Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Re sy Dada mou den einai kako na diafwnoume!!

Popo aisthanomai frikta den ithela na sou xalasw thn diathesi. Apla katalava oti o kathenas mporei na pei thn apopsi tou.

Elpizw na sou ftiaxei h diathesi syntoma!!

Auto den egrapses ?????

Eipa egw oti tsatistika epeidi den skeutese opos skeutome egw ????

Prin grapseis esu auto to minima eipa oti einai poli logiko na diafonoume !!!

Den tsatistika, xalase i diathesh mou ...

Ti na kanw tora ???? Na to paizo xaroumenh ????

Yv7Sp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Στα συναισθήματα δεν υπάρχει σωστό και λάθος.Ο καθένας νιώθει διαφορετικά,σκέφτεται διαφορετικά και εν τέλει πράττει διαφορετικά,ανάλογα με τις ανάγκες του.

Αννούλα και εγώ σε έψαχνα.Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην μπαίνεις γιατί όπως λες μας ρίχνεις.Το καφέ αυτό μας χωρά όλες.Και με το Νταντάκι σίγουρα μια παρεξήγηση είναι και τίποτα παραπάνω και αυτό εξ'αιτίας του γραπτού λόγου.Ηρεμούμε και πάμε παρακάτω.

Γύρισα πριν λίγο από το σχολείο και σε λίγο θα φύγω για μάθημα και φροντιστήριο!!!

Τα λέμε το βραδάκι λοιπόν.Σας φιλώ γλυκά!!!!!

Auto den egrapses ?????

Eipa egw oti tsatistika epeidi den skeutese opos skeutome egw ????

Prin grapseis esu auto to minima eipa oti einai poli logiko na diafonoume !!!

Den tsatistika, xalase i diathesh mou ...

Ti na kanw tora ???? Na to paizo xaroumenh ????

Exesi skeftei oti mporei egw na to egrapsa PRIN dw thn apadisi sou sthn Anastasia?

An twra thes na piasteis apo mia kouveda h apo thn xronikh stigmh pou graftikane ta mynhmata tote kala kaneis kai mou thn eipes.

Egw den irtha edw na tsakwthw oute einai to styl mou na tsakwnomai.

Oi parexhghseis lynontai otan yparxei kalh thelisi ki apo tis 2 plevres. 10 wres sou lew oti sevomai thn apopsi sou kai makari na skeftomouna ki egw etsi. Esy an epilegeis na piasteis apo mia kouveda dikaiwma sou. Egw den exw thesi edw mesa.

Διαφημίσεις

αμαν βρε γλωσσούδες 2 ώρες έλειψα και δεν σας προλαβαίνω ....

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!! ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΩΣΣΑ !!!!!!!!!!!!

ΦΦΦΦΦΦΦΦ

Πάω πίσω να διαβάσω τι γράψατε ...

εδώ όλα καλά ???

url]

αμαν βρε γλωσσούδες 2 ώρες έλειψα και δεν σας προλαβαίνω ....

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!! ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΩΣΣΑ !!!!!!!!!!!!

ΦΦΦΦΦΦΦΦ

Πάω πίσω να διαβάσω τι γράψατε ...

εδώ όλα καλά ???

Ναι μια χαρά όλα, δε βλέπεις εδώ τι γίνεται?

Κρίμα. ..

Αντί σήμερα να σταθούμε στην Αναστασία μας που είναι λίγο down, αναλωνόμαστε σε χαζά πράγματα.

Ο καθένας έχει την άποψη του και για τον καθένα υπάρχει σωστό και λάθος.

Εγώ δε συμφωνώ στο "δεν υπάρχει σωστό και λάθος".

Σαφέστατα για τον καθένα μας υπάρχει σωστο και λάθος.

Το οποίο όμως μπορεί να διαφέρει από τον άλλον, πως θα το κάνουμε δηλαδή?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Exesi skeftei oti mporei egw na to egrapsa PRIN dw thn apadisi sou sthn Anastasia?

An twra thes na piasteis apo mia kouveda h apo thn xronikh stigmh pou graftikane ta mynhmata tote kala kaneis kai mou thn eipes.

Egw den irtha edw na tsakwthw oute einai to styl mou na tsakwnomai.

Oi parexhghseis lynontai otan yparxei kalh thelisi ki apo tis 2 plevres. 10 wres sou lew oti sevomai thn apopsi sou kai makari na skeftomouna ki egw etsi. Esy an epilegeis na piasteis apo mia kouveda dikaiwma sou. Egw den exw thesi edw mesa.

Ρε Αννουλα τώρα αυτό είναι. ..

Γιατί δεν έχεις θέση εδώ μέσα?

Δεν είμαστε φίλες δηλαδή?

Οκ, υπήρξε μια ένταση, η οποία τελείωσε.

Έλα τώρα. .

Καταρχήν θέλω να μάθω για την εξωτερική εμφάνιση του Μουστ....ριά.

Από που θα το μάθω εγώ δηλαδή αυτό?

Που έβαλα στο γκουγκλ το όνομα του και σκιάχτηκα με αυτό το τέρας που είδα.

Ελα τώρα. .............

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφιες μου... τι κανετε? Αναστασακι γιατι εισαι πεσμενη κοριτσαρα μου? δεν θελω τετοια... οκ ολες θα θελαμε να τα καταφερουμε φυσιολογικα αλλα αφου δεν γινεται... τουλαχιστον εχουμε την λυση... οσο για την διαφωνια, χαλαρωστε βρε κοριτσια... στα συναισθηματα δεν υπαρχει σωστο ή λαθος...

οσο για το παιδι ο καθενας πρατει οπως νιωθει....

Εγω αισθανομαι ευτυχισμενη αλλα νιωθω οτι κατι μου λειπει.... και αυτο ειναι το παιδι... αυτην την επιλογη εχω τωρα και αυτην θα ακολουθησω... τουλαχιστον υπαρχει και αυτη!!!!

Και ναι τωρα ειμαι 35 και μπορω να βγω να ταξιδεψω να κανω την ζωουλα μου(αν και την εχω κανει ηδη) αλλα σε 10 χρονια θα τα χω βαρεθει ολα.... και τοτε μπορει να μην με παιρνει ουτε για εξω.... αυτη ειναι η δικη μου αποψη.....

Αννουλα δεν μας στεναχωρηθεις ψυχη μου, και εγω σε εψαχνα τις προαλλες.... απλα υπαρχει διαφορετικη αποψη... that's all

Χμμμ.Ωραια τωρα που διαβασα (λιγα οχι ολα) να πω κι εγω οτι εγω δεν ειμαι και δεν θα ειμαι ευτιχισμενη χωρις παιδια;Να το πω;;Και δεν πιστευω οτι ο Θεος εχει λογο που εγω εχασα 3 και η ναρκωμανης που μπηκε στο τραμ προχθες γκαστρωμενη στο 3ο της οπως ελεγε ειναι καλυτερη μανα απο οτι θα γινω εγω ή τα δικα της τα παιδια θα εχουν καλυτερη ζωη απο τα δικα μου.Δλδ αυτη που που εβαλε το μωρο της στη καταψυξη ο Θεος ειχε λογο που της το εδωσε;Συγνωμη αλλα αυτα δεν τα πιστευω.Κι αμα δεν θελει ο Θεος θελω εγω...Και ξενα ωαρια θα παρω και θα υιοθετουσα αν μπορουσα.Σαν θελει η νυφη κι ο γαμπρος ;) ολα γινονται

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

αααα καλά ....

πάλι ξεφύγαμε ...

τι γίνεται βρε παιδιά ????

Η καθεμια μας έχει δικαιωμα να έχει την άποψη της καθώς και τα up της και τα down της .....

Άλλες είναι πιο συναισθηματικές και άλλες πιο συγκρατημένες ... αλλά ρε παιδιά δεν θα φαγωθούμε μεταξύ μας ...

ποιο είναι σωστό ??? ποιο είναι λάθος ??? ποιος είναι αυτός που το καθορίζει ??

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ...

άντε να συγκεντρωνόμαστε λοιπόν στην ουσία ....

και μη τυχόν και εξαφανιστεί καμια σας απο εδώ θα σας μαδήσω μια μια ...

url]

χμμμ. ούτε η Αννα ούτε η Dada μεσα...δεν θα πω τιποτα μόνο οτι δεν μου αρέσουν οι φράσεις τύπου"δεν έχω θέση εδώ μέσα'. Αννούλα ευχομαι να επιστρέψεις...

Δεν σας είπα το καλό, εχτές στις 9 η ώρα το βράδυ με πηρε τηλέφωνο η πρώην που κρατούσε το παιδι για να με ρωτήσει αν χρειάζομαι τίποτα. Δηλαδή σκέφτηκε ότι εχει δουλειά και υποχρεώσεις μια μέρα πριν την επιστροφή της (κάτι που επεβαλλε η ίδια με το έτσι θέλω) και μάλιστα στις 9 το βράδυ. Εβαλα τον άντρα μου και το σήκωσε και της είπε οτι δεν θα τη χρειαστούμε...!

kOZcp3.png

Ναι μια χαρά όλα, δε βλέπεις εδώ τι γίνεται?

Κρίμα. ..

Αντί σήμερα να σταθούμε στην Αναστασία μας που είναι λίγο down, αναλωνόμαστε σε χαζά πράγματα.

Ο καθένας έχει την άποψη του και για τον καθένα υπάρχει σωστό και λάθος.

Εγώ δε συμφωνώ στο "δεν υπάρχει σωστό και λάθος".

Σαφέστατα για τον καθένα μας υπάρχει σωστο και λάθος.

Το οποίο όμως μπορεί να διαφέρει από τον άλλον, πως θα το κάνουμε δηλαδή?

τι κανεις κουκλα? ο Δημητρακης κλωτσαει?

αν χαθω αποτομα κοριτσια μην ανησυχησετε.... ο Η/Υ μου κανει παλι νερα....:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...