Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Σωστά...μπερδεύτηκα...

Γιατί να πας στην αιματολόγο?Γιατί να πάρεις αντισυλληπτικά?Σου είπε ο γιατρός σου?

Το στεφάνι μου είναι μια χαρά....και εμένα μου λείπεις...μήπως να ξανασκεφτείς αυτό που είπαμε????

Για να μην μου καθυστερήσει και ο επόμενος κύκλος και λόγω του οτι την 1η φορά που πήρα αρβεκαπ είχα κάνει κύστη και ακυρώθηκε τότε ο κύκλος εκείνος. ..

Θα ην αιματολ. Μήπως χρειάζεται να πάρω αντιπηκτικες με τα αντισυλλ..

Χιχι καλά θα ήταν. ... αλλά γμτ... δε γίνεται. .. αν σε ήξερα πριν 2 χρόνια θα ήταν ένα κίνητρο. ..

url]

Διαφημίσεις

Δεν είπα ότι δεν θα κάνω....είπα ότι είναι το μόνο που φοβάμαι....

Μη ξεχνάς ότι αυτό έπαθα στην διέγερση του Φλεβάρη και όσο να ναι ένα άγχος ως προς αυτό το έχω....

ΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜ

Think positive. .. θα κάνεις μωρό μου. Θα κάνεις. . Με αυτόν τον ντοκ εχω καλό προαίσθημα πως όλα θα πάνε καλά.

url]

Για να μην μου καθυστερήσει και ο επόμενος κύκλος και λόγω του οτι την 1η φορά που πήρα αρβεκαπ είχα κάνει κύστη και ακυρώθηκε τότε ο κύκλος εκείνος. ..

Θα ην αιματολ. Μήπως χρειάζεται να πάρω αντιπηκτικες με τα αντισυλλ..

Χιχι καλά θα ήταν. ... αλλά γμτ... δε γίνεται. .. αν σε ήξερα πριν 2 χρόνια θα ήταν ένα κίνητρο. ..

Ρε δεν λέω για την μετακόμιση....άντε θα το πω αφού έτσι και αλλιώς η έκπληξη χάλασε.....

Μήπως να έρθεις στην συνάντηση της Κυριακής....και ας μην είναι έκπληξη.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ρε δεν λέω για την μετακόμιση....άντε θα το πω αφού έτσι και αλλιώς η έκπληξη χάλασε.....

Μήπως να έρθεις στην συνάντηση της Κυριακής....και ας μην είναι έκπληξη.

Χμμμ καλά θα ήταν. .. αλλά η κολόνα απο τη μια μου κάνει το βαρύ πεπόνι και από την αλλη... αφιερώνει. ... θα κάνεις 11 ώρες ταξίδι για 2 ώρες που θα κάτσεις. .. και είναι λέει και Κυριακή και εγώ πως θα ξαπλώσω μόνος μου ... και εσυ θα ταξιδεύεις βράδυ. .. κλπ κλπ.... αρα κατά τα άλλα να κάνω ότι θέλω. ...

url]

Χμμμ καλά θα ήταν. .. αλλά η κολόνα απο τη μια μου κάνει το βαρύ πεπόνι και από την αλλη... αφιερώνει. ... θα κάνεις 11 ώρες ταξίδι για 2 ώρες που θα κάτσεις. .. και είναι λέει και Κυριακή και εγώ πως θα ξαπλώσω μόνος μου ... και εσυ θα ταξιδεύεις βράδυ. .. κλπ κλπ.... αρα κατά τα άλλα να κάνω ότι θέλω. ...

Eδώ είμαι...το ιντερνετ σέρνεται....:evil::evil::evil:

Πες του τι είναι μια μερούλα μπροστά στην αιωνιότητα?

Αλλιώς να τον πάρω λες ένα τηλ.?

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Eδώ είμαι...το ιντερνετ σέρνεται....:evil::evil::evil:

Πες του τι είναι μια μερούλα μπροστά στην αιωνιότητα?

Αλλιώς να τον πάρω λες ένα τηλ.?

Μπα... ξέρω παιδί μου τι έχω. .. θα μουρμουριζει ένα χρόνο μετά. ..γτ τον άφησα μόνο. ..άσε αθεράπευτη κατάσταση. ... Ίσως την επόμενη φορά. .. να έχω και περισσότερο χρόνο να τον προετοιμασω...

Αύριο θα πάρεις τον ντοκ ε?

url]

Α και btw αυτό ακριβώς του είπα και εγώ τι είναι μωρέ μια μέρα μπροστά στην αιωνιότητα. ... ασε του είπα που θα κάνεις και αποτοξίνωση από εμένα. .. δεν έπιασε. ..

url]

Μπα... ξέρω παιδί μου τι έχω. .. θα μουρμουριζει ένα χρόνο μετά. ..γτ τον άφησα μόνο. ..άσε αθεράπευτη κατάσταση. ... Ίσως την επόμενη φορά. .. να έχω και περισσότερο χρόνο να τον προετοιμασω...

Αύριο θα πάρεις τον ντοκ ε?

Α και btw αυτό ακριβώς του είπα και εγώ τι είναι μωρέ μια μέρα μπροστά στην αιωνιότητα. ... ασε του είπα που θα κάνεις και αποτοξίνωση από εμένα. .. δεν έπιασε. ..

Χαχαχα...δεν "μασάει" η κολόνα.....

Θα τον πάρω αυριο το πρωι....

Δεν μου λες η Μόρφω που είναι???Με αυτά και με τα άλλα την έχω χάσει το τελευταίο καιρό.

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα...δεν "μασάει" η κολόνα.....

Θα τον πάρω αυριο το πρωι....

Δεν μου λες η Μόρφω που είναι???Με αυτά και με τα άλλα την έχω χάσει το τελευταίο καιρό.

Ναι έτσι να νομίζεις. ... θα μας γειωσει και τις 2 μας... θα σου πει και σένα να κάνουμε τη συνάντηση Σάββατο. .. Έτσι μου είπε αν ήταν Σάββατο ... ε... Μπορεί. ..

Την Μορφω και εγώ έχω μέρες να την πετύχω. ... μπήκε εχθές βράδυ απο οτι είδα. .. Σήμερα δεν ξέρω αν μπήκε. ...

url]

Δεν πάει στον Λεβαδειακό....μας σνομπάρει....χεχεχε

Αφού ο Λεβαδ.. παίζει με τον Ολυμπιακό. .. αυτη τη στιγμή που μιλάμε. Είναι στο 2ο ημίχρονο. .. 0-1 ... με ρωτάει η κολόνα αν θέλει να σας στείλω το link να το δει στο νετ....

url]

Ναι έτσι να νομίζεις. ... θα μας γειωσει και τις 2 μας... θα σου πει και σένα να κάνουμε τη συνάντηση Σάββατο. .. Έτσι μου είπε αν ήταν Σάββατο ... ε... Μπορεί. ..

Την Μορφω και εγώ έχω μέρες να την πετύχω. ... μπήκε εχθές βράδυ απο οτι είδα. .. Σήμερα δεν ξέρω αν μπήκε. ...

Ζεττάκι?????

Εγώ είμαι η ξανθιά...εσύ πότισες.....

Τον γιατρό θα πάρω το πρωί.....

χαχαχαχαχαχα....

I81rp3.png

Αφού ο Λεβαδ.. παίζει με τον Ολυμπιακό. .. αυτη τη στιγμή που μιλάμε. Είναι στο 2ο ημίχρονο. .. 0-1 ... με ρωτάει η κολόνα αν θέλει να σας στείλω το link να το δει στο νετ....

Στείλε...

Δεν πάει μέσα στου Λειβαδίτες.....χαχαχαχαχα....

I81rp3.png

Ζεττάκι?????

Εγώ είμαι η ξανθιά...εσύ πότισες.....

Τον γιατρό θα πάρω το πρωί.....

χαχαχαχαχαχα....

:P:p:tongue::tongue::tongue:

Ααααα καλά ααααααα

Ασε λάλησα μάλλον. .. το έκαψα γμτ τα κύτταρα. ...

Να πάρεις μπέμπα να κανονίσεις τώρα που θα είσαι κάτω. ..

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...