Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Τέλεια και 08/10 που έρχομαι θα βγούμε να γιορτάσουμε την τριψήφια χοριακούλα σου μωρό μου......ΓΙΕ Ο ΓΙΕ Ο ΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

αχ θα σε δούμε κι εσένα ρικάκι μου! τι καλά!!!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

αχ θα σε δούμε κι εσένα ρικάκι μου! τι καλά!!!!!

Ελα και τα χιλιάσαμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cOiVp2.png

Μπα μη το λές...εγώ θα κάνω τόσο κοντό πρωτόκολλο που μπορεί να περιμένω χοριακή μαζί με την Ειρήνη....έτσι και αλλιώς μόνο στα πιο τρελά μου όνειρα θα κάνω πολλά αυγουλάκια για να πάνε για βλαστοκύστες.....:(:(:(

Δεν πειράζει, λίγα και καλά να είναι Αναστασούλα μου...Και τα 2-3 μας φτάνουν...:wink::wink::wink: Στην ουσία μόνο 1 χρειάζεσαι αλλά θα έχεις και κάτι παραπάνω...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

λοιπόν θα κανουμε μια συμφωνία...πρωτα θα παρεις θετική χοριακή και μετά θα γεννήσω....!Αρα υπολιγίζω να ειναι δίδυμα για να αποκατασταθεί και η ισορροπία στο παρεάκι.Η Αναστασία νομίζω ξεκινάει μετα τις 20 οπότε αυτη δεν την προλαβαίνω..

πολύ με συγκίνησε αυτό που είπες......πολύ όμως....

υπόσχεση.....

πάω να πάρω το αντράκι από τη δουλειά (ναι πηγε και σήμερα!)

αναστασούλα μου μην είσαι απαισιόδοξη από τώρα...άστο για τις 2 εβδομάδες αναμονής μας! χαχχαχαχαχχα

σας φιλώ και σας αγαπώ!

μμμμμμμμακια μμμμμμμμμμακια

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Δεν πειράζει, λίγα και καλά να είναι Αναστασούλα μου...Και τα 2-3 μας φτάνουν...:wink::wink::wink: Στην ουσία μόνο 1 χρειάζεσαι αλλά θα έχεις και κάτι παραπάνω...

συμφωνώ...ενα χρειαζεται ...αντε δυο αν θες να τα κανεις με τη μια τα ζουζουνάκια σου. Δεν εχει σχεση η ποσοτητα μην μου ανησυχεις.

kOZcp3.png

πολύ με συγκίνησε αυτό που είπες......πολύ όμως....

υπόσχεση.....

πάω να πάρω το αντράκι από τη δουλειά (ναι πηγε και σήμερα!)

αναστασούλα μου μην είσαι απαισιόδοξη από τώρα...άστο για τις 2 εβδομάδες αναμονής μας! χαχχαχαχαχχα

σας φιλώ και σας αγαπώ!

μμμμμμμμακια μμμμμμμμμμακια

Bye bye κουκλιτσα...

Να κρατήσετε τις υποσχέσεις έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????????

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...