Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα!!!!!Δημητρούλα μου χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου!!!!!!!Άσε που μου δίνεις κουράγιο!!!!!Εμένα το έκοψε το τσιγάρο από τον Φλεβάρη όταν είχαμε τα πρώτα αποκαρδιωτικά αποτελέσματα!!!!Ελπίζω και εγώ με την διακοπή του καπνίσματος και τις βιταμίνες που μας έδωσε ο Μαντούδης να τα πάμε καλά.Αλλά ρε κορίτσια πόσο μπορεί να ανέβει?Τα νούμερά μας εμάς είναι πολύ χαμηλά!!!!!Ακόμα και με το πρώτο σπερμοδιάγραμμα που ήταν καλύτερο(12εκ και 30% κινητικότητα)πάλι δεν είχε γίνει τίποτα.Και τότε πάλι κάπνιζε.Τι να πω δεν ξέρω.Θα δούμε!!!!

leuta μου να περάσεις ένα υπέροχο σκ

kale καλό διάβασμα κοριτσάρα μου.

Ανιτάκι μήπως άλλαξες γνώμη και μας αφήνεις τελικά?

Υπάρχει καμία για ξενύχτι ή τζάμπα μιλάω μόνη μου?

Διαφημίσεις

Εντάξει το κατάλαβα,έχετε πάει όλες για γούτσου γούτσου και για νανάκια!!!!Οκ,θα τα πούμε αύριο λοιπόν!!!!Θα προσπαθήσω το πρωί πριν πάω δουλειά,αλλιώς το απογευματάκι!!!!

Φιλάκια!!!!!

Που είστε νυχτεριδούλες μου?Μόνη μου είμαι?Που είστε να τα πούμε όπως χθες?Βέβαια έχω πρωινό ξύπνημα αύριο,αλλά δεν πειράζει!!!!!Καμια για παρεούλα τώρα????

Κου κου! Τσα!

:-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εντάξει το κατάλαβα,έχετε πάει όλες για γούτσου γούτσου και για νανάκια!!!!Οκ,θα τα πούμε αύριο λοιπόν!!!!Θα προσπαθήσω το πρωί πριν πάω δουλειά,αλλιώς το απογευματάκι!!!!

Φιλάκια!!!!!

HEY! Γύρνα πίσω! !

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

εδωωω εδωωωω έφτασα κι εγώ....

mimitroula, μπράβο βρε ζουζου μου τέλεια τα νέα.

να δεις μέχρι το τέλος καλοκαιριού θα έχουμε σίγουρα ευχάριστα...

Μπράβο βρε μωρό πολύ χάρηκα, όλα θα πάνε καλά.

url]

Μωρό τι έγινε,τα ξεκαθαρίσατε με το μωρό σου?

Αχ ρε αγαπούλα δε σε πρόλαβα. ..

Ειχαμε συζήτηση με τον άντρα μου και μετα φάγαμε και μετά ειδαμε σειρα ( το supernatural), οπότε άργησα σήμερα να μπω...

Συζητήσαμε η αλήθεια είναι και τα συμφωνήσαμε.

Είναι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος που το κόψιμο του τσιγάρου του έκανε τόσο καλό στο σπέρμα.

Ειπε οτι το άρχισε απο τη στεναχωρια του για τον πατέρα του και οτι ακόμα νιωθει πολυ λυπημένος και για αυτον το τσιγάρο είναι μια παρηγοριά.

Δεν μπορεί να το κοψει τώρα αλλά δεσμεύτηκε να το κοψει ξανά (20 μέρες το εχει ξαναρχίσει, ενω το ειχε κομμένο 7 μήνες).

Δε θέλει να τον πιεσω, μπορεί να το κόψει σε 2 μέρες μπορεί σε δυο μήνες.

Θα το κόψει όμως.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

εδωωω εδωωωω έφτασα κι εγώ....

mimitroula, μπράβο βρε ζουζου μου τέλεια τα νέα.

να δεις μέχρι το τέλος καλοκαιριού θα έχουμε σίγουρα ευχάριστα...

Μπράβο βρε μωρό πολύ χάρηκα, όλα θα πάνε καλά.

mimitra πολυ ωραια νεα,τωρα μην τον αφηνεις να παρει ανασα.χαχα ΖΕΤΤΑ,ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ,τι θελεις εστ τετοια ωρα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...