Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Και εγώ κορίτσια μου αν δεν πάει καλά και αυτήν η ετ σκέφτομαι να προχωρήσω με δοτρια ,42 χρόνων δεν έχω άλλες αντοχές στα φάρμακα έτσι νιώθω τουλάχιστον... αλλά θεωρώ ότι είναι το ίδιο ακριβώς ,όπως ακριβώς είπες σαν να μπαίνουμε σε μια θεραπεία είναι και αυτό 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εχει ένα στις 9 το πρωί και είναι στις 10.30 Αθήνα...θα πάρω αυτό, το αργότερο που έλεγα φτάνει στις 12.30...δεν θέλω να βγάλω τις εγκυούλες τόσο αργά εξω...

Ωραία οπότε να πούμε 11 η συνάντηση?

Νομίζω όλες βολεύονται εκείνη την ώρα.

Έχει ακόμα δροσιά δεν έχει πέσει πολύ ζέστη.

Όλα Καλά τελειωσα με αντιβιωση και Δευτέρα θα πάω για επανεξεταση.

Εσυ ολα καλα;

Σε ευχαριστω που καποια με σκευτεται εδω στο φορουμ.

Ελα ρε Λινάκι με έκανες και γέλασα!

Όλες σε σκέφτονται ρε κοπελαρα μου απλά η καθεμια μπλέκει με τα δικά της και... καταλαβαίνεις.

Εσύ πότε λες να μας αριβάρεις προς τα εδώ?

καλά μωρό μου.

Πάρε τον ντοκ στο κινητό και πες του τα σχετικά και αν μπορεί να σε δει Δευτέρα που θα είσαι Αθήνα (έτσι πες του) και μην πετάς και εσύ αετό ... άντε μην αφήνεις να φύγει το ΣΚ έτσι ...

χαχα καλό αυτό με τον καππαδόκη ...

γεια Δημητρούλα μου με τα ωραία σου.

Τι νέο μωρέ ??? Ίδια ... ήθελα να έρθω και εγώ Αθήνα ... αλλά μπα ...

Εσύ όλα καλά αστέρι μου, ε ???

Μας καμάρωσες ε ????

Ναι ρε γμτ εσύ είσαι μακριά μας.

Πόση ώρα έκανες να φτάσεις στη Λιβαδειά?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

μια που λέγατε για βιβλία ...

εμένα το αγαπημένο μου είναι το ¨ΣΙΝΤΑΡΤΑ¨ του ΕΣΣΕ ΕΡΜΑΝ αλλά είναι βαρύ ....

Σασάκι έχεις δίκιο ... πότισαν οι ανταύγειες και νόμιζα πως μεθαύριο θα βρεθείτε ... το κάψα γμτ ... Δευτέρα πρωι οπότε ... πωπω το χω κάψει λέμε ...

Λινάκι, γεια σου, παραπονιάρα πρέπει να σε βαφτίσουμε και εσένα, όλες σε σκέφτονται αλλά πιστεύουμε πως έχεις τους λόγους σου που χάνεσαι ... εσύ δλδ που δεν πολυμπαίνεις δε μας σκέφτεσαι ε ????

Έλα όλα τα παιδάκια να μεγαλώνουμε σιγα σιγά ....

κούκλες πάω στην κολόνα να δούμε ταινία ... το Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ, άντε να δούμε ... θα το δω ή θα κοιμηθώ ... φιλάκια

url]

Λινάκι κάτι θυμήθηκα τώρα.

Όταν παίρνεις αντιβίωση και τελειώσει, ΝΟΜΙΖΩ πρέπει να περάσουν δέκα μέρες για επανεξέταση.

Αλλιώς μπορεί εσφαλμένα να δείχνει ότι το έχεις ακόμα το μικρόβιο.

Το ρώτησες αυτό?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Σασάκι έχεις δίκιο ... πότισαν οι ανταύγειες και νόμιζα πως μεθαύριο θα βρεθείτε ... το κάψα γμτ ... Δευτέρα πρωι οπότε ... πωπω το χω κάψει λέμε ...

Λινάκι, γεια σου, παραπονιάρα πρέπει να σε βαφτίσουμε και εσένα, όλες σε σκέφτονται αλλά πιστεύουμε πως έχεις τους λόγους σου που χάνεσαι ... εσύ δλδ που δεν πολυμπαίνεις δε μας σκέφτεσαι ε ????

κούκλες πάω στην κολόνα να δούμε τι ταινία ... το Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ, άντε να δούμε ... θα το δω ή θα κοιμηθώ ... φιλάκια

Πως το διάβασες αυτό το βιβλίο????Ο Εσσε μου πέφτει πολύ βαρύς....Εχω διαβάσει και το λύκο της στέπας...μικρότερη....απαπα

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

κούκλες πάω στην κολόνα να δούμε ταινία ... το Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ, άντε να δούμε ... θα το δω ή θα κοιμηθώ ... φιλάκια

ΕΣΣΕ ΕΡΜΑΝ?? Καλέ αυτός έχει πάρει Νόμπελ λέει στο γκουγκλ!

Απαπα δεν είμαι εγώ για τέτοια!

Κάτι ελαφρύ παρακαλώ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Πως το διάβασες αυτό το βιβλίο????Ο Εσσε μου πέφτει πολύ βαρύς....Εχω διαβάσει και το λύκο της στέπας...μικρότερη....απαπα

Άλλη απο κει...

Απαπα ρε παιδια.

Δε τα μπορώ τα βαριά αν και το έχω προσπαθήσει.

Ανάλαφρα θέλω!

Λίγο πιο βαριά δηλαδή από το Madame Figaro!

Χεχεχεχε! :cool:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ωραία οπότε να πούμε 11 η συνάντηση?

Νομίζω όλες βολεύονται εκείνη την ώρα.

Έχει ακόμα δροσιά δεν έχει πέσει πολύ ζέστη.

Ελα ρε Λινάκι με έκανες και γέλασα!

Όλες σε σκέφτονται ρε κοπελαρα μου απλά η καθεμια μπλέκει με τα δικά της και... καταλαβαίνεις.

Εσύ πότε λες να μας αριβάρεις προς τα εδώ?

Ναι ρε γμτ εσύ είσαι μακριά μας.

Πόση ώρα έκανες να φτάσεις στη Λιβαδειά?

Αρχές Οκτωβρίου θα ερθω Αθήνα.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Άλλη απο κει...

Απαπα ρε παιδια.

Δε τα μπορώ τα βαριά αν και το έχω προσπαθήσει.

Ανάλαφρα θέλω!

Λίγο πιο βαριά δηλαδή από το Madame Figaro!

Χεχεχεχε! :cool:

Οπως τα λες Δημητρούλα...απαπαπαπα...

I81rp3.png

Αρχές Οκτωβρίου θα ερθω Αθήνα.

Πολύ ωραία!

Θα έχεις χρόνο και διάθεση να μας δεις?

Αφού θα συναντηθούμε αρχές Σεπτεμβρίου νομίζω είναι απαραίτητη και μια συνάντηση για τον Οκτώβριο!

Να μας πεις όμως ε?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Λινάκι κάτι θυμήθηκα τώρα.

Όταν παίρνεις αντιβίωση και τελειώσει, ΝΟΜΙΖΩ πρέπει να περάσουν δέκα μέρες για επανεξέταση.

Αλλιώς μπορεί εσφαλμένα να δείχνει ότι το έχεις ακόμα το μικρόβιο.

Το ρώτησες αυτό?

Όχι δέν ρωτησα απο την πέμπτη έχω τελειώσει.

Χμ...να σε ποιά δεν έγραψα τίποτα....

Εφάκι....κοριτσάκι μου...πολύ λυπάμαι για την εξέλιξη τον πραγμάτων...

Τι θα κάνεις τώρα????Τι λέτε????Θα πας στην Κρήτη????

I81rp3.png

Όχι δέν ρωτησα απο την πέμπτη έχω τελειώσει.

Για ρώτα το γιατί μια φιλη μου εγκυουλα είχε μικρόβιο, πήρε αντιβίωση και ο γιατρός της ειπε να μετρήσει δέκα μέρες απο το τελος της και μετά να πάει να δώσει ξανα δείγμα για επανεξέταση.

Γιατρός δεν είμαι, οτι ξέρω λέω.

Για υπενθύμιση δηλαδή. .:cool:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Πολύ ωραία!

Θα έχεις χρόνο και διάθεση να μας δεις?

Αφού θα συναντηθούμε αρχές Σεπτεμβρίου νομίζω είναι απαραίτητη και μια συνάντηση για τον Οκτώβριο!

Να μας πεις όμως ε?

Φυσικα θα εχω διαθεση αφου θα δω εσας♥♥♥♥♥♥♥♥ και εννοείται οτι θα εχω χρονο γιατι θα ερθω 3 μερες πριν κανω την εμβρυομεταφορα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...