Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Που θες να ξέρω μαρή τρελέγκο......

χιχιχι ... ναι κάνε μου και την ανήξερη τώρα .....

ΜΑΡΗ ... ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ... !!!!

ΛΕΓΕ ... ΤΟ ΕΚΟΨΕΣ ????

γτ αν οχι θα πάω και θα πιω 2tl cola τώρα ... λέγε ...

url]

χιχιχι ... ναι κάνε μου και την ανήξερη τώρα .....

ΜΑΡΗ ... ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ... !!!!

ΛΕΓΕ ... ΤΟ ΕΚΟΨΕΣ ????

γτ αν οχι θα πάω και θα πιω 2tl cola τώρα ... λέγε ...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......αυτό????

Δεν ξέρω αν το κόψα.....

Σήμερα είπα να ξεκινήσω για την 5η προσπάθεια διακοπής καπνίσματος μέσα στο καλοκαίρι.....μέχρι στιγμής δεν έχω καπνίσει....αν και το θέλω πολύ....

Δεν ξέρω.....θα προσπαθήσω σοβαρά μόνο και μόνο για να μην σαμποτάρω την προσπάθεια μου....

Πάντως για να πω εγώ ότι τ κοψα θα πρέπει να το έχω σταματήσει μια 5ετία...δεν μου έχω καμιά εμπιστοσύνη....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......αυτό????

Δεν ξέρω αν το κόψα.....

Σήμερα είπα να ξεκινήσω για την 5η προσπάθεια διακοπής καπνίσματος μέσα στο καλοκαίρι.....μέχρι στιγμής δεν έχω καπνίσει....αν και το θέλω πολύ....

Δεν ξέρω.....θα προσπαθήσω σοβαρά μόνο και μόνο για να μην σαμποτάρω την προσπάθεια μου....

Πάντως για να πω εγώ ότι τ κοψα θα πρέπει να το έχω σταματήσει μια 5ετία...δεν μου έχω καμιά εμπιστοσύνη....

πάντως να ξέρεις μόλις βάλεις τσιγάρο στο στόμα ξανά θα πάω να πνίξω τον πόνο μου σε 2lt cola...

έλα βρε μωρό μου, αφού μπορείς να το κόψεις ναι ??? ναι...

σκέψου τα διδυμάκια μας που θα μεγαλώνουν εκεί στο σπιτάκι τους μέσα ... να έχουν μαρή οξυγόνο και καθαρό περιβάλλον ... όχι νέφος ... καλά ??? καλά ...

ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑΙ !!!!!!!!!!!

Ο αιματολόγος που είναι ?? Λιβαδειά ???

url]

πάντως να ξέρεις μόλις βάλεις τσιγάρο στο στόμα ξανά θα πάω να πνίξω τον πόνο μου σε 2lt cola...

έλα βρε μωρό μου, αφού μπορείς να το κόψεις ναι ??? ναι...

σκέψου τα διδυμάκια μας που θα μεγαλώνουν εκεί στο σπιτάκι τους μέσα ... να έχουν μαρή οξυγόνο και καθαρό περιβάλλον ... όχι νέφος ... καλά ??? καλά ...

ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑΙ !!!!!!!!!!!

Ο αιματολόγος που είναι ?? Λιβαδειά ???

Στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς....δεν υπάρχει ιδιώτης...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς....δεν υπάρχει ιδιώτης...

ε τότε πάλι καλά που σου έκλεισαν και για τις 17/9.

Ο ντοκ δεν πήρε ακόμα ε ???

επίσης δεν συμφώνησες με αυτά που είπα ...

ειπα εσύ ΠΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑΙ ...

url]

καλημέρα όμορφες. Τι κάνετε; Σήμερα ηρθε η καινούρια κοπέλα για το γιο μου. Χαρηκα γιατι τον ειδα να μην τσιτωνει, της εδειξε τα βιβλια του, ζωγραφισαν μαζί και τωρα πηγε παιδικη χαρα αλλα με συνοδεια γιαγιας...για να δουμε

kOZcp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......αυτό????

Δεν ξέρω αν το κόψα.....

πόσα καπνιζεις τη μερα;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα απο ηρακλειο! Σας φιλω ολες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

καλημέρα όμορφες. Τι κάνετε; Σήμερα ηρθε η καινούρια κοπέλα για το γιο μου. Χαρηκα γιατι τον ειδα να μην τσιτωνει, της εδειξε τα βιβλια του, ζωγραφισαν μαζί και τωρα πηγα παιδικη χαρα αλλα με συνοδεια γιαγιας...για να δουμε

Καλημέρα μωρό μου.

Άντε μπράβο, είδες το καμάρι σου ??? Είναι κύριος βρε το αγόρι μας.

Να δεις μια χαρά θα προσαρμοστεί.

Εσύ πως είσαι ??

url]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!

Καλώς να έρθει η Κυριακή να σας συναντήσω....

Νελλάκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!

Με το καλό και με ένα πόνο!!!

Μορφούλα μου καλή επιτυχία για την Τετάρτη!!!!

Φιλιά σε όλες και καλή ημέρα!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι.

kOZcp3.png

Geia sas koritsia mou kalimera!!

καλημέρα ... που σουρτουκεύεις πάλι εσύ και χάνεσαι ???

καλημερα απο ηρακλειο! Σας φιλω ολες!

καλημέρα απο Θεσσαλονίκη ... Γτ χάθηκες απότομα εχθές ???

Παρουσιάστηκες ??? Τι έγινε ???

url]

ε τότε πάλι καλά που σου έκλεισαν και για τις 17/9.

Ο ντοκ δεν πήρε ακόμα ε ???

επίσης δεν συμφώνησες με αυτά που είπα ...

ειπα εσύ ΠΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑΙ ...

Ναι.....

Κάντε κάτι τώρα φουλίτσες για να με ανεβάσετε...γιατί με έχουν πιάσει τα δικά μου....

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...