Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες μου!! πώς ειστε σήμερα? εγώ εχω ακεφιές....

Εμαθα χτες για μία εγκυμοσύνη και τα χω πάρει... για την συγκεκριμενη εννοειται.... για τις υπολοιπες παντα χαιρομαι, να μην παρεξηγουμαστε...

Η συγκεκριμενη κοπέλα(πρωην συναδελφος) πίνει πολυ αλκοολ, καπνίζει τσιγαρα(και οχι μονο) καταλαβαινετε..... στην δουλεια μονινα ψιλομαστουρα...

Απο αποψη χαραχτηρα ασχολιαστο.... κολοπαιδο, ρουφιανα και επιπεδο λιμανιου.....

Ηθελα να ξερα γιατι ο Θεος τα δινει σε τετοιους ανθρωπους..... εμεις ολες εδω ειμαστε και ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ....

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ?

ε ναι το ομολογω, ωρες ωρες την χανω την πίστη μου.....

Να χαρω για γυναικες που το θελανε ναι.... για κοπελες που ετσι το κανουνε απλα.... ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΥΠΑΜΑΙ.....

Εμεις να προσεχουμε τί τρωμε, να μην πινουμε, να μην καπνιζουμε να κατεβαζουμε αβερτα το μισο φαρμακειο..... και αλλες να μενουνε ευκολα και να μην το αξιζουνε.... ΘΥΜΩΝΩ.....

ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ..

καλημέρα Νατασάκι μου,

και εγώ θυμώνω με αυτά (κακώς) και μετά λέω ο Θεός μας δοκιμάζει όλους με κάποιο τρόπο ... αυτή ας πούμε φαντάζομαι δεν θα το επιδίωκε ... άρα είναι μια δοκιμασία και γι αυτήν ... ίσως για να στρώσει χαρακτήρα ... λέω εγώ τώρα ...

Δεν ξέρω ... πάντως πιστεύω πως όλα είναι δοκιμασίες και όλα στη ζωή θέλουν υπομονή, επιμονή και πίστη.

Μην τη χάνεις λοιπόν.

url]

Διαφημίσεις

καλημέρα Νατασάκι μου,

και εγώ θυμώνω με αυτά (κακώς) και μετά λέω ο Θεός μας δοκιμάζει όλους με κάποιο τρόπο ... αυτή ας πούμε φαντάζομαι δεν θα το επιδίωκε ... άρα είναι μια δοκιμασία και γι αυτήν ... ίσως για να στρώσει χαρακτήρα ... λέω εγώ τώρα ...

Δεν ξέρω ... πάντως πιστεύω πως όλα είναι δοκιμασίες και όλα στη ζωή θέλουν υπομονή, επιμονή και πίστη.

Μην τη χάνεις λοιπόν.

Ζετάκι μου καλημέρα.... τι κανεις??

η συγκεκριμενη κοπελα σιγουρα το επιδίωκε.... γιατι ετσι ειναι και ενας τροπος να παραμεινεις στην εργασία σου και να μην απολυθεις.... την ιδια τακτικη ακολουθησε και η αδερφη της μολις απολυθηκα εγω.....

Τετοιοι ανθρωποι δεν στρωνουνε χαραχτηρα ουτε οταν γινονται μητερες.... σκυλες γεννηθηκαν και σκυλες θα μεινουνε για παντα:evil:

Αλλες φωτο δεν θα ανεβασετε στο fb να σας απολαυσουμε ομορφιες μου??

Εφακι τελικα τί εγινε γιατι δεν πολυκαταλαβα(ξανθια φυσικη και βαμμενη βλεπεις), πηρες αποσπαση για Κρητη? ειναι οριστικο? ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΗ? ΤΟ ΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ??

(μιλησε ο Κουγιας τώρα)

μια χαρά είναι ο Δημητράκης μιμιτρομανούλα! και μην ξεσηκώνεις την έφη για Δευτέρα! αλλιώς θα πάω βασ. σοφίας να πω στο γιατρό σου πόσους υπέρηχους έχεις κάνει!!!!!! :twisted::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οχι Παναγία μου!

Εδώ για έναν ξέρει και με εχ$σε, σκέψου να μάθει την αλήθεια!

Ειρήνη μου ξέρω ότι εκμηδενιζω τις διαπραγματευτικες μου ικανότητες με αυτό που θα σου πω... Ως και λεφτά δίνω για να μη μάθει τίποτα!

Χεχεχεχε! :tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Οχι Παναγία μου!

Εδώ για έναν ξέρει και με εχ$σε, σκέψου να μάθει την αλήθεια!

Ειρήνη μου ξέρω ότι εκμηδενιζω τις διαπραγματευτικες μου ικανότητες με αυτό που θα σου πω... Ως και λεφτά δίνω για να μη μάθει τίποτα!

Χεχεχεχε! :tongue:

τι κανεις ομορφια μου? καλημερα.... κλωτσαει ο Δημητρακης??

Καλημερα κοριτσαρες μου!! πώς ειστε σήμερα? εγώ εχω ακεφιές....

Εμαθα χτες για μία εγκυμοσύνη και τα χω πάρει... για την συγκεκριμενη εννοειται.... για τις υπολοιπες παντα χαιρομαι, να μην παρεξηγουμαστε...

Η συγκεκριμενη κοπέλα(πρωην συναδελφος) πίνει πολυ αλκοολ, καπνίζει τσιγαρα(και οχι μονο) καταλαβαινετε..... στην δουλεια μονινα ψιλομαστουρα...

Απο αποψη χαραχτηρα ασχολιαστο.... κολοπαιδο, ρουφιανα και επιπεδο λιμανιου.....

Ηθελα να ξερα γιατι ο Θεος τα δινει σε τετοιους ανθρωπους..... εμεις ολες εδω ειμαστε και ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ....

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ?

ε ναι το ομολογω, ωρες ωρες την χανω την πίστη μου.....

Να χαρω για γυναικες που το θελανε ναι.... για κοπελες που ετσι το κανουνε απλα.... ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΥΠΑΜΑΙ.....

Εμεις να προσεχουμε τί τρωμε, να μην πινουμε, να μην καπνιζουμε να κατεβαζουμε αβερτα το μισο φαρμακειο..... και αλλες να μενουνε ευκολα και να μην το αξιζουνε.... ΘΥΜΩΝΩ.....

ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ..

Ναστάζια καρδιά μου....

Σε χαιρέτησα από τότε που γύρισες?

Είχα δει ενα μήνυμα σου με μπλε γράμματα που έλεγε οτι περασατε τέλεια, και λεω α ωραία γύρισε η μαϊμού, θα της γράψω κάτι μετά. .

Σου έγραψα καρδιά μου?

Αν οχι συμπαθα με, εχω πρόβλημα.

Όσο για την εγκυμοσύνη. ... σε καταλαβαίνω.

Το έχω πει πολλές φορές αυτό.

Ειδικά με τις γυφτισες που γεννάνε σαν κουνελες και εκμεταλλευονται τα παιδιά.

Αλλά μετά λέω ... για να το έστειλε εκεί ο Ύψιστος..... κάτι ξέρει. Ποιά είμαι εγώ αυτή που θα αμφισβητήσει την κρίση Του?

Σκέψου το και λίγο έτσι ρε καρδιά μου...

Θα γίνει σε όλες μας το θαύμα αργά ή γρήγορα.

Σε φιλώ πολύ και ανυπομονώ να σε δω καλό μου παιδί.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τι κάνουν τα κοριτσάκια μου ???

ΕΙΡΗΝΑΚΙ μου, δεν έχω πμ, μου έστειλες το mail σου ???

Γεια σου ρε Ζεττάκι μου, εκδρομέα μου!

Έμαθα περασατε σούπερ με την Αναστασία μας!

Μπράβο ρε αγάπη μου!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ναστάζια καρδιά μου....

Σε χαιρέτησα από τότε που γύρισες?

Είχα δει ενα μήνυμα σου με μπλε γράμματα που έλεγε οτι περασατε τέλεια, και λεω α ωραία γύρισε η μαϊμού, θα της γράψω κάτι μετά. .

Σου έγραψα καρδιά μου?

Αν οχι συμπαθα με, εχω πρόβλημα.

Όσο για την εγκυμοσύνη. ... σε καταλαβαίνω.

Το έχω πει πολλές φορές αυτό.

Ειδικά με τις γυφτισες που γεννάνε σαν κουνελες και εκμεταλλευονται τα παιδιά.

Αλλά μετά λέω ... για να το έστειλε εκεί ο Ύψιστος..... κάτι ξέρει. Ποιά είμαι εγώ αυτή που θα αμφισβητήσει την κρίση Του?

Σκέψου το και λίγο έτσι ρε καρδιά μου...

Θα γίνει σε όλες μας το θαύμα αργά ή γρήγορα.

Σε φιλώ πολύ και ανυπομονώ να σε δω καλό μου παιδί.

Δεν μπορω να τον αμφισβητήσω(ειμαι πολυ λιγη γι αυτο) αλλα εχω κουραστει κοριτσαρα μου..... βαρεθηκα και τις εξω και τα φαρμακα και τις ακαρπες προσπαθειες καθε μηνα..... αρκετα εχω ταλαιπωρηθει για να ταλαιπωρουμε κι αλλο.... ετσι το βλεπω.....

οκ εχουμε την υγεια μας.... το υψιστο αγαθο, αλλα φοβαμαι μην την χασουμε και αυτη στο τελος.... δεν θελω να αποκτησω παιδί και να μου εχουνε σπασει τα νευρα πρωτα και να παιρνω λεξοτανιλ.... τοτε δεν θα εχει νοημα το παιδι να βλεπει την μανα του χαπακωμενη..... ΑΣΕ ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΥΡΙΖΩ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ...

Τί αλλα νέα??? θα πιουμε καφεδακι ολες μαζι???

τι κανεις ομορφια μου? καλημερα.... κλωτσαει ο Δημητρακης??

Σήμερα χορεύει μωρό μου!

Και κανει τη μαμά του πολύ χαρούμενη!

Μου λέει χθες μια φίλη μου ότι ο γιατρός της της είχε πει ότι είναι καλύτερα να μην νιώθεις το μωρό. ..:roll:

Ελα Παναγία μου τι άλλο θα ακούσουμε να μας μπερδέψει. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

no comment.....

! :-D το πρέζιντεντ είναι πράγματι βολικό και μια χαρά ξενοδοχείο! (μη ρωτήσετε μόνο πώς το ξερω....χιχιχιχιχιχι)

Χεχεχεχε! Όχι μαρή, δε θα μας πετάς τη σπόντα και μετά γεια σας!

Εγώ θέλω να μάθω!

ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Σήμερα χορεύει μωρό μου!

Και κανει τη μαμά του πολύ χαρούμενη!

Μου λέει χθες μια φίλη μου ότι ο γιατρός της της είχε πει ότι είναι καλύτερα να μην νιώθεις το μωρό. ..:roll:

Ελα Παναγία μου τι άλλο θα ακούσουμε να μας μπερδέψει. .

μπουρδες.... εσυ να ακους τον γιατρό σου... ο καθενας ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ:confused:

Διαφημίσεις

Δεν μπορω να τον αμφισβητήσω(ειμαι πολυ λιγη γι αυτο) αλλα εχω κουραστει κοριτσαρα μου..... βαρεθηκα και τις εξω και τα φαρμακα και τις ακαρπες προσπαθειες καθε μηνα..... αρκετα εχω ταλαιπωρηθει για να ταλαιπωρουμε κι αλλο.... ετσι το βλεπω.....

οκ εχουμε την υγεια μας.... το υψιστο αγαθο, αλλα φοβαμαι μην την χασουμε και αυτη στο τελος.... δεν θελω να αποκτησω παιδί και να μου εχουνε σπασει τα νευρα πρωτα και να παιρνω λεξοτανιλ.... τοτε δεν θα εχει νοημα το παιδι να βλεπει την μανα του χαπακωμενη..... ΑΣΕ ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΥΡΙΖΩ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ...

Τί αλλα νέα??? θα πιουμε καφεδακι ολες μαζι???

Το ξέρω το ξέρω το ξέρω το ξέρω!

Σε νιώθω στο απόλυτο ρε αγάπη μου..

Εκεί ήμουν κι εγώ μέχρι πριν λίγο, δεν ήμουν αλλού.

Θυμάμαι η ειρωνεία. ... τεσσερις μέρες πριν μείνω έγκυος, είχαμε μια επαφή με τον άντρα την οποία για πρώτη φορα διέκοψα και πήγα στο μπάνιο.

Έριξα τόσο μα τόσο κλάμα. .. έλεγα ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ?

Δε μπορούσα να συνέλθω.

Βγήκα έξω κόκκινη και πρησμένη. .

Μετά από τεσσερις μέρες τελικά ήταν που πιάσαμε το μπεμπούλη.

Δεν ξέρεις πότε θα έρθει ρε αγάπη.

Εγώ σου εύχομαι να έρθει ξαφνικά πριν κάνεις την προσπάθεια σου.

Να σκεφτεσαι πάντα ότι υπάρχουν και χειρότερα από τα δικά μας ρε καρδιά μου.

Εμείς οκ χρειάζεται πιο πολύ προσπάθεια από κάποιες άλλες που είναι πιο τυχερές.

Σε όλες μας θα έρθει όμως.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εγώ επιμένω ότι μπορεί να πιάσεις και χωρίς εξωσωματική!

Ελα στο γιατρό μου να σε δει μερικούς μήνες ρε κορίτσι μου.

Και πάνω απ όλα χαλάρωσε και ηρεμησε όσο μπορείς.

Πες "δε με νοιάζει, μαζεύω λεφτά να πάω ενα σούπερ ταξίδι του χρόνου! Χ$στηκα ας μην κάνω παιδί"!

Αλλά να το πιστέψεις αυτό.

Και τότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

βγηκαν οι αποσπασεις στις 12 το βραδυ. Δεν πηρα. Πηρε μονο 1 ατομο ενω περυσι ηρθαμε 19. Η ειρωνια ειναι οτι αν εφερναν 2 που ελεγαν θα επαιρνα και γώ..αρα τωρα ή ηρακλειο ή ανευ αποδοχων. Σκατα και και τα 2!:(

Εφάκι μου καλά λέει η Ναστάζια.

Δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις ένσταση?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Το ξέρω το ξέρω το ξέρω το ξέρω!

Σε νιώθω στο απόλυτο ρε αγάπη μου..

Εκεί ήμουν κι εγώ μέχρι πριν λίγο, δεν ήμουν αλλού.

Θυμάμαι η ειρωνεία. ... τεσσερις μέρες πριν μείνω έγκυος, είχαμε μια επαφή με τον άντρα την οποία για πρώτη φορα διέκοψα και πήγα στο μπάνιο.

Έριξα τόσο μα τόσο κλάμα. .. έλεγα ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ?

Δε μπορούσα να συνέλθω.

Βγήκα έξω κόκκινη και πρησμένη. .

Μετά από τεσσερις μέρες τελικά ήταν που πιάσαμε το μπεμπούλη.

Δεν ξέρεις πότε θα έρθει ρε αγάπη.

Εγώ σου εύχομαι να έρθει ξαφνικά πριν κάνεις την προσπάθεια σου.

Να σκεφτεσαι πάντα ότι υπάρχουν και χειρότερα από τα δικά μας ρε καρδιά μου.

Εμείς οκ χρειάζεται πιο πολύ προσπάθεια από κάποιες άλλες που είναι πιο τυχερές.

Σε όλες μας θα έρθει όμως.

τα χω ζήσει και εγω αυτα.... ποσες φορες μετα την επαφη με πιανει ενας κομπος στο λαιμο και βουρκωνω... και προσπαθω να μην καταλαβει τιποτα το αντρακι μου και στεναχωριεται και αυτο.... ασε..... τουλαχιστον να ερθει εστω συντομα ειτε ετσι ειτε αλλιως γιατι υπομονη ειναι αυτη και εξαντλειται...

δεν θα πατε με το αντρακι σου καμια βολτουλα σημερα??

Όταν πήγα εγώ στο γιατρό μου με ρώτησε πόσους μήνες περιθώριο του δίνω για να με βοηθήσει να μείνω έγκυος.

Του λέω όσο χρειάζεται γιατρέ μου. No stress.

Έτσι πιστεύω είναι το σωστό.

Και το ένιωθα εκείνη την ώρα.

Δε χάνω τίποτα λέω.

Οτι είναι να γίνει ας γίνει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...