Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Koula - mares

kale

Recommended Posts

καλημερα απο ηρακλειο! Σας φιλω ολες!

Καλημέρα... εχτες μετα τα ξυπνημα για τουαλέτα δεν μπορουσα να κοιμηθώ και σε σκεφτόμουν. Ισως η ανευ αποδοχών να ειναι καλη λυση. Το να συντηρεις δυο νοικοκυριά ειναι δυσκολο και πολυέξοδο. Αν δηλαδη βγαινετε ισα βαρκα ισα νερα δεν υπαρχει λόγος να ζεις μακρια απο τον αντρα σου. Αν παλι κατι βγαινει επιπλεον ειναι κερδος και απλως θα χρειαστεις δυο τρεις μηνες υπομονη μεχρι να μεινεις εγκυος και να παρεις την άδειά σου.

Αλλά για μια στιγμη. Από που γράφεις; Δεν έπρεπε να παρουσιαστείς εσυ σημερα;...τελειωσες κιολας;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Dada μου πώς είσαι??

Αναστασούλι δυνατά δίμετρη!!!

Νελλάκι αντε όλα καλά να πάνε με την κοπέλα να σου φύγει και αυτο το άγχος..

Λαμπρινή-Δήμητρα-Νέλλη να δώ ποιό από όλα θα με κλωτσήσει.

Θα σας χαϊδεψω όλες εννοείται.. στην κοιλιά

Ζεττάκι μου εδώ εχει ήλιο αλλά η θερμοκρασία έχει πεσει.

Εσένα πότε θα σε δούμε????

καλημέρα όμορφες. Τι κάνετε; Σήμερα ηρθε η καινούρια κοπέλα για το γιο μου. Χαρηκα γιατι τον ειδα να μην τσιτωνει, της εδειξε τα βιβλια του, ζωγραφισαν μαζί και τωρα πηγε παιδικη χαρα αλλα με συνοδεια γιαγιας...για να δουμε
Geia sas koritsia mou kalimera!!

Καλημέρα φουλίτσες μου.......

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ναι.....

Κάντε κάτι τώρα φουλίτσες για να με ανεβάσετε...γιατί με έχουν πιάσει τα δικά μου....

μαρή ... θα πάρω το 1ο τρένο και θα σε μαδήσω σα μαργαρίτα ...

λοιπόν 4 ώρες να κατέβω .... 4 ώρες να ανέβω .... αύριο έρχομαι ... προλαβαίνω να επιστρέψω πριν γυρίσει η κολόνα απο τη δουλειά ... ίσα ίσα να σου τραβήξω τα κοτσίδια ...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ... ΤΡΕΛΗ ΚΙ ΑΛΛΟΠΑΡΜΈΝΗ ...

Δε φτιάχνεις μια βαλιτσούλα να έρθεις κανα 2 μερούλες εδω πάνω ... έλα θα σου ταιριάξει κι ο καιρός ... κατσούφης είναι κι αυτός ....

url]

Διαφημίσεις

Ναι.....

Κάντε κάτι τώρα φουλίτσες για να με ανεβάσετε...γιατί με έχουν πιάσει τα δικά μου....

Τι δηλαδή; ότι δεν θα κανεις πολλά ωάρια κλπ; να μη σκέφτεσαι έτσι. Οπως σου ειπα και εχτές και ένα μόνο ειναι αρκετό. Αυτό το θέμα είναι λυμένο, δεν υπάρχει περίπτωση να συμβει το ιδιο πραγμα με την προηγουμενη φορά. Εχεις αλλάξει γιατρό, ξέρει τι κάνει και να δεις που όλα θα πάνε κατ'ευχην

kOZcp3.png

Dada μου πώς είσαι??

καλημέρα Αθανασάκι μου ....

πότε για ??? άσε πονεμένη ιστορία ... και βλέπω να πηγαίνει μακριά η βαλίτσα ...

εδώ πάντως ψιχαλίζει ... αλλά εμένα μου αρέσει αυτός ο καιρός ... μου πάει ... μυρίζει και η γη ... ωραία είναι ... ειδικά να κάθεσαι μέσα στο σπίτι και χουχουλίζεις ...

Μήπως να ανεβείτε βρε κανενα γκρουπάκι κατα εδώ ???

url]

Οταν δεν πάω πουθενά και δεν έχω παρέα...λίγο....

Οταν πάω καμιά βόλτα όμως του δίνω και καταλαβαίνει....

αρα δεν εισαι κι εσυ παθιασμένη. εχεις τη δυνατότητα να το ελέγξεις. Θα γινει κι αυτο, απλως οταν με το καλό ξεκινησεις ενεσεις κόψτο. Λενε οτι μεσα σε 48 απο τη διακοπή καθαρίζει το 25% των πνευμονων ή κάτι τετοιο...

kOZcp3.png

μαρή ... θα πάρω το 1ο τρένο και θα σε μαδήσω σα μαργαρίτα ...

λοιπόν 4 ώρες να κατέβω .... 4 ώρες να ανέβω .... αύριο έρχομαι ... προλαβαίνω να επιστρέψω πριν γυρίσει η κολόνα απο τη δουλειά ... ίσα ίσα να σου τραβήξω τα κοτσίδια ...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ... ΤΡΕΛΗ ΚΙ ΑΛΛΟΠΑΡΜΈΝΗ ...

Δε φτιάχνεις μια βαλιτσούλα να έρθεις κανα 2 μερούλες εδω πάνω ... έλα θα σου ταιριάξει κι ο καιρός ... κατσούφης είναι κι αυτός ....

Τι δηλαδή; ότι δεν θα κανεις πολλά ωάρια κλπ; να μη σκέφτεσαι έτσι. Οπως σου ειπα και εχτές και ένα μόνο ειναι αρκετό. Αυτό το θέμα είναι λυμένο, δεν υπάρχει περίπτωση να συμβει το ιδιο πραγμα με την προηγουμενη φορά. Εχεις αλλάξει γιατρό, ξέρει τι κάνει και να δεις που όλα θα πάνε κατ'ευχην

Αγάπες μου....δεν μου αρέσει αυτό που κάνω...δεν το ορίζω όμως....νιώθω ένα ψυχοπλάκωμα....τα λέω σε εσάς γιατί μόνο εσείς και το στεφάνι μου με καταλαβαίνετε(στο στεφάνι δεν τα λέω όμως γιατί τον ρίχνω και αυτόν)...άρα μόνο εσείς μου μένετε....

I81rp3.png

αρα δεν εισαι κι εσυ παθιασμένη. εχεις τη δυνατότητα να το ελέγξεις. Θα γινει κι αυτο, απλως οταν με το καλό ξεκινησεις ενεσεις κόψτο. Λενε οτι μεσα σε 48 απο τη διακοπή καθαρίζει το 25% των πνευμονων ή κάτι τετοιο...

Θα προσπαθήσω να μην το βάλω στο στόμα μου μέχρι και την χοριακή....με το στρες που θα έχω έτσι και πω θα κάνω ένα 1....μάλλον δεν θα μου φτάσει και θα ξεπεράσω το πακέτο.....οπότε σοβαρή προσπάθεια από σήμερα.....

Αν πάρω +...τότε απλά δεν το συζητάω....

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Αγάπες μου....δεν μου αρέσει αυτό που κάνω...δεν το ορίζω όμως....νιώθω ένα ψυχοπλάκωμα....τα λέω σε εσάς γιατί μόνο εσείς και το στεφάνι μου με καταλαβαίνετε(στο στεφάνι δεν τα λέω όμως γιατί τον ρίχνω και αυτόν)...άρα μόνο εσείς μου μένετε....

Σε καταλαβαίνω. Πράγματι δεν το ορίζουμε αυτό. Κι εμένα όταν με πιάνει το άγχος μου δεν ξέρω από που να πιαστώ. Αλλά πρέπει να ακουσεις αυτους που το βλέπουν απ'έξω γιατί ειναι πιο αντικειμενικοι. Δηλαδη δεν γινεται να μη παει καλά, ο γιατρός σου ξέρει τι κάνει και θα δεις οτι θα βάλεις και κατάψυξη. Γι´αυτό δεν θέλω να σε ακουω να λες οτι ειναι η τελευταια προσπαθεια. Να λες οτι είναι η τελευταία διέγερση. Ετσι ναι.

kOZcp3.png

Geia sas koritsia mou kalimera!!
πόσα καπνιζεις τη μερα;

Καλημέρα κορίτσια !!!

Dada μου πώς είσαι??

Καλά είμαι. Είμαι στα κεντρικά και βαριέμαι.

Ακόμα δεν έχουμε ρεύμα.

Yv7Sp2.png

που είσαι εσυ; χαθηκες
καλημέρα ... που σουρτουκεύεις πάλι εσύ και χάνεσαι ???

QUOTE]

Καλημέρα φουλίτσες μου.......

Koritsakia mou den xanomai apla den xerw aisthanomai oti sas rixnw pou etoimazeste oles na kanete prospatheia ki egw eimai allou gia allou.

Den thelw na sas epireazw!!

Axxxxxxxxxxxxxxx koritsaki mou se katalavainw!!

Emeis pigame to Savato sto party twn xaderfiwn tou Thodori. H xaderfi prospathouse 2-3 xornia gia paidi. Menei agglia. Ekane laparoskopisi epeidh eixe kati oinomywmata (5 terastia) tsoup na sou 3 mhnwn egyos. 35 xronwn. O Gomenos ths 45 (den exoun padreftei). Kai ths xanavgikane kai ta 2 oinomywmata daxi prosohi ths eipe o giatros alla ayth cool sto party xoreve etc.

Καλημέρα κορίτσια !!!

Καλά είμαι. Είμαι στα κεντρικά και βαριέμαι.

Ακόμα δεν έχουμε ρεύμα.

Ρε ζουζου, αυτό που ζεις είναι σουρεαλιστικό. Ακου δουλειά που δεν έχει ρεύμα...Τι να πω ρε φουστη μου. Παντως γενικά οι αποθήκες ειναι στόχος διαφόρων ληστών. Σεκουριτι δεν έχετε εκει; τι το καλό ξέφραγο αμπέλι είστε

kOZcp3.png

Σε καταλαβαίνω. Πράγματι δεν το ορίζουμε αυτό. Κι εμένα όταν με πιάνει το άγχος μου δεν ξέρω από που να πιαστώ. Αλλά πρέπει να ακουσεις αυτους που το βλέπουν απ'έξω γιατί ειναι πιο αντικειμενικοι. Δηλαδη δεν γινεται να μη παει καλά, ο γιατρός σου ξέρει τι κάνει και θα δεις οτι θα βάλεις και κατάψυξη. Γι΄αυτό δεν θέλω να σε ακουω να λες οτι ειναι η τελευταια προσπαθεια. Να λες οτι είναι η τελευταία διέγερση. Ετσι ναι.

Πηνελοπάκι θέλω να με κλείσεις στην αγκαλίτσα σου και να κλάψω όλη μέρα...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...