Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Edaxei den eiani kai h pio eykoli lysh alla ok katalavainw pws to vlepeis!

Vre c Anoula mou an den iparxei ali lisi auto tha skeutome an einai eukoli i an einai diskoli ???? Den eipa oti einai eukolh ...

Einai monadiki !!!!

An thelo paidi pragmatika den prepei na eimai egoistria kai na skeutome ton eauto mou kai oti pw pw einai diskolo kai tha taleporitho.

Den einai tipota mprosta se auto pou tha apoktiso !!!!!!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια δεν υπάρχει σωστό και λάθος...όλα είναι θεωρίες.....

Εγώ πάντως θα ήθελα να μπορούσα φυσιολογικά....και να πω και κάτι που σκέφτομαι ώρες ώρες...

Αυτό που κάνουμε δεν είναι κόντρα στη φύση????Αν ήθελε να μας το δώσει δεν θα μας το έδινε????

Δεν ξέρω....απλά απορώ....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Μπράβο Νταντάκι πολύ σωστή λογική έχεις.

Πρέπει να είμαστε χαρούμενες που έχουμε και αυτή τη λύση.

Παλιά τα ζευγάρια δεν είχαν αυτή τη λύση.

Εμείς πρέπει να είμαστε χαρούμενες που έχουμε έστω και αυτή την κουραστική λύση.

Ντανιέλα σωστή.

Re koritsia sygnwmh alal egw de mporw na to dw etsi.

Gia ayto sas lew tha sas epireasw me thn arnhtikota mou.

Einai sa na mou lete oti enas karkinopathis prepei na nai xaroumenos pou yparxei h xhmeiotherapeia!

Diladi h xara den xerw pou kryvetai pisw apo olh ayth th diadikasia.

Εγώ πάντως θα ήθελα να μπορούσα φυσιολογικά....και να πω και κάτι που σκέφτομαι ώρες ώρες...

Αυτό που κάνουμε δεν είναι κόντρα στη φύση????Αν ήθελε να μας το δώσει δεν θα μας το έδινε????

Τι λες ρε Αναστασία γμτ?

Αν ήταν έτσι, δε θα κάναμε εμβόλια γιατί είναι κόντρα στη φύση, δε θα έμπαιναν στο νοσοκομείο οι άρρωστοι γιατί η φύση αποφάσισε να πάθουν κάτι οπότε ας πεθάνουν, δε θα γίνονταν εγχειρήσεις κλπ κλπ!

Θα πεθάναμε ολοι στα 35, όπως οι πολύ παλιοί άνθρωποι και θα ήταν όλα κομπλέ.

Τόϊνγκ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ki egw to xw skeftei apeires fores oti eiani kontra sth fysh!! Ti na pw den xerw ki egw symfwnw den yparxei swsto kai lathos!

Τι λες ρε Αναστασία γμτ?

Αν ήταν έτσι, δε θα κάναμε εμβόλια γιατί είναι κόντρα στη φύση, δε θα έμπαιναν στο νοσοκομείο οι άρρωστοι γιατί η φύση αποφάσισε να πάθουν κάτι οπότε ας πεθάνουν, δε θα γίνονταν εγχειρήσεις κλπ κλπ!

Θα πεθάναμε ολοι στα 35, όπως οι πολύ παλιοί άνθρωποι και θα ήταν όλα κομπλέ.

Τόϊνγκ!

Allo na kanesi mia enxeirhsh ki allo na dhmiourghseis anthrwpinh zwh mesa se ena ergasthrio.

Sorry alla gia mena den eiani to idio.

Re koritsia sygnwmh alal egw de mporw na to dw etsi.

Gia ayto sas lew tha sas epireasw me thn arnhtikota mou.

Einai sa na mou lete oti enas karkinopathis prepei na nai xaroumenos pou yparxei h xhmeiotherapeia!

Diladi h xara den xerw pou kryvetai pisw apo olh ayth th diadikasia.

Αννουλα μου, εγώ εννοώ ότι, ΕΦΌΣΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ, τουλάχιστον μπορούμε να το αντιμετωπισουμε με άλλο τρόπο και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς ναι! Δε λέω ευτυχώς.

Δυστυχώς έχουμε δυσκολία.

Δεν πρέπει όμως να χαιρόμαστε που υπάρχει λύση?

Έστω και δύσκολη, επώδυνη μπλα μπκα μπλα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Vre c Anoula mou an den iparxei ali lisi auto tha skeutome an einai eukoli i an einai diskoli ???? Den eipa oti einai eukolh ...

Einai monadiki !!!!

An thelo paidi pragmatika den prepei na eimai egoistria kai na skeutome ton eauto mou kai oti pw pw einai diskolo kai tha taleporitho.

Den einai tipota mprosta se auto pou tha apoktiso !!!!!!!!

Re sy Daniela daxi les kai xereis ti tha apokthseis h an to paidi pou tha apoktiseis tha sou vgalei thn panagia.

Diladi nomziw oti pleon pistevoume oti mono etsi tha maste eytixismenes ki oti eimaste elleiphs xwris paidi.

Sygnwmh alla egw den to pistevw ayto.

De nomziw oti an peis den tha kanw exwswmatikh eisai egwistria.

Ma egw den eipa oti egw eimai sosth kai eseis lathos. O kathenas to vlepei opos thelei.

Egw eimai poli eutixismeni pou iparxei auti lisi kai tha kanw to paidaki mou !!!

Anastasia kai to laser pou ekana kai evgala tis trixes mou einai kontra sti fisi ????

Kai egw stenaxorioumoun para poli otan ematha oti prepei na vgalo kai tin ali salpigga, eklega meres.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Αννουλα μου, εγώ εννοώ ότι, ΕΦΌΣΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ, τουλάχιστον μπορούμε να το αντιμετωπισουμε με άλλο τρόπο και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς ναι! Δε λέω ευτυχώς.

Δυστυχώς έχουμε δυσκολία.

Δεν πρέπει όμως να χαιρόμαστε που υπάρχει λύση?

Έστω και δύσκολη, επώδυνη μπλα μπκα μπλα.

Den xerw an prepei na xairomaste h an prepei na provlimatistoume mipws ginetai gia kapoio logo olo ayto.

Ρε συ Δημητρούλα γιατί με αποπαίρνεις????

Σκέψεις κάνω....μια έτσι και μια αλλιώς...άλλωστε με συμφέρει να το βλέπω όπως εσύ και η Ντάντα....απλά δεν το έχω δουλέψει όσο πρέπει μέσα μου....

Χαίρομαι που οι περισσότερες εδώ μέσα είστε κατασταλαγμένες μακάρι να μπορέσω να ηρεμήσω και εγώ κάποια στιγμή...

Ελα πάρε με μια αγκαλίτσα σφιχτή....γιατί μαράζωσα τώρα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Re sy Daniela daxi les kai xereis ti tha apokthseis h an to paidi pou tha apoktiseis tha sou vgalei thn panagia.

Diladi nomziw oti pleon pistevoume oti mono etsi tha maste eytixismenes ki oti eimaste elleiphs xwris paidi.

I eutixia mou den tha einai olokliromeni an den kanw paidi, TELOS !!!

Egw eimai poli eutixismeni kai xerome tin zoh mou ala thelo kai paidi.

Den eipa oti eisai egoistria epeidi den theleis na kaneis tin eksosomatiki.

Enoo na min kathisteris epeidi einai diskolo.

Yv7Sp2.png

Σε αυτό συμφωνώ.

Σίγουρα δεν περιμένουμε ενα παιδί για να ευτυχισουμε!

Είμαστε ευτυχισμένες με τη ζωή μας, με τον άνθρωπο μας, τους φίλους μας και ολα τα υπόλοιπα.

Θέλουμε κι ενα παιδί.

Δεν κρέμεται όμως από αυτό η ευτυχία μας.

Η δική μου τουλάχιστον.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...