Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Βασικα οσοι εκαναν γερμανικα δεν εκαναν γαλλικα και το αντιθετο δεν ξερω γτ οντως

Έτσι είναι.Εγώ ξέρω πολύ λίγα άτομα που κάνουν και τις δύο γλώσσες.Εγώ θυμάμαι ήμουν πολύ χαρούμενη που στο σχολείο θα έκανα γαλλικά.Απλά μου άρεσαν οι γλώσσες και ήθελα να μαθαίνω.Κρίμα που δεν τα θυμάμαι πια!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εγω δεν φιλάω ποτέ τα μωρά στα μάγουλα...γιατί τα φιλάνε όλοι.....και σιχαίνομαι....:roll::roll::roll:

no comment.....

άσε άσε...φάτσα κάρτα...βλέπεις το πέος του...δύο φορές τον πέτυχα...και τον απέρριψα ....αμέσως...

κανονίσου στο google να φύγει το μνμ της Αναστασίας και να βγαίνει αυτό!:mrgreen::mrgreen:

:cool::cool::cool: Αποψε κανεις ban που λεει και το τραγουδι:lol::lol::lol::lol:Θελω να δω αν θα μου απαντησει κανενας διαχειριστης ή αν θα με ξαποστειλουν πριν την ωρα μου:tongue:

χαχχαχαχχαχαχαχααααα θα σε ξαποστείλουν στάνταρ στο μερκελικό σάιτ!

Κοριτσια μου γεια σας...

Περασα μεγαλη στεναχωρια..εκλεισαν και οι χορδες μου....οταν στεναχωριεμαι εκει με χτυπαει επειδη εχω προβλημα χρονια με λογοθεραπειες και αποχη απο τη διδασκαλια...

Τελικα αθηνα θα ρθουμε κυριακη 08/09 βραδυ...:-(

Τη δευτερα εχουμε στις 13:00 ραντεβου αλλα εσειε δουλευετε...:-(

Να ψαξω για hilton? Που να κλεισω ωστε να εχω ελπιδα να ρθω με τα ποδια να σας δω εστω για λιγο αν τελικα τα καταφερουμε να βρεθουμε Δευτερα πρωι?? :roll:

στενοχωρήθηκα με τα νεάκια σου βρε εφάκι..... για μένα όμως να πας.....λίγα μηνάκια θα είναι.... γκαστρώνεσαι και ..."ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!" και θα πέφτει και το χρήμα ζεστό:rolleyes:

ελάτε βρε μεσημέρι να σας δούμε το απογευματάκι.....πλιιιιιιιζζζζζζζ ποια ζέστη?

να φορέσεις μαγιώ στο ταξίδι να κάνεις ηλιοθεραπεία! :-D το πρέζιντεντ είναι πράγματι βολικό και μια χαρά ξενοδοχείο! (μη ρωτήσετε μόνο πώς το ξερω....χιχιχιχιχιχι)

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Επειδή είναι high class! Χεχεχεχε! !

Α, ΕΦΗ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΜΕΕΕΕΕΕ!!!

ΞΥΝΟΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕ ΔΟΥΛΕΎΩ ΟΠΌΤΕ ΕΙΜΑΙ FREE!!

μια χαρά είναι ο Δημητράκης μιμιτρομανούλα! και μην ξεσηκώνεις την έφη για Δευτέρα! αλλιώς θα πάω βασ. σοφίας να πω στο γιατρό σου πόσους υπέρηχους έχεις κάνει!!!!!! :twisted::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Σούπερ ε Νταντακι? Love you. .. Μόνο που ήταν λίγο ρε γμτ... ήθελα να σας εχω κι άλλο.

Θα σου στείλω το βράδυ τις εξετάσεις καλλιέργειας μέσω εοππυ

μάκια μάκιαααααααα κι εγώ θέλω τις φωτογραφίες! θα σου στείλω με πμ το μέιλ μου

ναι? ναιιιιιιιιιι

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Αααααα δεν σας είπα. .. Είμαι 38η μέρα του κύκλου. ..

Έκανα χοριακη στη Λιβαδειά. .. αποτέλεσμα 0... το περίμενα. ..

Μάλλον καμιά κύστη θα έχω πάλι. .. Πρέπει να κλείσω γυναικολόγο. .. f@ck..με πάει πολύ πίσω. ...

:( μέσα μου πίστευα ότι ίσως είχαμε χαρές.... δεν

πρζ χαρά μου! δυναμικά εμείς!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

δεν παλευεται η ζεστη...θα πέσω κάτω σε λιγο. Εγκυμοσύνη και καλοκαιρι δεν πρεπει να συνδυάζονται είναι απλως χάλια! Μα πως δεν το σκεφτηκα οταν πηγα σαν χαζη να κανω την προσπάθεια...λοιπον όσες εχετε δευτερες σκεψεις σας το λεω, βιαστείτε για να εχετε κανει τα μωράκια σας το πολύ μεχρι Ιουλιο....Δεν παλευεται σας λεω...Εχω πηξει.

η αναστασία, η ειρήνη και η αννίτα (παρεάκι σεπτεμβρίου) που θα γκαστρωθούν το προσεχές χρονικό διάστημα.....θα έχουν ξεμπερδέψει μέχρι ιούνη! μα καλά πώς τα σχεδιάζουμε τόοοοοοοοοσο σωστά όλα μας τα βήματα! χχχαχαχαα πενέλοπε θα σε δούμε την κυριακή? ε γλυκουλο-φουσκίτσα μου?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!

Είμαι μέσα για 8-9!!!΄

Θα συναντηθούμε επιτέλους.

Κανονίστε ώρα και μέρος.

Dada, Cacao με έχετε προβληματίσει με τις εξετάσεις.

Είχα κάνει πέρσι τον Νοέμβρη στον Τσίλι εξετάσεις θρομβοφιλίας και καλλιέργεια για μύκητες, μυκόπλασμα και ουρεόπλασμα.Είχαν βγει ΟΚ!

Μήπως πρέπει να τις ξανακάνω?

Εν τω μεταξύ έκλεισα με τον Αρκ ραντεβού την Τρίτη.

κι εγώ έχω ρντβ με μαντ την τρίτη...να τις ξανακάνεις τις εξετάσεις... κι εγώ πέρσι οκτώβρη αλλά θα του πω να τις επαναλάβω.....άντε να μπάινουμε σε πρόγραμμα! ακούς αννούλα?????????? γιατί μπορεί ο "επάνω" να μην έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια και να σου στείλει εσένα κλάμματα χαράς και συγκίνησης! και το "δεν κάνω σχέδια για το μέλλον " είναι κι αυτό ένα σχέδιο ε? χχχαααααα κάψε τον εγκέφαλο!:mrgreen:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

XAxaxaxaxa

Kala eseis prepei na to vgalete sthn tileorasi. Anti h "polykatoikia" tha legetai "h apothiki".

χχαχαχαχαχαχχαααα έγραψες!!!!

Λαμπρινούλα μου ευχαριστώ για τα όμορφα λογάκια σου! πόσο χαρά κάνω που θα σε ξαναδώ!

ναστάζια μου σας το χρώσταγε βρε παιδί μου να περάσετε καλά!!!!

ρικάκι μου αρέσουν τα μωρά που έχουν περιέργεια για τα πάντα! ακόμα και για τα σωματικά τους υποπροϊόντα! χαχαχχααα

Λινάκι που χάνεσαι? να μας λες τα νεάκια σου....

Ναντιούλι χαίρομαι που έγινε σούπερ το φροντιστήριο! να το ευχαριστηθείτε και τα παιδιά κι εσείς!

αναστασώ εύχομαι να αποκατασταθεί το θέμα με τις κολώνες γιατί η απουσία σου κάνει ΜΠΑΜ!

αννιτάκι θα ρωτήσω τον ντοκ την τρίτη για το πρωτόκολλο και τις μονάδες που θα χρειαστώ. να μην κουράζεσαι και να προσέχεις!

νταντάκο μου να προσέχεις στη δουλειά και να φεύγεις μαζί με άλλους!

άντε πάω να κάνω καμιά δουλειά γιατί μέχρι μέσα Σεπρέμβρη τα θέλω όλα στην εντέλεια! για σήμερα το πρόγραμμα έχει κουζίνα-βιβλιοθήκες-μπαλκονόπορτες (αλήθεια το σίδερο γιατί δε το βαζω ποτέ μες στο πρόγραμμα? οέο?):mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!! πώς ειστε σήμερα? εγώ εχω ακεφιές....

Εμαθα χτες για μία εγκυμοσύνη και τα χω πάρει... για την συγκεκριμενη εννοειται.... για τις υπολοιπες παντα χαιρομαι, να μην παρεξηγουμαστε...

Η συγκεκριμενη κοπέλα(πρωην συναδελφος) πίνει πολυ αλκοολ, καπνίζει τσιγαρα(και οχι μονο) καταλαβαινετε..... στην δουλεια μονινα ψιλομαστουρα...

Απο αποψη χαραχτηρα ασχολιαστο.... κολοπαιδο, ρουφιανα και επιπεδο λιμανιου.....

Ηθελα να ξερα γιατι ο Θεος τα δινει σε τετοιους ανθρωπους..... εμεις ολες εδω ειμαστε και ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ....

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ?

ε ναι το ομολογω, ωρες ωρες την χανω την πίστη μου.....

Να χαρω για γυναικες που το θελανε ναι.... για κοπελες που ετσι το κανουνε απλα.... ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΥΠΑΜΑΙ.....

Εμεις να προσεχουμε τί τρωμε, να μην πινουμε, να μην καπνιζουμε να κατεβαζουμε αβερτα το μισο φαρμακειο..... και αλλες να μενουνε ευκολα και να μην το αξιζουνε.... ΘΥΜΩΝΩ.....

ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...