Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω για το ISO. Λογικά έχει.

Άνδρο μπορεί και να μην πάμε. Τώρα είμαστε μια χαρά, έχουμε έρθει αρκετά κοντά πάλι. Ερωτευτήκαμε ξανά !!!! Αυτά τα 200 ευρ θα κρατήσουμε για εξωσωματική.

Εγώ περνάω επιτροπή 18/10 οποτε μάλλον το Νοέμβρη με βλέπω.

Ρωτάω για το ISO γιατί αν εχει οφείλει να εχει σεκουριτι!!!! Anyway

Τελικά ενα ΣΚ αρκει να ξαναφτιαξετε τη σχεση ...τι τη θέλεις την Ανδρο. Μπραβο κουκλα, με αυτη την ψυχολογία θα πας και για την εξωσωματικη. Νοέμβριο ε; Αντε οκ, μαζι με την Εφη μάλλον και ισως και την Αθανασία αν εκείνη δεν προλάβει τον Οκτώβρη.

kOZcp3.png

Να μη νιώθεις έτσι. Ενας απο τους βασικούς λόγους που υπάρχει αυτό το φόρουμ ειναι η αλληλεγγύη και η στηριξη. Δεν είσαι η μόνη που νιώθει έτσι. Ολες τα εχουμε περάσει αυτά και αν δεν μιλήσεις χειρότερα θα είσαι. Δεν είσαι μόνη σου κοριτσάκι μου, πολλές το περνάνε αυτό αλλά θα δεις οτι θα το ξεπεράσεις και θα πάρεις την απόφαση να κάνεις μια προσπάθεια που θα σου φέρει το παιδάκι σου. Η δική μου συμβουλή είναι να μην κάνεις σχέδια για το μέλλον. Βήμα βήμα παρτο. Δες για γιατρό. Μετά διάλεξε οποιον σου αρέσει και μετά όταν νιώσεις έτοιμη με το καλό κάνεις και την προσπάθειά σου. Ολα θα γίνουν θα δεις

Ekleisa radevou thn Tetarti sot kentro sou. Alla den thelw na paw.

λοιπόν σουσουραδίτσες πάω ενδοκρ. και όταν γυρίσω θέλω όλες να είστε UP,

και που είσαι Αννουλάκι ... μην ακούω βλακείες ... εδώ είμαστε όλες το ιδιο και λέμε οτι θέλουμε να πούμε ... άντε μη σε μαδήσω και εσένα ...

c u ltr

ΜΑΚΙΑ

url]

Διαφημίσεις

Με ποιον γιατρό; τον δικο μου; αν ναι πες του οτι ερχεσαι από μενα...

Oxi. Ton ....ria. O opoios eiani koubaros ths aderfis tou antra mou. Einai kollhth me th gynaika tou apo to sxoleio. An ki aytos paei na mou poulhsei enxeirhseis kai malakies apofasisa oti terma gia mena oi giatroi!

Διαφημίσεις

Oxi. Ton ....ria. O opoios eiani koubaros ths aderfis tou antra mou. Einai kollhth me th gynaika tou apo to sxoleio. An ki aytos paei na mou poulhsei enxeirhseis kai malakies apofasisa oti terma gia mena oi giatroi!

από ότι έχω ακούσει είναι καλός. Ειναι και όμορφος ..!

kOZcp3.png

Πωπω ρε Αννα και εγώ 'οταν έκλεισα με τους γιατρούς ήμουν χάλια....να πω ότι δεν σε καταλαβαίνω....ψέμα θα είναι.....

Και σήμερα μάλλον γι'αυτο είμαι έτσι......βαρέθηκα να μιλάω με κέντρα εξωσωματικής....θέλω ένα παιδάκι και το θέλω φυσιολογικά όπως όλος ο κόσμος......

Δημητρούλα μου....δε μ'αγαπάς πια????Σε απογοήτευσα????Θα με πάρεις και εσύ μια αγκαλίτσα????

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...