Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εγώ επιμένω ότι μπορεί να πιάσεις και χωρίς εξωσωματική!

Ελα στο γιατρό μου να σε δει μερικούς μήνες ρε κορίτσι μου.

Και πάνω απ όλα χαλάρωσε και ηρεμησε όσο μπορείς.

Πες "δε με νοιάζει, μαζεύω λεφτά να πάω ενα σούπερ ταξίδι του χρόνου! Χ$στηκα ας μην κάνω παιδί"!

Αλλά να το πιστέψεις αυτό.

Και τότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

θα το σκεφτω για τον γιατρο σου.... προς το παρον θα παω να κανω εναν υπερηχο μαστου.... εχω εναν πονο εδω και καιρο..... φοβαμαι εχω και τις κυστες..... ας φυγει αυτο απο πανω μου.....και μετα θα ηρεμησω μαλλον...

πανω στα νευρα εχω πει απο μεσα.... "ας μην κανω παιδι αν ειναι να αρρωστησω".... αλλα δεν το πιστευω.... θελει δουλεια αυτο....

οκ θα το προσπαθησω.... :P

Διαφημίσεις

Όταν πήγα εγώ στο γιατρό μου με ρώτησε πόσους μήνες περιθώριο του δίνω για να με βοηθήσει να μείνω έγκυος.

Του λέω όσο χρειάζεται γιατρέ μου. No stress.

Έτσι πιστεύω είναι το σωστό.

Και το ένιωθα εκείνη την ώρα.

Δε χάνω τίποτα λέω.

Οτι είναι να γίνει ας γίνει.

ωραιος ο γιατρος.... μου αρεσε πολυ αυτο που σου ειπε.... ηρεμος και αισιοδοξος... μαλλον θα τον επισκεφτω:P

τα χω ζήσει και εγω αυτα.... ποσες φορες μετα την επαφη με πιανει ενας κομπος στο λαιμο και βουρκωνω... και προσπαθω να μην καταλαβει τιποτα το αντρακι μου και στεναχωριεται και αυτο.... ασε..... τουλαχιστον να ερθει εστω συντομα ειτε ετσι ειτε αλλιως γιατι υπομονη ειναι αυτη και εξαντλειται...

δεν θα πατε με το αντρακι σου καμια βολτουλα σημερα??

Θα πάμε στην αγορά για τα ψώνια της εβδομάδας και μετά θα έρθουμε σπίτι να ξεκουραστώ, δεν κάνει να ζοριζομαι πολύ.

Το απόγευμα θα έρθουν εδώ κάτι συγγενείς του οπότε δε θα βγούμε απόψε.

Να σου πω και με την πίεση μου τόσο χαμηλά, δεν αντέχω για τίποτα.

Πάλι 8 με 5 έχω.

Σκατ@.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ωραιος ο γιατρος.... μου αρεσε πολυ αυτο που σου ειπε.... ηρεμος και αισιοδοξος... μαλλον θα τον επισκεφτω:P

Ειναι καλός και έχει βοηθήσει πολλές με παρακολουθήση ωορηξίας να μείνουν.

Εγώ δε θα στο ξαναπώ, για να μη σε φέρνω σε δύσκολη θέση ντε και καλά να έρθεις στον δικό μου.

Αααααααν θες και όοοοοοοποτε θες, μου λες.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

θα το σκεφτω για τον γιατρο σου.... προς το παρον θα παω να κανω εναν υπερηχο μαστου.... εχω εναν πονο εδω και καιρο..... φοβαμαι εχω και τις κυστες..... ας φυγει αυτο απο πανω μου.....και μετα θα ηρεμησω μαλλον...

πανω στα νευρα εχω πει απο μεσα.... "ας μην κανω παιδι αν ειναι να αρρωστησω".... αλλα δεν το πιστευω.... θελει δουλεια αυτο....

οκ θα το προσπαθησω.... :P

Οι κυστες δεν είναι τίποτα.

Έχω κι εγώ και μια φίλη μου.

Τίποτα δεν έχουν μέσα, νεράκι, μου είχε πει ένας γιατρός.

Μη σε ανησυχεί αυτό.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Οι κυστες δεν είναι τίποτα.

Έχω κι εγώ και μια φίλη μου.

Τίποτα δεν έχουν μέσα, νεράκι, μου είχε πει ένας γιατρός.

Μη σε ανησυχεί αυτό.

ινοκυστικη μαστοπαθεια μου ειπε περυσι ο μαστολογος... αλλα με αγχωνουνε τα φαρμακα.... και εμενα το στηθος μου γενικα ποναει πολυ και πρηζεται:twisted:

Ειναι καλός και έχει βοηθήσει πολλές με παρακολουθήση ωορηξίας να μείνουν.

Εγώ δε θα στο ξαναπώ, για να μη σε φέρνω σε δύσκολη θέση ντε και καλά να έρθεις στον δικό μου.

Αααααααν θες και όοοοοοοποτε θες, μου λες.

απο ποια μερα πηγαινες? και ποσες φορες τον μηνα??

Θα πάμε στην αγορά για τα ψώνια της εβδομάδας και μετά θα έρθουμε σπίτι να ξεκουραστώ, δεν κάνει να ζοριζομαι πολύ.

Το απόγευμα θα έρθουν εδώ κάτι συγγενείς του οπότε δε θα βγούμε απόψε.

Να σου πω και με την πίεση μου τόσο χαμηλά, δεν αντέχω για τίποτα.

Πάλι 8 με 5 έχω.

Σκατ@.

μην ζοριζεσαι κοριτσαρα μου με αυτην την πιεση.... αλατι κανει να τρως εσυ? ή οχι

ινοκυστικη μαστοπαθεια μου ειπε περυσι ο μαστολογος... αλλα με αγχωνουνε τα φαρμακα.... και εμενα το στηθος μου γενικα ποναει πολυ και πρηζεται:twisted:

Ναι μωρέ, το ξέρω, πολλές γυναίκες το έχουν αυτό.

Δεν έχει όμως ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με "κακά πράγματα" αυτό, καμία απολύτως σύνδεση.

Απλά θέλει πιο προσεκτικη ψιλάφηση γιατί εμείς που είμαστε τιγκα στους αδένες πιο δύσκολα θα καταλάβουμε αν βγει κάτι κακό.

Επειδή έχουμε ήδη μπαλίτσες μέσα.

ΜΗ ΜΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΧΕΡΆΚΙ ΧΕΡΆΚΙ!

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ΛΑΒ ΓΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

απο ποια μερα πηγαινες? και ποσες φορες τον μηνα??

Πας πριν την ωορηξία για να δει σε τι φάση είναι το ωάριο.

Σου λέει περίπου σε δυο τρεις μέρες θα έχεις ωορηξία να κάνεις επαφή.

Ή σου λέει έλα να σε δω ξανά σε δυο τρεις μέρες (αν είναι ακόμα μικρό) και δε θα σε χρεώσω

Έτσι κάνει.

Μια φορά πληρώνεις το μήνα και ας πας και δυο και τρεις ανάλογα με το αβγό. Και το ποσο είναι σαράντα ευρώ με απόδειξη φυσικά.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ναι μωρέ, το ξέρω, πολλές γυναίκες το έχουν αυτό.

Δεν έχει όμως ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με "κακά πράγματα" αυτό, καμία απολύτως σύνδεση.

Απλά θέλει πιο προσεκτικη ψιλάφηση γιατί εμείς που είμαστε τιγκα στους αδένες πιο δύσκολα θα καταλάβουμε αν βγει κάτι κακό.

Επειδή έχουμε ήδη μπαλίτσες μέσα.

ΜΗ ΜΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΧΕΡΆΚΙ ΧΕΡΆΚΙ!

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ΛΑΒ ΓΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

εχεις δικιο... απλα δεν ξερω γιατι αγχωνομαι τοσο με το θεμα του μαστου.... δεν εχουμε και ιστορικο.... απλα ακουω τοσα πολλα και φρικαρω...

εγω ψιλαφηση δεν κανω μονη μου.... αυτο που λες... τιγκα στους αδενες τί να καταλαβω....

και εγω σ'αγαπω ομορφιά μου....

καλημέρα κορίτσια...

καλημερα κοριτσαρα μου... τί κανεις??? εχεις χειρουργειο διαβασα... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σου ευχομαι και αυτη να ειναι η τελευταια σου ταλαιπωρια.... την επομενη φορα που θα χρειαστεις νοσοκομειο να ειναι Μαιευτηριο:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...