Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , karlajo είπε:

πήγα 3 ώρες μετά που ξύπνησα όπως μου είπαν!η ε2 πόσο πρέπει να είναι?είμαι 36 και έχω αμη 1,89

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εγώ τόση ώρα πάντως δεν είμαι αρπαγμένη....και ναι η συζήτηση φαίνεται σαν να έχει ξεφύγει....μπορεί να φταίει ο γραπτός λόγος.....

Αντε ρε κορίτσια ας πούμε κάτι άλλο...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ τόση ώρα πάντως δεν είμαι αρπαγμένη....και ναι η συζήτηση φαίνεται σαν να έχει ξεφύγει....μπορεί να φταίει ο γραπτός λόγος.....

Egw tora den exo oreksh na miliso katholou ...

Ta leme meta ...

Yv7Sp2.png

Paidia oute egw eimai arpagmeni. KAi sthn telikh an symfwnousame se ola den tha xame kai tipota na poume!!

Esy aisthanesai katholou kalytera toulaxiston h xeirotera?

Athina pote erxesai? Savato h Kyriakh? Kai pote feygeis?

Egw tora den exo oreksh na miliso katholou ...

Ta leme meta ...

Ελα ρε Ντάντα...τι επαθες???Είσαι λίγο υπερβολική τώρα....

Paidia oute egw eimai arpagmeni. KAi sthn telikh an symfwnousame se ola den tha xame kai tipota na poume!!

Esy aisthanesai katholou kalytera toulaxiston h xeirotera?

Athina pote erxesai? Savato h Kyriakh? Kai pote feygeis?

Με αυτά και με τα άλλα ξεχάστηκα...

Αθήνα έρχομαι την Κυριακή...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Re sy Dada mou den einai kako na diafwnoume!!

Popo aisthanomai frikta den ithela na sou xalasw thn diathesi. Apla katalava oti o kathenas mporei na pei thn apopsi tou.

Elpizw na sou ftiaxei h diathesi syntoma!!

Signomi ala niotho oti den diavazeis kan auta pou grafw ...

Ta leme meta ...

Yv7Sp2.png

Signomi ala niotho oti den diavazeis kan auta pou grafw ...

Ta leme meta ...

Kala nomizw oti ypervaleis twra ligo.

Tosh wra sou lew oti sevomai thn apopsi sou kai makari na mouna toso xekathari oso esy.

Kai sou exigw emena poio eiani to kolima mou.

Den xerw giati ta xeis parei etsi alla de nomizw oti yaprxei logos.

Anyway profawns edw prepei na akougetai mono mia apopsi. Egw sas eipa giati den grafw mou pate oxi oxi pes kai meta ta akouw ki apo panw.

Loipon feygw na aisthantheis kai kalytera. Oxou.

Διαφημίσεις

Kala nomizw oti ypervaleis twra ligo.

Tosh wra sou lew oti sevomai thn apopsi sou kai makari na mouna toso xekathari oso esy.

Kai sou exigw emena poio eiani to kolima mou.

Den xerw giati ta xeis parei etsi alla de nomizw oti yaprxei logos.

Anyway profawns edw prepei na akougetai mono mia apopsi. Egw sas eipa giati den grafw mou pate oxi oxi pes kai meta ta akouw ki apo panw.

Loipon feygw na aisthantheis kai kalytera. Oxou.

Ena tha sou pw mono ...

Pote den eipa oti einai lathos auto pou niothis esu kai oti einai sosto auto pou niotho kai lew egw.

Eipa egw oti den aisthanome kala epeidi eisai esu edw ??? Ti vlakies einai autes ????

Pio panw egrapsa stin Anastasia oti einai poli logiko na diafonoume kai meta esu mou grafeis kai kala giati tsatizome kai oti einai logiko na diafonoume. Eipa pote oti edw prepei na akougete mono mia apopsi ???

Ma ti einai auta ????

Yv7Sp2.png

Ρε κορίτσια ειρήνη....γιατί κάνετε έτσι?

Τι έγινε πια?

Εντάξει δεν συμφωνούμε σε όλα... αυτό τι σημαίνει????Οτι πρέπει να χαλάσουμε και τις καρδιές μας????

Πάω να κάνω δουλίτσες....θα τα ξαναπούμε αργότερα αφού χαλαρώσουμε όλες....

I81rp3.png

Ρε κορίτσια ειρήνη....γιατί κάνετε έτσι?

Τι έγινε πια?

Εντάξει δεν συμφωνούμε σε όλα... αυτό τι σημαίνει????Οτι πρέπει να χαλάσουμε και τις καρδιές μας????

Πάω να κάνω δουλίτσες....θα τα ξαναπούμε αργότερα αφού χαλαρώσουμε όλες....

DEN TSATIZOME EPIDI DIAFONOYME !!!!!!!!!!!!!!!

AMAN !!!!!!!

XALASTIKA EPEIDI I ANNA MOY LEI OTI EIMAI IPERVOLIKI EPEIDI DEN SIMFONOYME ENOO EGW I IDIA EIPA OTI EINAI LOGIKO NA DIAFONOUME !!!!!!!!!!!!!!!!!!

MA TI EINAI AYTA TA PRAGMATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yv7Sp2.png

AMAN !!!!!!!

XALASTIKA EPEIDI I ANNA MOY LEI OTI EIMAI IPERVOLIKI EPEIDI DEN SIMFONOYME ENOO EGW I IDIA EIPA OTI EINAI LOGIKO NA DIAFONOUME !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ypervolikh sou lew oti eisai epeidh tsadistikes!! Oxi epeidh den symfwnoume!! Afou ki egw lew oti eiani LOGIKO NA DIAFWNOUME!

Den synenooumaste!!!!!!

AMAN !!!!!!!

Ρε συ Ντάντα είπαμε πως ο γραπτός λόγος τα έχει αυτά....

Αν δεν βλέπει ο άλλος το ύφος σου μπορεί και να παρεξηγήσει....

Ελα και εσύ τώρα...προσπάθησε να ηρεμήσεις.....

Αν διαβάσεις όλα τα μνμτ θα το καταλάβεις ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση....

Πόσες φορές έχουμε διαφωνήσει τα δυό μας και όταν τα έχουμε πει από κοντά είναι τελειως διαφορετικά????

Αντε τώρα ας δώσουμε τόπο στην οργή....

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...