Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ειρήνη.....το πήρες το σουβενίρ τελικά....στο είπα....

το πήρα αλλά ήταν από τα "ευγενικά" τα τσιρρρρρρρ όχι τα σπλάααααατς!:mrgreen::mrgreen:

και δεν τα καθαρίζω για να θυμάμαι την όμορφη βολτίτσα μας!

τι ώρα πήρες εχθές και δεν τους βρήκες?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

τωρα ειδα τις ημερομηνιες που θα είσαι εδώ κι αναρωτιόμουν αν θα καταφέρω να σε δω....Μακάρι..

Αναστασία σ'ευχαριστώ κι εσένα πολύ...ειναι μια γιορτη που δεν την ξέρει κανενας. Ούτε και η μάνα μου τη θυμάται:(

Ελα ρε Πηνελοπη μου! Κι εγώ σε θυμήθηκα σήμερα (εμμμ... με τη βοήθεια της Ρικας)!

Σου έβαλα και μπαλόνια πριν!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ώστε γιορτάζεις μικρούλα! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

να έρθουν τελειόμηνα τα μωράκια σου!

Flower-hearts-2-1.jpg

Να 'σαι καλά γλυκούλα μου. Για πες, πότε περίπου υπολογίζεις οτι ξεκινάς;

kOZcp3.png

Ναι λέμε και κοίτα και τη θρομβοφιλία να καλυφθεις και γι' αυτό...

Εγω την υστεροσκόπηση θα την κάνω τελικά στο δικό μου, γιατί η διαφορά στα λεφτα είναι μεγάλη...

δεν είχες ιδιωτική ασφ βρε ρικάκι ή θυμάμαι λάθος?

Ελα ρε... εγώ που ήμουν πάλι. ?

Χμ.... κοίτα.

Μάλλον θα σου δώσει ενέσεις η κρουέλα.

Εμένα μου ειχε πει οτι ομοζυγο και ετεροζυγο, δεν κάνει διαφορά.

Δηλαδή δεν είναι πιο βαρύ το ομοζυγο και πιο ελαφρύ το ετεροζυγο.

Εγώ αυτό νόμιζα και ήταν λάθος.

Απλά το ετεροζυγο είναι πιο σύνηθες και το ομοζυγο πιο σπάνιο.

Αυτό που εχω εγώ δλδ είναι πιο σπάνιο.

Εγώ εχω το ομοζυγο mthfr 667. Και κάνω ηπαρινες.

Πιστεύω θα σου δώσει κι εσένα προληπτικά στην προσπάθεια της εξωσωματικής και εφόσον πετύχεις θα στα συνεχίσει σε ολη την εγκυμοσύνη.

δεν το είχα πει εδώ! ένα απόγευμα μου την έδωσε και πήγα μετά τη δουλειά γιατί με "έτρωγε" ότι θα έχω θρομβοφιλία... ευτυχώς που το βρήκαμε κι αυτό και θα ξέρω αν μείνω έγκυος να το παρακολουθώ....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥΥΥ!!

Κι απο εμένα χρόνια πολλά καρδιά μουυυυ!

Σου έκανα και γενέθλια εγώ σήμερα !

Χεχεχεχε!

Δεν πειράζει, αν και 2 φορές γεννεθλια το χρόνο απο μια ηλικία και περα μονο κατάρα μπορεί να ειναι!!! Σ´ευχαριστώ κι εσενα κουκλίτσα

kOZcp3.png

δεν το είχα πει εδώ! ένα απόγευμα μου την έδωσε και πήγα μετά τη δουλειά γιατί με "έτρωγε" ότι θα έχω θρομβοφιλία... ευτυχώς που το βρήκαμε κι αυτό και θα ξέρω αν μείνω έγκυος να το παρακολουθώ....

Κι εγω οταν την είχα κάνει με έτρωγε. ..είχα λυσαξει να την κάνω και ο πρώτος λου γιατρός έλεγε οχι οχι. .

Τέλος πάντων.

Υπομονή μέχρι να πας να δούμε τι θα σου πει.

Εγώ έχω αντι -χα αύριο και ραντεβού μαζί της την Τετάρτη.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ρε κοριτσάρα μου αλλά την πάτησα, γιατί ήταν ομαδικό μέσω της δουλειας και τώρα που είμαι ανευ αποδοχών δεν ισχύει....:twisted::twisted::twisted::twisted:

Ευτυχώς δε λες που ρώτησα και δεν πήγα άνετη να δώσω κανένα 2000 και μετά να μου πουν δεν έχει τίποτα....Και τώρα συμβιβάζομαι...

cOiVp2.png

Μπεμπάρα μου εσένα κάθε βδομάδα θα στο έφερνα!
το πήρα αλλά ήταν από τα "ευγενικά" τα τσιρρρρρρρ όχι τα σπλάααααατς!:mrgreen::mrgreen:

και δεν τα καθαρίζω για να θυμάμαι την όμορφη βολτίτσα μας!

τι ώρα πήρες εχθές και δεν τους βρήκες?

Χαχαχαχαχα....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

λογικά θα σου εδινε ηπαρίνες ουτως ή άλλιώς και θα σε εβαζε να κανεις την εξέταση κάπου στο πρώτο τρίμηνο για να δει αν θα τις κόψεις ή θα τις συνεχίσεις. Εγώ θυμάμαι ήμουν εντελώς σιγουρη οτι θα τις εκοβα και οταν βγηκαν τα αποτελεσματα και ειχα κι εγώ κατι ετερόζυγες (δεν θυμαμαι ακριβως) και μου ειπε οτι για καλό και για κακο θα πρεπει να τις συνεχίσω μου ηρθε ταμπλας!! Σ'αυτη την εγκυμοσύνη τις κανω χωρις να παραπονιέμαι αλλα η κοιλιά μου πλεον εχει τσιτωσει παρα πολύ και δεν βρισκω κρεας να την κανω. Εχουν αρχισει να με πονανε πλεον

kOZcp3.png

κορίτσια ποσταρετε ότι σας έρθει στο μυαλό...1000σαμε τις σελιδες!!!

KOULA MARES Ο ΓΙΕ Ο ΓΙΕ Ο ΓΙΕΕΕΕ!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αν δεν είναι ο κύκλος μου άντε γεια λόγω καλοκαιριού υπολογίζω:

10/9 ξεκινάω ενέσεις

23/9 ωοληψία

27/9 ετ βλαστοκυστών (και μετά ξύπνησα!):-D

7/10 σας ανακοινώνω την σούπερ χοριακή μου!!!!!

χαχχαχαχαααα

μα τι πρόγραμμα έχω καταστρώσει! τύφλα να έχει το εφάκι και το ναντιάκι μας! σας ρούπωσα κορίτσια!!!!!!!!!!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Πόσα λεφτά?

Εγώ εοχα δώσει 1000 στο γιατρό και 220 στο Λητώ.

Στον παλιό μου γιατρό όμως, στο Βλάχο.

Είναι ακριβός αυτός.

Ε εμένα που έχω κάνει έκει 2 προσπάθειες μου ειπε 500 και δε θα δώσω και επίσκεψη στην αρχή που θα έδινα στο Μαντούδη....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...