Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δεν πειράζει κανένα πρόβλημα.

Ποιο ταμπλετ πήρες?

Εγώ δεν έχω.

Έχω ενα λαπτοπ που μου περισευει σε άριστη κατάσταση.

Αν το βάλω στην αγγελία και το πάρει κανείς καλό θα είναι για να μην μένει σε ενα συρτάρι κρίμα είναι.

MLS.

Εχω λαπτο αλλα λογο δουλειας του αντρα μου δεν μπορω να εχω συνεχεια προσβαση.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Δυστυχώς, εκτός και αν κερδίσω το τζόκερ νωρίτερα και έρθω να σε παραλάβω για μέρη ονειρικά....:wink::wink::wink:

1-2 θα μείνουμε πάνω λογικα...Μη φανταστεις και πολύ, δεν έχει πολύ άδεια το αντράκι...

Σνιφ και πάλι σνιφ... αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς. ... θα περιμένω. . Ευτυχώς που θα μείνετε 1-2 μερούλες να σε δούμε βρε μπουμπού μου.

url]

ΝΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ?

εδω ειμαι ρε κορίτσι. Γυρισε ο σουλτανος απο τη βολτα και θελει μπανιο...με το που επιστρεφει απο την απογευματινη βόλτα βγαζει παπουτσια και παει και καθεται εξω απο την πορτα του μπάνιου...χαμος στην μπανιερα, ειναι γεματη παπακια και ψαρια ασε τα νερα που εκτοξευονται ..

kOZcp3.png

εδω ειμαι ρε κορίτσι. Γυρισε ο σουλτανος απο τη βολτα και θελει μπανιο...με το που επιστρεφει απο την απογευματινη βόλτα βγαζει παπουτσια και παει και καθεται εξω απο την πορτα του μπάνιου...χαμος στην μπανιερα, ειναι γεματη παπακια και ψαρια ασε τα νερα που εκτοξευονται ..

Το ζουζούνι μας... τι καλο παιδάκι. . Θέλει μπάνιο μόλις γυρίσει ε? Μπράβο το παιδάκι μας....

Αντε περνάει ο καιρός. ... να δεις βρε μωρό μου πως θα περάσουν αλλες 8-10 βδομάδες χαμπάρι δε θα πάρουμε. . Ναι? Ναι.

url]

Διαφημίσεις

κοίτα μην εισαι κι εσυ με ακόμα πιο φουσκωμενη ...που θα τρεχεις στην ξενιτιά;;;

Δε με πτοεί η εγκυμοσύνη αν είναι να μπω σε αεροπλάνο και να φύγω....Εδω μια μέρα πριν γεννήσω είχα το αμάξι και γύρισα όλη την Αθήνα...:wink::wink::wink::wink:

cOiVp2.png

Κοριτσάκια μου χάνομαι λόγο δουλειάς, είμαι μόνη μου.

Ρικάκι ναι πλησιάζει ο καιρός...μακάρι να πάνε όλα καλά...είναι η τελευταία μου προσπάθεια...δεν θα κάνω άλλη.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Δε με πτοεί η εγκυμοσύνη αν είναι να μπω σε αεροπλάνο και να φύγω....Εδω μια μέρα πριν γεννήσω είχα το αμάξι και γύρισα όλη την Αθήνα...:wink::wink::wink::wink:

Είμαι σίγουρη. .. σιγά μην κωλ@σεις εσυ στο αεροπλάνο. ..

Πάντως μάλλον θα είσαι και εσύ μια φουσκιτσα...

url]

Ρικάκι ναι πλησιάζει ο καιρός...μακάρι να πάνε όλα καλά...είναι η τελευταία μου προσπάθεια...δεν θα κάνω άλλη.

όλα καλά θα πάνε μωρό μου, να είσαι αισιόδοξη, τώρα βρήκες το γιατρό σου και σε λίγο θα βρείς και το σποράκι σου....

cOiVp2.png

Τελευταία θα είναι σίγουρα γτ θα πιάσεις τα διδυμακια μας τώρα. ..

Αλλά πέραν τούτου πότε αποφάσισες πως αυτή είναι η τελευταία φορά? (Που θα είναι λέμε εκ των πραγμάτων)

url]

Διαφημίσεις

Είμαι σίγουρη. .. σιγά μην κωλ@σεις εσυ στο αεροπλάνο. ..

Πάντως μάλλον θα είσαι και εσύ μια φουσκιτσα...

Λετε ρε κοριτσάκια, μακάρι...Από ότι βλέπω δε με θέλει η Σάμος για μωρό...Και το άλλο μεταξύ Κρήτης και Αθήνας έκατσε...Μάλλον είναι ταξιδιάρικα και αυτά σαν εμένα....

cOiVp2.png

Λετε ρε κοριτσάκια, μακάρι...Από ότι βλέπω δε με θέλει η Σάμος για μωρό...Και το άλλο μεταξύ Κρήτης και Αθήνας έκατσε...Μάλλον είναι ταξιδιάρικα και αυτά σαν εμένα....

Θα κάτσει θα κάτσει ... και θα παει και ταξίδι στη Γερμανία. ...

Εξήγησε μου λίγο αυτό το μεταξύ. ..:confused: τι εννοείς? Καθοδον?:confused:

url]

Γειά σου παραπονιαρικο, τι κάνεις?

Πήγες βολτιτσα?

Zettaki μου, δυστυχώς είμαι παραπονιαρικο τι να κάνω; :oops:

Βγηκα το πρωι και πηγα για καφεδακι με μια φιλι

Εδω σπιτι ειμαι μοναχουλα.

Εσυ πως περασες το πρωινο σου;

Zettaki μου, δυστυχώς είμαι παραπονιαρικο τι να κάνω; :oops:

Βγηκα το πρωι και πηγα για καφεδακι με μια φιλι

Εδω σπιτι ειμαι μοναχουλα.

Εσυ πως περασες το πρωινο σου;

Είσαι είσαι. . Το καταλαβαμε... χιχι... ελα μην παραπονιέσαι ... παντως ολες σε σκεφτόμαστε. ..

Εγώ σπίτι χαλαρά. .. κ@λ@βαραω και βαριέμαι πολύ. ...

url]

Γειά σου Ρικακι, καλα εισαι; το ζουζουνακι σου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...