.

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι γυναικες που δεν προσπαθησαν το μετανιωσαν.Συγκεκριμενα γνωριζω γυναικα που δεν εκανε παιδι ενω μπορουσε γιατι την ειχαν φοβησει οι γιατροι (ειχε καποιο προβλημα υγειας) και ολη της τη ζωη το μετανιωνει.Ε δεν θελω να γινω ετσι.

συμφωνω απολυτα..... η ζωή εχει και τις δυσκολίες της... και αφου τωρα ειμαστε νεες και γερες δεν υπαρχει λογος να το καθυστερουμε.... εμενα το μονο που με αγχωνει ειναι το οικονομικο.....

Καλά είμαι μωρό μου, προσπαθώ να μην τρωω αν και πεινάω πολύ.

Κυριακή είσαι μέσα?

Δε θυμάμαι αν έγραψες αν έρθεις.

αμα πεινας βρε κοριτσι να φας.... λιγο και συχνα για να μην σου πεφτει και η πιεση....

Κυριακη μαλλον ναι...:P

Pink καλο ξεκίνημα με τη νέα κοπέλα και στο καλό να πάει και η παλιά!

Ερώτηση: εσύ με wifi παίζεις ή με καλώδιο?

Εγώ με wifi αλλά έχω τύψεις για την ακτινοβολία.

Έχεις γνώμη? Ξέρεις τι παίζει?

εμεις εχουμε σε όλα τα δωματια πριζες για καλωδια αλλά επειδη εχω ενα notebook και το περιφέρω παντού δεν με βολευουν, ασε που ο μικρός μη δει καλώδιο και πριζα παει και τα τραβάει.! Ετσι παρόλη την προσπαθεια να το εχουμε κλειστο τελικα δεν τα καταφεραμε. Εγώ πιστευω οτι δεν πρέπει να το εχουμε συνεχεια ανοιχτο.

kOZcp3.png

Η Αννούλα έφυγε. ..

:-(

ακομα δεν καταλαβα γιατι τοση παρεξηγηση.... ο καθενας το βλεπει οπως νιωθει... ΤΕΛΟΣ....

Αναστασακι γιατι εφυγες ομορφια μου? δεν εισαι καλυτερα?

ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΑΑΑΑ:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...