Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Koula - mares

kale

Recommended Posts

καλά λες! θα τον ρωτήσω την τρίτη που θα πάω κάτσε να το γράψω!

φθινόπωρο? γουατ ις φθινόπωροου?:mrgreen:

πέρσι έκανα μέχρι τέλη οκτώβρη κι αυτό γιατί αρχές νοέμβρη είχα την εμβρυομεταφορά και μου απαγόρευσαν.....:roll::roll::roll::roll:

Αααα εσύ είσαι πολύ της θάλασσας!

Μπράβο φουλίτσα μου.

Κι εγώ είμαι αλλά οχι τοοοοσο πολύ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Οχι εσύ λες τον Αλεξ.

Εγώ λεω το Μάριο απο το παλαιό Φάληρο.

Αυτόν με το μούσι.

Που τον απήγαγε ένας οικογενειακος φίλος πέρσι τον Αύγουστο.

Τους πιάσανε αλλά δεν ομολογουν το φονο οι γ@μιόληδες!

Μόνο την απαγωγή.

Αααα είπες για παιδί και το πήρα κυριολεκτικά...Ρε Δημητρούλα με το τόσο αίμα στο πορτ-μπαγκάζ τι να είναι??? Απλά δε το λένε γιατί μετά η ποινή θα είναι ισόβια και βάλε....

cOiVp2.png

Ο γιατρός σου ξέρει τι θα κάνει και θα ανταποκριθείς στη διέγερση..

Δεν είναι απο αυτούς που δίνουν σε όλες ενα πρωτόκολλο και όποιον πάρει ο χάρος.

Είναι από τους πολύ πολύ καλούς.

Χαβ φέιθ baby..

:-)

Αυτό να πιστεύεις και όλα θα πάνε καλά...Το άγχος δεν βοηθάει σε τίποτα...Ούτε καν αυτό το δημιουργικό άγχος που λένε καμιά φορά...όλα για κάποιο λόγο γίνονται....

images?q=tbn:ANd9GcRbqmGfoPDKUPCG64IjIbH0xZCEIaer_S4SVdyE0wfStpmKpfKksmileys-praying-554778.gifok got it!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

μακάρι βρε ρικάκι μου.....

Ναι λέμε και κοίτα και τη θρομβοφιλία να καλυφθεις και γι' αυτό...

Εγω την υστεροσκόπηση θα την κάνω τελικά στο δικό μου, γιατί η διαφορά στα λεφτα είναι μεγάλη...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Δημητρούλα....μπορείς να πας το αυτοκίνητο σου σε ένα πλυντήριο για πλύσιμο....εμείς δηλαδή με τα πλυντήρια αυτοκινήτων κλέφτες θα γίνουμε???

Ειρήνη.....το πήρες το σουβενίρ τελικά....στο είπα....

Ρικάκι μου με το καλό να μας έρθεις....σε ποιόν γιατρό θα πας?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Πάλι καλά που έχω και εσάς....

Γιορτάζει η νύφη μου σήμερα και πάλι θα την ξέχναγα....

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.....ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ...ΌΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ....ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.....

Καλώς την Αναστασούλα...Να χαίρεσαι τη νύφη βρε...Θα πάτε επίσκεψη???

cOiVp2.png

Αααα είπες για παιδί και το πήρα κυριολεκτικά...Ρε Δημητρούλα με το τόσο αίμα στο πορτ-μπαγκάζ τι να είναι??? Απλά δε το λένε γιατί μετά η ποινή θα είναι ισόβια και βάλε....

Κρίμα. . :-(

Μακάρι να τιμωρηθούν οι άτιμοι.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δημητρούλα....μπορείς να πας το αυτοκίνητο σου σε ένα πλυντήριο για πλύσιμο....εμείς δηλαδή με τα πλυντήρια αυτοκινήτων κλέφτες θα γίνουμε???

Ευχαριστώ κοριτσάρα...Αυτό είπα και στην Ειρήνη, θα πάω στο δικό μου γιατί έχουν αρκετή διαφορά στα λεφτά...Ελπίζω να κάνει και καλή δουλειά και να επέμβει αν είναι απαραίτητο...Να μη με ξεπετάξει...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

κι εγώ έτσι πιστεύω ότι το έφαγαν το παλικάρι και κάνουν μόκο για να έχουν μικρότερη ποινή....:evil::evil::evil:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Μπεμπάρα μου εσένα κάθε βδομάδα θα στο έφερνα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ευχαριστώ κοριτσάρα...Αυτό είπα και στην Ειρήνη, θα πάω στο δικό μου γιατί έχουν αρκετή διαφορά στα λεφτά...Ελπίζω να κάνει και καλή δουλειά και να επέμβει αν είναι απαραίτητο...Να μη με ξεπετάξει...

Πόσα λεφτά?

Εγώ εοχα δώσει 1000 στο γιατρό και 220 στο Λητώ.

Στον παλιό μου γιατρό όμως, στο Βλάχο.

Είναι ακριβός αυτός.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Να μην ευχαριστάς, απλά να είσαι ήρεμη και θα περάσουν οι βδομάδες νεράκι...Πρέπει να σε δω λέμε όπότε κράτα γερά...

τωρα ειδα τις ημερομηνιες που θα είσαι εδώ κι αναρωτιόμουν αν θα καταφέρω να σε δω....Μακάρι..

Αναστασία σ'ευχαριστώ κι εσένα πολύ...ειναι μια γιορτη που δεν την ξέρει κανενας. Ούτε και η μάνα μου τη θυμάται:(

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...