Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αχ τι ωραία γίναμε πολλές!!!!Πρόεδρε μήπως θα έπρεπε να κάνεις γούτσου γούτσου να γιορτάσετε τα αποτελέσματα????

ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ! Οχι σήμερα γούτσου γούτσου!

Σήμερα παρεάκι!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

mimitra πολυ ωραια νεα,τωρα μην τον αφηνεις να παρει ανασα.χαχα ΖΕΤΤΑ,ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ,τι θελεις εστ τετοια ωρα;

χιχιχι δεν με έχεις "ξαναδεί" νύχτα ε? πριν απο λίγο γυρίσαμε απο βόλτα με το μωρό μου και είπα να κάτσω λίγο να σας διαβάσω...

Μπουμπού μου πολύ χαίρομαι που τη Δευτέρα θα σε γνωρίσω και απο κοντά ;)

url]

Καλησπέρα και από μένα!!!!!Δημητρούλα μου χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου!!!!!!!Άσε που μου δίνεις κουράγιο!!!!!Εμένα το έκοψε το τσιγάρο από τον Φλεβάρη όταν είχαμε τα πρώτα αποκαρδιωτικά αποτελέσματα!!!!Ελπίζω και εγώ με την διακοπή του καπνίσματος και τις βιταμίνες που μας έδωσε ο Μαντούδης να τα πάμε καλά.Αλλά ρε κορίτσια πόσο μπορεί να ανέβει?Τα νούμερά μας εμάς είναι πολύ χαμηλά!!!!!Ακόμα και με το πρώτο σπερμοδιάγραμμα που ήταν καλύτερο(12εκ και 30% κινητικότητα)πάλι δεν είχε γίνει τίποτα.Και τότε πάλι κάπνιζε.Τι να πω δεν ξέρω.Θα δούμε!!!!

leuta μου να περάσεις ένα υπέροχο σκ

kale καλό διάβασμα κοριτσάρα μου.

Ανιτάκι μήπως άλλαξες γνώμη και μας αφήνεις τελικά?

Υπάρχει καμία για ξενύχτι ή τζάμπα μιλάω μόνη μου?

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ:

Αν δε το ζούσα, δε θα το πίστευα ποτέ το ποσο κακο κανει το τσιγάρο στο σπέρμα! !

Όσοι απο τους άντρες καπνίζουν να το κόψουν ΑΜΕΣΑ! !

ΠΙΣΤΈΨΤΕ ΜΕ!

ΤΟ ΣΠΈΡΜΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΛΟ!

ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΎΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΒΙΤΑΜΊΝΕΣ!

Συγκρίνω τα παλια σπερμοδιαγραμματα με το τωρινό και δεν πιστεύω στα μάτια μου!!:shock:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ! Οχι σήμερα γούτσου γούτσου!

Σήμερα παρεάκι!

Οκ φιλενάδα,αλλά αύριο οπωσδήποτε γούτσου γούτσου.Αχ ρε κορίτσια έχει το αγοράκι μου γενέθλια την Κυριακή και ήθελα κάτι να του κάνω μια έκλπηξη,κάτι τελοσπάντων.Και τώρα που γύρισα μου είπε ότι πήρε η πεθερούλα μου τηλέφωνο και είπε να πάμε στο σπίτι της την Κυριακή να γιορτάσουμε όλοι μαζί.Θα καλέσει λέει και τους γονείς μου.Δεν μπορούσα να πω όχι γιατί δεν τους βλέπουμε συχνά και το άσχημο είναι πως όταν πάμε εκεί γυρνάμε βράδυ,οπότε πάει η μέρα.Και μάλιστα το μεσημέρι σκεφτόμουν να σας ρωτήσω μήπως έχετε καμιά καλή ιδέα τι να κάνω,αλλά μου το χάλασε η πεθερούλα μου.Κλαψ,κλαψ

χιχιχι δεν με έχεις "ξαναδεί" νύχτα ε? πριν απο λίγο γυρίσαμε απο βόλτα με το μωρό μου και είπα να κάτσω λίγο να σας διαβάσω...

Μπουμπού μου πολύ χαίρομαι που τη Δευτέρα θα σε γνωρίσω και απο κοντά ;)

Και εμεις τωρα γυρισαμε και πηρα το λαππτοπ αμεσως και ο αντρας μου κουνουσε το κεφαλι του.Και εγω χαιρομαι που θα σε γνωρισω,βεβαι δεν ξερω αν θα μπορω να σε μιλαω,αυριο θα φυγω λιγο απο την δουλεια και θα παω στον ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ να βγαλω τον φρονιμιτη.

Διαφημίσεις

εδωωω εδωωωω έφτασα κι εγώ....

mimitroula, μπράβο βρε ζουζου μου τέλεια τα νέα.

να δεις μέχρι το τέλος καλοκαιριού θα έχουμε σίγουρα ευχάριστα...

Μπράβο βρε μωρό πολύ χάρηκα, όλα θα πάνε καλά.

Εν τω μεταξύ ξέρεις πως το έκοψε το τσιγάρο πριν 7 μήνες? ?

Όχι επειδή ήθελε!

Τον ειχε πιάσει ενας τρομερός βήχας τόσο τρομερός που εκανε και εμετό!

Οπότε δε μπορούσε να καπνιζει και το έκοψε μαχαίρι!

Τώρα το άρχισε πάλι αλλα ελπιζω οχι για πολυ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ:

Αν δε το ζούσα, δε θα το πίστευα ποτέ το ποσο κακο κανει το τσιγάρο στο σπέρμα! !

Όσοι απο τους άντρες καπνίζουν να το κόψουν ΑΜΕΣΑ! !

ΠΙΣΤΈΨΤΕ ΜΕ!

ΤΟ ΣΠΈΡΜΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΛΟ!

ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΎΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΒΙΤΑΜΊΝΕΣ!

Συγκρίνω τα παλια σπερμοδιαγραμματα με το τωρινό και δεν πιστεύω στα μάτια μου!!:shock:

Αχ πόσο χαίρομαι γι'αυτό!!!!!Μου το είχε πει και ο αδερφός μου,αλλά επειδή δεν ξέρει πολύ καλά από γυναικολογία και αναπαραγωγή δεν ήξερα τι αποτέλεσμα θα έχει.Ο αντρούλης μου ευτυχώς στο πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα το έκοψε μαχαίρι,αφού θα έκανε τα πάντα προκειμένου να μην κάνουμε εξωσωματική.Δεν τη θέλει καθόλου,για να μην πάρω φάρμακα.

Οκ φιλενάδα,αλλά αύριο οπωσδήποτε γούτσου γούτσου.Αχ ρε κορίτσια έχει το αγοράκι μου γενέθλια την Κυριακή και ήθελα κάτι να του κάνω μια έκλπηξη,κάτι τελοσπάντων.Και τώρα που γύρισα μου είπε ότι πήρε η πεθερούλα μου τηλέφωνο και είπε να πάμε στο σπίτι της την Κυριακή να γιορτάσουμε όλοι μαζί.Θα καλέσει λέει και τους γονείς μου.Δεν μπορούσα να πω όχι γιατί δεν τους βλέπουμε συχνά και το άσχημο είναι πως όταν πάμε εκεί γυρνάμε βράδυ,οπότε πάει η μέρα.Και μάλιστα το μεσημέρι σκεφτόμουν να σας ρωτήσω μήπως έχετε καμιά καλή ιδέα τι να κάνω,αλλά μου το χάλασε η πεθερούλα μου.Κλαψ,κλαψ

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να τον χαίρεσαι! !

Ε μωρέ θέλει να τον δει κι αυτή το γιόκα της!

Κανε βραδινή γιορτή εσύ στον αντρούλη σου!

Πικάντικη! !

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εν τω μεταξύ ξέρεις πως το έκοψε το τσιγάρο πριν 7 μήνες? ?

Όχι επειδή ήθελε!

Τον ειχε πιάσει ενας τρομερός βήχας τόσο τρομερός που εκανε και εμετό!

Οπότε δε μπορούσε να καπνιζει και το έκοψε μαχαίρι!

Τώρα το άρχισε πάλι αλλα ελπιζω οχι για πολυ.

Αφού κάνει τόσο καλό μακάρι να το κόψει όσο το δυνατόν συντομότερα!!!!!Εμένα το έκοψε όταν του το είπε ο αδερφός μου,για να δυναμώσει το σπέρμα!!!!Ο Απρίλης είναι ο τρίτος μήνας με κομμένο τσιγάρο,οπότε αφού το σπέρμα αναναιώνεται κάθε 3 μήνες ελπίζω το Μάιο να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα!!!!Τι να πω μακάρι.

Μακάρι να το κόψει γρήγορακαι ο δικός σου.Εμένα στην αρχή έκανε ηλεκτρονικό χωρίς νικοτίνη,απλά για να ξεγελάει την στέρηση.Τώρα δεν το κάνει ούτε αυτό.Μήπως να το προσπαθήσει λίγο έτσι?

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να τον χαίρεσαι! !

Ε μωρέ θέλει να τον δει κι αυτή το γιόκα της!

Κανε βραδινή γιορτή εσύ στον αντρούλη σου!

Πικάντικη! !

Ευχαριστώ κορίτσι μου!!!!Το θέμα είναι ότι ο αντρούλης μου δεν είναι ξενύχτης σαν εμένα.Είναι σαν τα μωρά χρειάζεται ύπνο,οπότε όταν την άλλη μέρα δουλεύει κοιμάται νωρίς.Θα προσπαθήσω να φύγουμε σχετικά νωρίς,για να το γιορτάσουμε και λίγο οι δυο μας!!!!

Διαφημίσεις

Αχ πόσο χαίρομαι γι'αυτό!!!!!Μου το είχε πει και ο αδερφός μου,αλλά επειδή δεν ξέρει πολύ καλά από γυναικολογία και αναπαραγωγή δεν ήξερα τι αποτέλεσμα θα έχει.Ο αντρούλης μου ευτυχώς στο πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα το έκοψε μαχαίρι,αφού θα έκανε τα πάντα προκειμένου να μην κάνουμε εξωσωματική.Δεν τη θέλει καθόλου,για να μην πάρω φάρμακα.

Μπράβο του που το έκοψε μαχαίρι!

Άξιος!!!!

Αν κάνετε έλεγχο ξανα σε περισσότερο απο 70 μερες, να δεις που θα έχει τρομερή αλλαγή!

Σημείωση: το σπέρμα κανει 70 μέρες περίπου για να δημιουργηθεί.

Δηλαδη ενα σπερμα που εξεταζεις σήμερα, γεννηθηκε πριν 70 μέρες.

Αν τις 70 μέρες είναι καλες οι προϋποθέσεις (δεν καπνιζει και τρώει σωστά), τοτε θα ειναι καλο το αποτέλεσμα.

Γι αυτό και το δικό μας βγήκε καλό!

Γιατί πριν 70 μέρες ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕ!

Ενω σε 70 μέρες απο σήμερα δε θα είναι καλο πάλι εφόσον το εχει αρχίσει.

Εκτός αν το κοψει άμεσα και δεν προλάβει να τον βλάψει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αφού κάνει τόσο καλό μακάρι να το κόψει όσο το δυνατόν συντομότερα!!!!!Εμένα το έκοψε όταν του το είπε ο αδερφός μου,για να δυναμώσει το σπέρμα!!!!Ο Απρίλης είναι ο τρίτος μήνας με κομμένο τσιγάρο,οπότε αφού το σπέρμα αναναιώνεται κάθε 3 μήνες ελπίζω το Μάιο να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα!!!!Τι να πω μακάρι.

Μακάρι να το κόψει γρήγορακαι ο δικός σου.Εμένα στην αρχή έκανε ηλεκτρονικό χωρίς νικοτίνη,απλά για να ξεγελάει την στέρηση.Τώρα δεν το κάνει ούτε αυτό.Μήπως να το προσπαθήσει λίγο έτσι?

Ειχαμε πάρει παλιά και δεν του άρεσε.

Πιστεύω οτι θα του γυρίσει η βίδα ενα ωραίο πρωί και θα το κόψει.

Θέλω να πιστεύω οτι θα φερθεί έξυπνα και οχι χαζά. ..

Κάναμε ενα βήμα μπροστά ας μην κάνουμε ενα πισω..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Και εμεις τωρα γυρισαμε και πηρα το λαππτοπ αμεσως και ο αντρας μου κουνουσε το κεφαλι του.Και εγω χαιρομαι που θα σε γνωρισω,βεβαι δεν ξερω αν θα μπορω να σε μιλαω,αυριο θα φυγω λιγο απο την δουλεια και θα παω στον ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ να βγαλω τον φρονιμιτη.

Θα τους τρελάνουμε τους άντρες μας σίγουρα.Και εγώ με το που μπαίνω σπίτι ανοίγω το λαπτοπ.Και να φανταστείς κάποτε του έκανα σκηνές να ξεκολήσει από τον υπολογιστή!!!!!!

Ειχαμε πάρει παλιά και δεν του άρεσε.

Πιστεύω οτι θα του γυρίσει η βίδα ενα ωραίο πρωί και θα το κόψει.

Θέλω να πιστεύω οτι θα φερθεί έξυπνα και οχι χαζά. ..

Κάναμε ενα βήμα μπροστά ας μην κάνουμε ενα πισω..

Μακάρι αγαπούλα μου.Κάνατε ένα πολύ μεγάλο βήμα πραγματικά.Βέβαια τον καταλαβαίνω με την στεναχώρια που είχε,αλλά πρέπει να κοιτάξει μπροστά.70 μέρες ε?Δεν ήξερα το ακριβές νούμερο,άρα 2,5 μήνες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...