Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Που είσαι εσύ μαρηηηη????

28 και 1 μέρα...

Ηρεμησες λιγάκι????

Και εγώ αυτό θα ρώταγα ρε Αναστασούλα μου...Τώρα κάθε μέρα που περνα πρέπει να είναι και καλύτερα....

Τι κανετε κοριτσάρες????

cOiVp2.png

Να μαι... την είδα την ταινία. .. ωραία ήταν τελικά. ..

Νελακι μου... είσαι εδώ ? Μου έλειψες... όλα καλά?

Ε αφού δε σε πήρε ο ύπνος, καλή θα ήτανε...

Τι κάνεις alter ego, πάσχεις από έλλειψη Αναστασίας????

cOiVp2.png

Και εγώ αυτό θα ρώταγα ρε Αναστασούλα μου...Τώρα κάθε μέρα που περνα πρέπει να είναι και καλύτερα....

Τι κανετε κοριτσάρες????

Εριξα πολύ γελιο με τη χθεσινοβραδυνη συζητηση με το Μορφάκι...αυτο που εγραφες για τον μικρό σου το παθαμε κι εμεις αλλά με εμετο ...! γελούσα μόνη μου

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Ε αφού δε σε πήρε ο ύπνος, καλή θα ήτανε...

Τι κάνεις alter ego, πάσχεις από έλλειψη Αναστασίας????

Έλα μωρό μου, τι κάνεις? Το ταλιμπανακι μας καλα? Ξεπρηστηκε καθόλου το καρούμπαλο?

Η ταινία ήταν όντως καλη...

Ασε οσο για το Σασακι ειχε αρχίσει να μου λείπει απο την ώρα που την χαιρετησα...

Εσύ όταν κατέβεις Αθήνα υπάρχει περίπτωση να ανέβεις και εδώ καμιά βόλτα?

url]

Εριξα πολύ γελιο με τη χθεσινοβραδυνη συζητηση με το Μορφάκι...αυτο που εγραφες για τον μικρό σου το παθαμε κι εμεις αλλά με εμετο ...! γελούσα μόνη μου

όχι να δει τι έχει να περάσει και πως θα της φύγει η σιχαμάρα που έχει με όλα...Ε δε μπορεί με το μωρό θα στρώσει λίγο....

Καλά και εγώ όταν το έκανε δεν ήξερα τι να κάνω...Πιο πολύ γελούσα βέβαια και του λέω τα σκ@#τα τρως μωρε?? Και μου απαντάει: "Μαμα κατα"...:roll::roll::roll::roll:

cOiVp2.png

Εχει γίνει μεγάλη καταστροφή από τη φωτιά...δεν ξέρουμε πότε θα ξαναέχουμε τηλέφωνα....

Πηνελόπη μου προσπάθησε να ηρεμήσεις κουκλίτσα μου...

Ζεττάκι μου ξεκουράστηκες????

Ρικάκι που είσαι κοπελάρα μου???Ολα καλά???Ο μικρούλης σου???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Έλα μωρό μου, τι κάνεις? Το ταλιμπανακι μας καλα? Ξεπρηστηκε καθόλου το καρούμπαλο?

Η ταινία ήταν όντως καλη...

Ασε οσο για το Σασακι ειχε αρχίσει να μου λείπει απο την ώρα που την χαιρετησα...

Εσύ όταν κατέβεις Αθήνα υπάρχει περίπτωση να ανέβεις και εδώ καμιά βόλτα?

Καλά είναι μωρε, λίγο μελανιά έχει μείνει...Μέχρι να παντρευτεί την κόρη σου θα γιάνει...:P:p:p:p

Μπα όχι τώρα, είπα και στο Μορφάκι χθες, κλείσαμε για Γερμανία αρχες Φρεβρουαρίου και θα πάμε από Θεσ/κη για να σας δω κιόλας...Με φουσκωμένες κοιλιές θα είστε αλλα καλύτερα να χαιρετήσω και τα μπεμπέ σας...

cOiVp2.png

Εχει γίνει μεγάλη καταστροφή από τη φωτιά...δεν ξέρουμε πότε θα ξαναέχουμε τηλέφωνα....

Μια χαρά Αναστασάκι μου, με τις ταλιμπανιές μας εννοείται αλλά σε διαχειρίσιμα επίπεδα....Εσύ αγαπούλα??? Πλησιάζει ο καιρός εεε???

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ναι μωρό μου. .. ξεκουραστηκα απο την ξεκούραση. ..

Εσύ πτωματακι μου? Πότε θα πας για ξεκούραση?

url]

Καλά είναι μωρε, λίγο μελανιά έχει μείνει...Μέχρι να παντρευτεί την κόρη σου θα γιάνει...:P:p:p:p

Μπα όχι τώρα, είπα και στο Μορφάκι χθες, κλείσαμε για Γερμανία αρχες Φρεβρουαρίου και θα πάμε από Θεσ/κη για να σας δω κιόλας...Με φουσκωμένες κοιλιές θα είστε αλλα καλύτερα να χαιρετήσω και τα μπεμπέ σας...

Φεβρουάριο? ?? Τόσο αργά θα σε δω? Σνιφ σνιφ... τι να κάνω, θα περιμένω. . Θα μείνετε τουλάχιστον καθόλου Θεσσαλονίκη?

url]

Φεβρουάριο? ?? Τόσο αργά θα σε δω? Σνιφ σνιφ... τι να κάνω, θα περιμένω. . Θα μείνετε τουλάχιστον καθόλου Θεσσαλονίκη?

Δυστυχώς, εκτός και αν κερδίσω το τζόκερ νωρίτερα και έρθω να σε παραλάβω για μέρη ονειρικά....:wink::wink::wink:

1-2 θα μείνουμε πάνω λογικα...Μη φανταστεις και πολύ, δεν έχει πολύ άδεια το αντράκι...

cOiVp2.png

κοίτα μην εισαι κι εσυ με ακόμα πιο φουσκωμενη ...που θα τρεχεις στην ξενιτιά;;;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...