Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ναι ρε κοριτσάρα μου αλλά την πάτησα, γιατί ήταν ομαδικό μέσω της δουλειας και τώρα που είμαι ανευ αποδοχών δεν ισχύει....:twisted::twisted::twisted::twisted:

Ευτυχώς δε λες που ρώτησα και δεν πήγα άνετη να δώσω κανένα 2000 και μετά να μου πουν δεν έχει τίποτα....Και τώρα συμβιβάζομαι...

ελα ρε !! 2000 θα ηταν υπερβολή. Τελικά πόσο θα σου κοστίσει;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

λογικά θα σου εδινε ηπαρίνες ουτως ή άλλιώς και θα σε εβαζε να κανεις την εξέταση κάπου στο πρώτο τρίμηνο για να δει αν θα τις κόψεις ή θα τις συνεχίσεις. Εγώ θυμάμαι ήμουν εντελώς σιγουρη οτι θα τις εκοβα και οταν βγηκαν τα αποτελεσματα και ειχα κι εγώ κατι ετερόζυγες (δεν θυμαμαι ακριβως) και μου ειπε οτι για καλό και για κακο θα πρεπει να τις συνεχίσω μου ηρθε ταμπλας!! Σ'αυτη την εγκυμοσύνη τις κανω χωρις να παραπονιέμαι αλλα η κοιλιά μου πλεον εχει τσιτωσει παρα πολύ και δεν βρισκω κρεας να την κανω. Εχουν αρχισει να με πονανε πλεον

αν κι εγώ κρέας είναι το μόνο που θα βρίσκω....χιχιχιχι.....την προηγούμενη φορά που μου είχαν δώσει στο πρωτόκολλο θυμάμαι πως έτσουζαν οι ρουφ..άνες! και μελάνιαζαν επίσης! θα κάνω ότι μου πει η αιματολόγος και όχι ο μαντ.... ο καθένας στην ειδικότητά του!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Κοριτσάκια σας χαιρετώ τώρα είμαι ωρα στο wifi και δεν κάνει.

Μάκια. ♡

φιλάκια δημητρούλι!!!!!!!! καλές υπόλοιπες τουμπίτσες!!!!!! δε θα είσαι στη 1000η σελίδα μας πρόεδρε?????:mrgreen:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

KOULA MARES Ο ΓΙΕ Ο ΓΙΕ Ο ΓΙΕΕΕΕ!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αν δεν είναι ο κύκλος μου άντε γεια λόγω καλοκαιριού υπολογίζω:

10/9 ξεκινάω ενέσεις

23/9 ωοληψία

27/9 ετ βλαστοκυστών (και μετά ξύπνησα!):-D

7/10 σας ανακοινώνω την σούπερ χοριακή μου!!!!!

χαχχαχαχαααα

μα τι πρόγραμμα έχω καταστρώσει! τύφλα να έχει το εφάκι και το ναντιάκι μας! σας ρούπωσα κορίτσια!!!!!!!!!!!!

Ξέχασα να σου απαντήσω...τους πήρα κατα τη 1.....αργησα?

Ετσι να σου έρθουν μωρό μου...όπως τα θες.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

KOULA MARES Ο ΓΙΕ Ο ΓΙΕ Ο ΓΙΕΕΕΕ!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

10/9 ξεκινάω ενέσεις

23/9 ωοληψία

χαχχαχαχαααα

μα τι πρόγραμμα έχω καταστρώσει! τύφλα να έχει το εφάκι και το ναντιάκι μας! σας ρούπωσα κορίτσια!!!!!!!!!!!!

λοιπόν θα κανουμε μια συμφωνία...πρωτα θα παρεις θετική χοριακή και μετά θα γεννήσω....!Αρα υπολιγίζω να ειναι δίδυμα για να αποκατασταθεί και η ισορροπία στο παρεάκι.Η Αναστασία νομίζω ξεκινάει μετα τις 20 οπότε αυτη δεν την προλαβαίνω..

kOZcp3.png

10/9 ξεκινάω ενέσεις

23/9 ωοληψία

χαχχαχαχαααα

Τέλεια και 08/10 που έρχομαι θα βγούμε να γιορτάσουμε την τριψήφια χοριακούλα σου μωρό μου......ΓΙΕ Ο ΓΙΕ Ο ΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

cOiVp2.png

Ε εμένα που έχω κάνει έκει 2 προσπάθειες μου ειπε 500 και δε θα δώσω και επίσκεψη στην αρχή που θα έδινα στο Μαντούδη....

Ε! ναι ειναι πολύ καλή τιμή δεν το συζητώ.

kOZcp3.png

Ναι ρε κοριτσάρα μου αλλά την πάτησα, γιατί ήταν ομαδικό μέσω της δουλειας και τώρα που είμαι ανευ αποδοχών δεν ισχύει....:twisted::twisted::twisted::twisted:

Ευτυχώς δε λες που ρώτησα και δεν πήγα άνετη να δώσω κανένα 2000 και μετά να μου πουν δεν έχει τίποτα....Και τώρα συμβιβάζομαι...

φαντάζεσαι????? εγκεφαλικό!!!!!!!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

ελα ρε !! 2000 θα ηταν υπερβολή. Τελικά πόσο θα σου κοστίσει;

Τόσα παίρνουνε όταν υπάρχει ιδιωτική ασφάλεια, γιατί τα παίρνουν από τις ασφαλιστικές, οπότε βαράνε αλύπητα...Ο δικός μου μου είπε 500...

cOiVp2.png

Ξέχασα να σου απαντήσω...τους πήρα κατα τη 1.....αργησα?

Ετσι να σου έρθουν μωρό μου...όπως τα θες.

1:30 έφευγαν το χειμώνα....μπορεί όμως και να μην πήγαν καθόλου.....

έτσι θα μας έρθουν ξανθέλλα μου! θα το λέμε το χοριακό φθινόπωρο!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Τόσα παίρνουνε όταν υπάρχει ιδιωτική ασφάλεια, γιατί τα παίρνουν από τις ασφαλιστικές, οπότε βαράνε αλύπητα...Ο δικός μου μου είπε 500...

500 στο ιατρείο του ή σε μαιευτήριο?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

φαντάζεσαι????? εγκεφαλικό!!!!!!!!!

Τελείως όμως....Πως μου έκοψε και ρώτησα πάλι καλά...Εκει είπα στην αρχή άκυρο, βλέπουμε αργότερα, αλλά εντάξει μετά τα βάλαμε κάτω και μπορεί να μου τα κάνει και σε 2 δόσεις οπότε εντάξει...

cOiVp2.png

λοιπόν θα κανουμε μια συμφωνία...πρωτα θα παρεις θετική χοριακή και μετά θα γεννήσω....!Αρα υπολιγίζω να ειναι δίδυμα για να αποκατασταθεί και η ισορροπία στο παρεάκι.Η Αναστασία νομίζω ξεκινάει μετα τις 20 οπότε αυτη δεν την προλαβαίνω..

Μπα μη το λές...εγώ θα κάνω τόσο κοντό πρωτόκολλο που μπορεί να περιμένω χοριακή μαζί με την Ειρήνη....έτσι και αλλιώς μόνο στα πιο τρελά μου όνειρα θα κάνω πολλά αυγουλάκια για να πάνε για βλαστοκύστες.....:(:(:(

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...