Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Emeis pigame to Savato sto party twn xaderfiwn tou Thodori. H xaderfi prospathouse 2-3 xornia gia paidi. Menei agglia. Ekane laparoskopisi epeidh eixe kati oinomywmata (5 terastia) tsoup na sou 3 mhnwn egyos. 35 xronwn. O Gomenos ths 45 (den exoun padreftei). Kai ths xanavgikane kai ta 2 oinomywmata daxi prosohi ths eipe o giatros alla ayth cool sto party xoreve etc.

Κοριτσάκι μου...μη φύγεις όλες το ίδιο είμαστε....με τα πάνω μας με τα κάτω μας....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ρε ζουζου, αυτό που ζεις είναι σουρεαλιστικό. Ακου δουλειά που δεν έχει ρεύμα...Τι να πω ρε φουστη μου. Παντως γενικά οι αποθήκες ειναι στόχος διαφόρων ληστών. Σεκουριτι δεν έχετε εκει; τι το καλό ξέφραγο αμπέλι είστε

Ase Nellaki mou i katastasi einai tragiki. Mono egw doulevo kai kala edw sta kentrika. Einai kai 2 lep apo to spiti mou.

Ola ta ala paidia einai se adeia ...

Eixame sinagermo ala tora den doulevi. Security den iparxei ...

Yv7Sp2.png

Πηνελοπάκι θέλω να με κλείσεις στην αγκαλίτσα σου και να κλάψω όλη μέρα...

Αχ μακάρι να μπορουσα να ειμαι πιο ανετη στις μετακινήσεις και θα ερχόμουν να σε δω...Την Κυριακη θα τα πουμε από κοντά και θα αγκαλιαστουμε όσο χρειάζεται για να σου φύγουν αυτές οι σκέψεις και να το δεις με θετικό μάτι.

Τον φόβο σου τον καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά δεν πρέπει να τον αφήσεις να σε κυριέψει. Μεχρι να σου ερθει η επόμενη Αλέκα εχεις περίπου 20 μερες σωστα; Λοιπόν δες αυτές τις μέρες σαν τις τελευταίες πριν μεινεις εγκυος...βγες, κάπνισε, φαε, πιες, διασκεδασε. Σκεψου οτι σε 20 μερες θα μπεις στην πρωτη εβδομάδα εγκυμοσύνης :wink:

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μπαινω απο το κινητο γι αυτο μπαινω και βγαινω και δεν απαντω..ειμαι στο σχολειο μου τωρα, σε λιγο θα κανουμε συνελευση και μετα θα παω απο τη δευτεροβαθμια να καταθεσω αδεια ανευ αποδοχων και ενστασεις για τη μεταταξη και την αποσπαση. Το βραδυ επιστρεφω σερρες και απο αυριο τρεχω για αναρρωτικη μεχρι να ξεκινησει η ανευ αποδοχων. Ειμαι σα ζομπι απο την αυπνια και τις αλλαγες. Σας φιλω! Θα διαβασω τα νεα σας μολις γυρισω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ase Nellaki mou i katastasi einai tragiki. Mono egw doulevo kai kala edw sta kentrika. Einai kai 2 lep apo to spiti mou.

Ola ta ala paidia einai se adeia ...

Eixame sinagermo ala tora den doulevi. Security den iparxei ...

Μάλιστα. Ερώτηση: η εταιρεία δεν εχει ISO 9001;

επίσης, πότε πάτε Ανδρο ; Το ΣΚ; Δεν θα εισαι στον καφε;

Ασχετη ερώτηση: πότε με το καλό ξεκινάς; αρκετά δεν το καθυστερησες;

kOZcp3.png

καλημέρα Αθανασάκι μου ....

πότε για ??? άσε πονεμένη ιστορία ... και βλέπω να πηγαίνει μακριά η βαλίτσα ...

εδώ πάντως ψιχαλίζει ... αλλά εμένα μου αρέσει αυτός ο καιρός ... μου πάει ... μυρίζει και η γη ... ωραία είναι ... ειδικά να κάθεσαι μέσα στο σπίτι και χουχουλίζεις ...

Μήπως να ανεβείτε βρε κανενα γκρουπάκι κατα εδώ ???

Ζεττακι μου αρέσει και μένα αυτός ο καιρός αν και γεννήθηκα καλοκαίρι..

Λοιπόν αυτό με το γκρουπάκι που λές, ξέρεις τί εικόνα μου ήρθε στο μυαλό??

Ενα λεωφορειάκι γεμάτο παλαβές και πιτσιρίκια που ουρλιάζουν να ξεκινά από Αθήνα, να κάνει στάση Λιβαδιά(Αναστασίααααααααα!!!!)και να συνεχίζει προς βόρεια,να φτάνει Σαλονίκη , να πηγαίνει Σέρρες , να τρώμε γλυκά της Μόρφως...ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!

Δεν θέλω ΚΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ:evil::evil::evil: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ...

Αχ!!! δεν θα σε πετύχω ψηλή...αλοίμονό σου...:-D:-D

Emeis pigame to Savato sto party twn xaderfiwn tou Thodori. H xaderfi prospathouse 2-3 xornia gia paidi. Menei agglia. Ekane laparoskopisi epeidh eixe kati oinomywmata (5 terastia) tsoup na sou 3 mhnwn egyos. 35 xronwn. O Gomenos ths 45 (den exoun padreftei). Kai ths xanavgikane kai ta 2 oinomywmata daxi prosohi ths eipe o giatros alla ayth cool sto party xoreve etc.

Κοριτσάκι μου...μη φύγεις όλες το ίδιο είμαστε....με τα πάνω μας με τα κάτω μας....

Edaxei apla elpizw na mhn sas rixnw me thn arnhtikothta mou.

Διαφημίσεις

Μάλιστα. Ερώτηση: η εταιρεία δεν εχει ISO 9001;

επίσης, πότε πάτε Ανδρο ; Το ΣΚ; Δεν θα εισαι στον καφε;

Ασχετη ερώτηση: πότε με το καλό ξεκινάς; αρκετά δεν το καθυστερησες;

Δεν ξέρω για το ISO. Λογικά έχει.

Άνδρο μπορεί και να μην πάμε. Τώρα είμαστε μια χαρά, έχουμε έρθει αρκετά κοντά πάλι. Ερωτευτήκαμε ξανά !!!! Αυτά τα 200 ευρ θα κρατήσουμε για εξωσωματική.

Εγώ περνάω επιτροπή 18/10 οποτε μάλλον το Νοέμβρη με βλέπω.

Yv7Sp2.png

καλημέρα ... που σουρτουκεύεις πάλι εσύ και χάνεσαι ???

QUOTE]

Koritsakia mou den xanomai apla den xerw aisthanomai oti sas rixnw pou etoimazeste oles na kanete prospatheia ki egw eimai allou gia allou.

Den thelw na sas epireazw!!

Axxxxxxxxxxxxxxx koritsaki mou se katalavainw!!

Να μη νιώθεις έτσι. Ενας απο τους βασικούς λόγους που υπάρχει αυτό το φόρουμ ειναι η αλληλεγγύη και η στηριξη. Δεν είσαι η μόνη που νιώθει έτσι. Ολες τα εχουμε περάσει αυτά και αν δεν μιλήσεις χειρότερα θα είσαι. Δεν είσαι μόνη σου κοριτσάκι μου, πολλές το περνάνε αυτό αλλά θα δεις οτι θα το ξεπεράσεις και θα πάρεις την απόφαση να κάνεις μια προσπάθεια που θα σου φέρει το παιδάκι σου. Η δική μου συμβουλή είναι να μην κάνεις σχέδια για το μέλλον. Βήμα βήμα παρτο. Δες για γιατρό. Μετά διάλεξε οποιον σου αρέσει και μετά όταν νιώσεις έτοιμη με το καλό κάνεις και την προσπάθειά σου. Ολα θα γίνουν θα δεις

kOZcp3.png

Είστε όλες τέλειες και ξεχωριστές......

Σήμερα το πρωι ξύπνησα τόσο πολύ κακόκεφη....πραγματικά έσκασε ένα χαμόγελο στα χείλη μου από όλα αυτά που μου γράψατε .... αν δεν είχα και εσάς θα είχα πάρει τα βουνά....

I81rp3.png

Είστε όλες τέλειες και ξεχωριστές......

Σήμερα το πρωι ξύπνησα τόσο πολύ κακόκεφη....πραγματικά έσκασε ένα χαμόγελο στα χείλη μου από όλα αυτά που μου γράψατε .... αν δεν είχα και εσάς θα είχα πάρει τα βουνά....

Se pire thl o dok?

Rota ton gia ta INOFERT. Na ta pareis ena mina. Mono na voithisei mpori.

Yv7Sp2.png

Edaxei apla elpizw na mhn sas rixnw me thn arnhtikothta mou.

Να μη νιώθεις έτσι. Ενας απο τους βασικούς λόγους που υπάρχει αυτό το φόρουμ ειναι η αλληλεγγύη και η στηριξη. Δεν είσαι η μόνη που νιώθει έτσι. Ολες τα εχουμε περάσει αυτά και αν δεν μιλήσεις χειρότερα θα είσαι. Δεν είσαι μόνη σου κοριτσάκι μου, πολλές το περνάνε αυτό αλλά θα δεις οτι θα το ξεπεράσεις και θα πάρεις την απόφαση να κάνεις μια προσπάθεια που θα σου φέρει το παιδάκι σου. Η δική μου συμβουλή είναι να μην κάνεις σχέδια για το μέλλον. Βήμα βήμα παρτο. Δες για γιατρό. Μετά διάλεξε οποιον σου αρέσει και μετά όταν νιώσεις έτοιμη με το καλό κάνεις και την προσπάθειά σου. Ολα θα γίνουν θα δεις

Πηνελόπη με κάλυψες απόλυτα.....

Αννούλα......δεν θα σε αφήσουμε εμείς να πας πουθενά.....

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...