Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ευχαριστώ κορίτσι μου!!!!Το θέμα είναι ότι ο αντρούλης μου δεν είναι ξενύχτης σαν εμένα.Είναι σαν τα μωρά χρειάζεται ύπνο,οπότε όταν την άλλη μέρα δουλεύει κοιμάται νωρίς.Θα προσπαθήσω να φύγουμε σχετικά νωρίς,για να το γιορτάσουμε και λίγο οι δυο μας!!!!

ΙΔΕΑ!

ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ!!!!!

ΝΑΙ!

Οτι σκεπτοσουν για την Κυριακή, καντο αυριο!

Εξαλλου όταν παει δώδεκα το βράδυ, γενέθλια θα εχει!

Πως σου φαίνεται σα σκέψη?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΙΔΕΑ!

ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ!!!!!

ΝΑΙ!

Οτι σκεπτοσουν για την Κυριακή, καντο αυριο!

Εξαλλου όταν παει δώδεκα το βράδυ, γενέθλια θα εχει!

Πως σου φαίνεται σα σκέψη?

Φοβερή ιδέα!!!Τι χαζή που είμαι και δεν το σκέφτηκα νωρίτερα!!!!Τι θα έκανα χωρίς εσένα μου λες?Το θέμα είναι ότι δεν έχω σκεφτεί τίποτα ακόμα.Είμαστε και 10 χρόνια μαζί,οπότε κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα και δεν θέλω να πολυεπαναλαμβάνομαι.Καμια ιδέα κορίστια μου?

Μακάρι αγαπούλα μου.Κάνατε ένα πολύ μεγάλο βήμα πραγματικά.Βέβαια τον καταλαβαίνω με την στεναχώρια που είχε,αλλά πρέπει να κοιτάξει μπροστά.70 μέρες ε?Δεν ήξερα το ακριβές νούμερο,άρα 2,5 μήνες!!!!

Ναι! Το σπέρμα το σημερινο, ξεκινάει να δημιουργειτε 70 μέρες πριν.

Κι εγώ παλιά νόμιζα οτι αυθημερόν φτιάχνεται!

Αμ δε!

Θέλει χρόνο κι αυτο! :-)

Να είσαι πολύ αισιόδοξη αγάπη μου!

Αφού το έκοψε μην ανησυχείς καθόλου!

Σε 70 μέρες θα είναι ποκυ πολύ καλύτερο!

Και όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνεται!

Χαίρομαι πολύ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Φοβερή ιδέα!!!Τι χαζή που είμαι και δεν το σκέφτηκα νωρίτερα!!!!Τι θα έκανα χωρίς εσένα μου λες?Το θέμα είναι ότι δεν έχω σκεφτεί τίποτα ακόμα.Είμαστε και 10 χρόνια μαζί,οπότε κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα και δεν θέλω να πολυεπαναλαμβάνομαι.Καμια ιδέα κορίστια μου?

Χαίρομαι που βοήθησα!

Χμ... τι να κάνετε ομως....

Για να δούμε...

Έξω ή μεσα?

Αν εξω, μπορείτε να πάτε καπου που αρέσει ΣΕ ΕΚΕΊΝΟΝ!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οχι στο αγαπημένο ΣΟΥ μαγαζί! Στο δικό ΤΟΥ!

Και οχι απαραίτητα για φαγητό.

Για ποτό. .. για ότι του αρέσει.

Εκτός αν θες να μείνετε μέσα.

Παρε τούρτα ενα ωραίο κρασί, ενα φαγητό που τρελενεται...

Δε σας ξέρω οπότε δε μπορώ να σκεφτώ κατι συγκεκριμένο.

Το βασικό είναι να κάνετε κατι που εκείνος προτιμά.

Κι ας μην αρέσει σε εσένα τοοοοσο πολύ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εγω δυστυχως δεν μπορω να σε δωσω ιδεες γιατι δεν μου αρεσουν αυτα.Ξενερωτη παιδακι μου.

Στα προηγούμενα γενέθλια του, φώναξα τους φίλους μας, γέμισα το σαλόνι μπαλόνια και βάλαμε ολοι οι μαντραχαλοι καπελάκια του Μικι Μαους!

Παίζαμε με τα μπαλόνια βγάλαμε φωτογραφίες. ..

Χαμός!

Σα μικρά παιδιά!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δίκιο έχεις πρέπει να κάνω κάτι που να του αρέσει,γιατί έχει στεναχωρηθεί πολύ με το θέμα σπέρμα και παιδί κλπ.Το είχε πάρει πολύ προσωπικά.Θα δω τι θα προτιμήσω τελικά.Η ιδέα του σπιτιού με κρασάκι και τουρτίτσα(μόνο για εκείνον,εγώ είπαμε κάνω δίαιτα),χαλαρή διάθεση κλπ μου αρέσει.Έχει και πιο εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε γούτσου γούτσου!!!!!

evmorfia μου γιατί λες πως είσαι ξενέρωτη.Μην νομίζεις και εγώ δεν τα κάνω συχνά,αλλά τώρα είναι οι περιστάσεις τέτοιες και θέλω να του δείξω πόσο τον αγαπάω.Το ξέρει βέβαια,αλλά μια χειρονομία ακόμα δεν βλάπτει.

Πρόεδρε δεν με ξέρεις,αλλά θα με γνωρίσεις σύντομα έτσι?

Στα προηγούμενα γενέθλια του, φώναξα τους φίλους μας, γέμισα το σαλόνι μπαλόνια και βάλαμε ολοι οι μαντραχαλοι καπελάκια του Μικι Μαους!

Χαμός!

Σα μικρά παιδιά!

Εγω γελαω με αυτα.Οσο αρεσουν στον δικο μου δεν αρεσουν σε εμενα.

Χαμός!

Σα μικρά παιδιά!

Αχ τι ωραία!!!!Πλάκα θα είχε!!!!

Φέτος θέλω να κάνω κάτι μόνο για εκείνον.Κρασάκι,κεράκια και απαλή μουσική στο μπάνιο να χαλαρώσουμε τα δυο μας στην μπανιέρα με ωραία αρωματικά αφρόλουτρα και μετά γούτσου γούτσου.Μάλλον κάπως έτσι το κόβω.Θα δω και την διάθεσή του αύριο και βλέπουμε.

Διαφημίσεις

Εγω γελαω με αυτα.Οσο αρεσουν στον δικο μου δεν αρεσουν σε εμενα.

Κοίτα γενικά και ρομαντική δεν με λες.Με πιάνει κάποιες φορές,αλλά σπάνια.Μ'αρέσουν όμως οι εκπλήξεις πολύ και ο άντρας μου από εκπλήξεις τίποτα!!!!!Και από ρομαντισμό επίσης τίποτα!!!!Πολύ σπάνια!!!!

γύρισα βρε μπουμπούδες μου .... έβαλα το μωρό για ύπνο, γιατί αν δεν ξαπλώσω μαζί του δεν μπορεί να κοιμηθεί.... σαν τα μωρά ακριβώς.....

λοιπόν mimitroula, αφού το έκοψε 1 φορά μόνος του θα το ξανακάνει, μάλλον θέλει τον χρόνο του.... αλλά πες του με τον τρόπο σου .... ξέρεις με ένα σέξι νυχτικό κτλ κτλ , μωρό μου όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα γιατί ο οργανισμός θα είναι πιο καθαρός κλπ κλπ και βγάζεις αργά και βασανιστικά το νυχτικό χιχιιχι....

roubies, λοιπόν ποια είναι η αγαπημένη του ομάδα ? έχει τη φανέλα της ? αν ναι καλώς, αν οχι του την παίρνεις δώρο, την φοράς μόνο τη φανέλα όχι κασκόλ απο κάτω ζαρτιέρες και στις 00.00 ξημερώματα Κυριακής κάνεις εμφάνιση και λες μωρό μου είμαι (ο Παναθηναϊκος, Ολυμπιακός κτλ) θέλεις να γίνεις η Μπαρστελόνα μου ???

κουμπαρούλα μη στεναχωριέσαι κατέχω και την νοηματική, θα συνεννοηθούμε σίγουρα

url]

Αχ τι ωραία!!!!Πλάκα θα είχε!!!!

Φέτος θέλω να κάνω κάτι μόνο για εκείνον.Κρασάκι,κεράκια και απαλή μουσική στο μπάνιο να χαλαρώσουμε τα δυο μας στην μπανιέρα με ωραία αρωματικά αφρόλουτρα και μετά γούτσου γούτσου.Μάλλον κάπως έτσι το κόβω.Θα δω και την διάθεσή του αύριο και βλέπουμε.

Θέλω να σου στείλω ενα mail με κάτι που ειχα οργανωσει στην επέτειο μας στα τρία χρόνια φτιαξίματος. Φωτογραφία εννοώ.

Θα σου αρέσει πολύ!

Έχεις mail?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Η Ζεττα εφυγε και ουτε καληνυχτα δεν ειπε;Κοριτσια εχω αγωνια την αλλη δευτερα θα παω στον γιατρο,σε αλλον οχι σε αυτον που πηγαινα.ΑΓΩΝΙΩ γιατο τι θα μου πει,παντωσ αν μου πει για επεμβαση τοτε θα τα παρατησω ,δεν θα ασχοληθω αλλο με το θεμα,και θα παω για υιοθεσια.

Η Ζεττα εφυγε και ουτε καληνυχτα δεν ειπε;Κοριτσια εχω αγωνια την αλλη δευτερα θα παω στον γιατρο,σε αλλον οχι σε αυτον που πηγαινα.ΑΓΩΝΙΩ γιατο τι θα μου πει,παντωσ αν μου πει για επεμβαση τοτε θα τα παρατησω ,δεν θα ασχοληθω αλλο με το θεμα,και θα παω για υιοθεσια.

εεεεεεεε είπαμε γύρισα

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...