Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Koula - mares

kale

Recommended Posts

γύρισα βρε μπουμπούδες μου .... έβαλα το μωρό για ύπνο, γιατί αν δεν ξαπλώσω μαζί του δεν μπορεί να κοιμηθεί.... σαν τα μωρά ακριβώς.....

λοιπόν mimitroula, αφού το έκοψε 1 φορά μόνος του θα το ξανακάνει, μάλλον θέλει τον χρόνο του.... αλλά πες του με τον τρόπο σου .... ξέρεις με ένα σέξι νυχτικό κτλ κτλ , μωρό μου όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα γιατί ο οργανισμός θα είναι πιο καθαρός κλπ κλπ και βγάζεις αργά και βασανιστικά το νυχτικό χιχιιχι....

roubies, λοιπόν ποια είναι η αγαπημένη του ομάδα ? έχει τη φανέλα της ? αν ναι καλώς την φοράς μόνο τη φανέλα όχι κασκόλ απο κάτω ζαρτιέρες και στις 00.00 ξημερώματα Κυριακής κάνεις εμφάνιση και λες μωρό μου είμαι (ο Παναθηναϊκος, Ολυμπιακός κτλ) θέλεις να γίνεις η Μπαρστελόνα μου ???

κουμπαρούλα μη στεναχωριέσαι κατέχω και την νοηματική, θα συνεννοηθούμε σίγουρα

Είσαι άπαιχτη!!!!!Δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ!!!!!!Είναι Παναθηναικός και έχει και φανέλα.Λες να αλλάξω τα σχέδιά μου τελικά?

Αχ τι καλός που είναι ο αντρούλης σου!!!!Εμένα κοιμάται κανονικότατα και μόνος του.Όταν τον πιάσει η νύστα τίποτα δεν τον σταματά!!!!

Διαφημίσεις

γύρισα βρε μπουμπούδες μου .... έβαλα το μωρό για ύπνο, γιατί αν δεν ξαπλώσω μαζί του δεν μπορεί να κοιμηθεί.... σαν τα μωρά ακριβώς.....

λοιπόν mimitroula, αφού το έκοψε 1 φορά μόνος του θα το ξανακάνει, μάλλον θέλει τον χρόνο του.... αλλά πες του με τον τρόπο σου .... ξέρεις με ένα σέξι νυχτικό κτλ κτλ , μωρό μου όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα γιατί ο οργανισμός θα είναι πιο καθαρός κλπ κλπ και βγάζεις αργά και βασανιστικά το νυχτικό χιχιιχι....

roubies, λοιπόν ποια είναι η αγαπημένη του ομάδα ? έχει τη φανέλα της ? αν ναι καλώς την φοράς μόνο τη φανέλα όχι κασκόλ απο κάτω ζαρτιέρες και στις 00.00 ξημερώματα Κυριακής κάνεις εμφάνιση και λες μωρό μου είμαι (ο Παναθηναϊκος, Ολυμπιακός κτλ) θέλεις να γίνεις η Μπαρστελόνα μου ???

κουμπαρούλα μη στεναχωριέσαι κατέχω και την νοηματική, θα συνεννοηθούμε σίγουρα

Ελα!

Σαν εμένα κάνει ο άντρας σου!

Να σκεφτείς οταν πήγαμε στο χωριό για την κηδεια μείναμε σπίτι του θείου του.

Οπότε κάποια φάση εγώ νυσταξα και λέω "ε παω κι εγβ σιγά σιγα" και λέει το μανάρι μπροστά σε ολο το σόι "Συγγνώμη λίγο πάω να βάλω τη mimitra για ύπνο, όταν κοιμηθεί έρχομαι! "

Γέλιο που κανανε....

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κοίτα γενικά και ρομαντική δεν με λες.Με πιάνει κάποιες φορές,αλλά σπάνια.Μ'αρέσουν όμως οι εκπλήξεις πολύ και ο άντρας μου από εκπλήξεις τίποτα!!!!!Και από ρομαντισμό επίσης τίποτα!!!!Πολύ σπάνια!!!!

καπως ετσι ειμαι και εγω σαν τον αντρα σου.

Θέλω να σου στείλω ενα mail με κάτι που ειχα οργανωσει στην επέτειο μας στα τρία χρόνια φτιαξίματος. Φωτογραφία εννοώ.

Θα σου αρέσει πολύ!

Έχεις mail?

Ναι έχω.Μου είχες στείλει και την δίαιατα.Στο ξαναδίνω όμως για να μην ψάχνεις.Σου στέλνω πμ.

Διαφημίσεις

mimitra και εγώ ρε γμτ έψαξα για φωτό εδώ αλλά μπα, άμα βρεις κάτι σφύρα...

αχα και εσύ θες το μωρό σου για να κοιμηθείς ε? πλάκα έχετε .....

roubies, εγώ το έχω κάνει αυτό με τη φανέλα και είχε μεγάλη επιτυχία ...... ;) δοκίμασε το και δεν χάσεις .....

κουμπάρα μην αγχώνεσαι για το ντόκτορ όλα θα πάνε καλά και θα είμαστε και μαζί εγκυούλες θα το δεις .... θα σουλατσάρουμε στο ζαχαροπλαστείο απο έξω με τις κοιλιές μας ......

url]

Ρε μαμωτο, εδώ πως μπορώ να βάλω φωτογραφία?

Έλα ντε δεν έχω ιδέα.Είμαι πολύ εξελιγμένη βλέπεις με την τεχνολογία.

Και μένα evmorfia ρίχνει ένα ροχαλητό,άλλο πράγμα.Αφού κάποια στιγμή πιστεύω θα μας φέρουν την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Εγω εχω υδροσαλπιγγες ,αφαιρεσα την μια, αλλα την αλλη δεν μπορεσε και καλα να την βγαλει γιατι ειναι κολλημενη με συμφυσεις.τωρα που θα παω στην γιατρο και μου πει πρεπει να την βγαλουμε εγω δεν θα το κανω,γιατι εχω κανει 5 επεμβασεις και δεν θελω να κανω αλλη.

Διαφημίσεις

Καλε σε ειδα,επιτηδες το ειπα.Ναι και οαντρας μου ζοριζεται,ριχνει ενα ροχαλητο που τον ακουει ολη η οικοδομη.
Έλα ντε δεν έχω ιδέα.Είμαι πολύ εξελιγμένη βλέπεις με την τεχνολογία.

Και μένα evmorfia ρίχνει ένα ροχαλητό,άλλο πράγμα.Αφού κάποια στιγμή πιστεύω θα μας φέρουν την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας.

ναι ε?? ο δικός μου ευτυχώς είναι ήσυχος.

Μου λέει πριν εγω πάω να την πέσω, λέω καλά πάνε και έρχομαι σε λίγο, μου λέει μετά απο 3 λεπτά το σε λίγο πέρασε και εγω δεν μπορώ να κοιμηθώ, πότε θα έρθεις?

εεε καταλαβαίνετε

url]

Εγω εχω υδροσαλπιγγες ,αφαιρεσα την μια, αλλα την αλλη δεν μπορεσε και καλα να την βγαλει γιατι ειναι κολλημενη με συμφυσεις.τωρα που θα παω στην γιατρο και μου πει πρεπει να την βγαλουμε εγω δεν θα το κανω,γιατι εχω κανει 5 επεμβασεις και δεν θελω να κανω αλλη.

Συγγνώμη άλλα οι υδροσαλπιγγες τι είναι?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μάλιστα,κατάλαβα.Δεν ξέρω τι λύσεις υπάρχουν για το θέμα που αντιμετωπίζεις.Αν δεν αντέχεις άλλη επέμβαση μην την κάνεις.Εγώ το έχω ξαναπεί είμαι πολύ υπέρ της υιοθεσίας.Από μικρή έλεγα πως άμα μεγαλώσω σίγουρα θα υιοθετήσω ένα παιδάκι.Ο αντρούλης μου δεν το έχει πάρει απόφαση όμως,οπότε προς το παρόν έχει παγώσει το θέμα αυτό.

ναι ε?? ο δικός μου ευτυχώς είναι ήσυχος.

Μου λέει πριν εγω πάω να την πέσω, λέω καλά πάνε και έρχομαι σε λίγο, μου λέει μετά απο 3 λεπτά το σε λίγο πέρασε και εγω δεν μπορώ να κοιμηθώ, πότε θα έρθεις?

εεε καταλαβαίνετε

Ναι ε;τυχερουλα,κοιμασαι το βραδυ καλα,εμενα πολλες φορες με ξυπναει.

βρε κουμπαρούλα μην το σκέφτεσαι αρνητικά, όλα θα πάνε καλά, πάνε πρώτα να δούμε και που ξέρεις, μπορεί να μην χρειάζεται

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...