Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Τα γερμανικά είναι οι γλώσσα που μιλούν ως μητρική οι περισσότεροι κάτοικοι της ευρωπαικής ένωσης.Τη θεωρώ σημαντική γλώσσα όχι γιατί την διδάσκω,αλλά γιατί αυτό δείχνουν οι συνθήκες(και δεν εννοώ φυσικά τις πολιτικές).Φυσικά σημαντικές γλώσσες είναι και τα ισπανικά,τα κινέζικα,τα ρώσσικα και στο διπλωματικό πεδίο τα γαλλικά.

Ετσι ειναι.Στο διπλωματικο πεδιο ειμαι κι εγω χαχαχχαα:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κοιτα σ αυτο δεν ειμαι και πορωμενη οπως καποιοι που ακουω.Θα κοιταξω τι με συμφερει και αν ειναι το ιδιο ή σχεδον το ιδιο θα το παρω απο ελληνα.Αν οχι θα κοιταξω και τη δικη μου τσεπη.Αυτο για τις μικρες ή μεσαιες επιχειρησεις.Για κατι πολυκαταστηματα μεγαλοεπιχειρηματιων καθολου δεν με απασχολει να τους αφησω τα λεφτα μου.πχ ξενογλωσσα βιβλια εχει και στα public σχεδον ιδια τιμη με αυτα που περνω απο ιντερνετ αλλα δεν προτιμω το public

Συμφωνώ σε αυτό.Και εγώ δεν είμαι πορωμένη με αυτά.Και φυσικά αν δεν μου αρέσει το ελληνικό δεν θα το πάρω μόνο και μόνο επειδή είναι ελληνικό.Αλλά όπου μπορώ θα το κάνω.Κυρίως για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις,αλλά και στις μεγάλες δουλεύουν άνθρωποι και αν π.χ. το προιόν έχει ίδια τιμή με το ίντερνετ θα το πάρω από το κατάστημα απλά και μόνο για να συμβάλλω,ώστε να μην χάσει κάποιος άνθρωπος τη δουλειά του.Ξέρω δεν εξαρτάται από μένα,αλλά έτσι νιώθω ότι προσπαθώ κάπως.

βγηκαν οι αποσπασεις στις 12 το βραδυ. Δεν πηρα. Πηρε μονο 1 ατομο ενω περυσι ηρθαμε 19. Η ειρωνια ειναι οτι αν εφερναν 2 που ελεγαν θα επαιρνα και γώ..αρα τωρα ή ηρακλειο ή ανευ αποδοχων. Σκατα και και τα 2!:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ετσι ειναι.Στο διπλωματικο πεδιο ειμαι κι εγω χαχαχχαα:tongue:

Ό,τι γνώση έχει κανείς καλή είναι.Τα γαλλικά είναι υπέροχη γλώσσα.Έκανα λίγα στο σχολείο και μου άρεσαν,αλλά τώρα δεν θυμάμαι τίποτα πια.Βασικά υπήρχε πάντα και υπάρχει ακόμα μια αντιπαλότητα μεταξύ γαλλικών-γερμανικών την οποία δεν κατάλαβα ποτέ μου και αρνήθηκα να μπω σε αυτό το τρυπάκι.Όλες οι γλώσσες έχουν κάτι να προσφέρουν,έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.

δεν θα σκοτωθώ...αλλά πρέπει να γίνουν...αυτό το πρέπει θα με φάει...

Ρε κοριτσάκι χαλάρωσε λίγο!!!Θα κάνεις ό,τι μπορείς.Τα υπόλοιπα ο άντρας σου.Δεν είσαι μόνη σου στο σπίτι.Τι θα κάνεις όταν με το καλό μείνεις έγκυος??

Διαφημίσεις

Συμφωνώ σε αυτό.Και εγώ δεν είμαι πορωμένη με αυτά.Και φυσικά αν δεν μου αρέσει το ελληνικό δεν θα το πάρω μόνο και μόνο επειδή είναι ελληνικό.Αλλά όπου μπορώ θα το κάνω.Κυρίως για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις,αλλά και στις μεγάλες δουλεύουν άνθρωποι και αν π.χ. το προιόν έχει ίδια τιμή με το ίντερνετ θα το πάρω από το κατάστημα απλά και μόνο για να συμβάλλω,ώστε να μην χάσει κάποιος άνθρωπος τη δουλειά του.Ξέρω δεν εξαρτάται από μένα,αλλά έτσι νιώθω ότι προσπαθώ κάπως.
Καθολου δεν συμβαλεις θα ελεγα.Αυτοι αμα θελουν να κανουν οικονομια θα το κλεισουν το υποκαταστημα και χεστηκανε(σορυ) για το προσωπικο αλλα και για σενα που σε στελνουν παρα περα να εξυπηρετηθεις.Επειδη δουλευα στο συγκεκριμενο καταστημα και μαλιστα προ κρισης εισαι τοσο αναλωσιμος σαν τσιχλα σε περιπτερο.:evil::evil::evil:

3231580x15ta1yz3w.gif

Ό,τι γνώση έχει κανείς καλή είναι.Τα γαλλικά είναι υπέροχη γλώσσα.Έκανα λίγα στο σχολείο και μου άρεσαν,αλλά τώρα δεν θυμάμαι τίποτα πια.Βασικά υπήρχε πάντα και υπάρχει ακόμα μια αντιπαλότητα μεταξύ γαλλικών-γερμανικών την οποία δεν κατάλαβα ποτέ μου και αρνήθηκα να μπω σε αυτό το τρυπάκι.Όλες οι γλώσσες έχουν κάτι να προσφέρουν,έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.

Βασικα οσοι εκαναν γερμανικα δεν εκαναν γαλλικα και το αντιθετο δεν ξερω γτ οντως

3231580x15ta1yz3w.gif

βγηκαν οι αποσπασεις στις 12 το βραδυ. Δεν πηρα. Πηρε μονο 1 ατομο ενω περυσι ηρθαμε 19. Η ειρωνια ειναι οτι αν εφερναν 2 που ελεγαν θα επαιρνα και γώ..αρα τωρα ή ηρακλειο ή ανευ αποδοχων. Σκατα και και τα 2!:(

αμάν βρε κοριτσάκι μου...δεν αλλάζουν αυτά;

Διδυμάκι μου λυπάμαι πολύ γι'αυτήν την εξέλιξη!!!

Αντέχεις να πας στο Ηράκλειο για μια διδακτική χρονιά???Και εκεί δεν θα έχεις έξοδα???Δεν θα πρέπει να νοικιάσεις σπίτι???Οπότε μήπως να σκεφτόσουν την άνευ αποδοχών,να χαλαρώσεις λίγο και να ξεκουραστείς και να κάνεις και την εξωσωματική σου χωρίς τα άγχη της δουλειάς???

Δεν ξέρω βέβαια τα οικονομικά σας,εσύ ξέρεις καλύτερα,αλλά το λέω με την έννοια της συντήρησης των 2 νοικοκυριών.Λογικά ό,τι βγάζεις θα πηγαίνει σε ενοίκια,λογαριασμούς και εισιτήρια.

Καθολου δεν συμβαλεις θα ελεγα.Αυτοι αμα θελουν να κανουν οικονομια θα το κλεισουν το υποκαταστημα και χεστηκανε(σορυ) για το προσωπικο αλλα και για σενα που σε στελνουν παρα περα να εξυπηρετηθεις.Επειδη δουλευα στο συγκεκριμενο καταστημα και μαλιστα προ κρισης εισαι τοσο αναλωσιμος σαν τσιχλα σε περιπτερο.:evil::evil::evil:

Το ξέρω ότι είσαι αναλώσιμος,αλλά δεν ξέρω είναι θέμα ψυχολογίας θα έλεγα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...