Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τα κάνει αυτά,αλλά μερικές φορές την παρασύρουμε με την Ρίκα και δεν κάνει τίποτα!!!!Χιχιχιχιχιχιχι!!!!!

Καταλαβες;Σιδερο και καλα σημερα παλι.Δεν ηξερε πως να φυγει να μην ακουει αλλο για μωρα και μικροβια:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Φανταζεσαι ν πας να παρεις το παιδι σου απο το φροντηστηριο και να μυριζει απο τα πολλα ποτα;χαχχαχαχα Ε μα γερμανικα μαθαινουμε θα πεις εσυ.Πρεπει να μαθαινουν τα παιδια στη μπυρα και τη βοτκα χαχαχχαχα

Καλά δεν θα έχει προηγούμενο!!!Να φέρνουν τα παιδιά τους οι άνθρωποι να μάθουν γράμματα και εγώ να τους τα γυρνάω τύφλα στο σπίτι!!!

Καλά δεν θα έχει προηγούμενο!!!Να φέρνουν τα παιδιά τους οι άνθρωποι να μάθουν γράμματα και εγώ να τους τα γυρνάω τύφλα στο σπίτι!!!

:tongue:Ε ναι ειναι too much.:roll:

Εχει ζητηση γενικα;Γιατι ακουω και κατι χαζα του τυπου να μην ψωνιζουμε απο γερμανικες εταιρειες να μην πηγαινουμε γερμανια να μην μαθαινουμε γερμανικα και τετοια χαζα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

:tongue:Ε ναι ειναι too much.:roll:

Εχει ζητηση γενικα;Γιατι ακουω και κατι χαζα του τυπου να μην ψωνιζουμε απο γερμανικες εταιρειες να μην πηγαινουμε γερμανια να μην μαθαινουμε γερμανικα και τετοια χαζα.

Ναι έχει ζήτηση.Φυσικά δημιουργούνται διάφορα θέματα λόγω πολιτικών εξελίξεων,αλλά για μένα αυτό είναι απλά χαζό.Την γνώση την έχεις για την πάρτυ σου ή επειδή θα σου χρειαστεί κάπου πιθανότατα,επειδή αποτελεί προσωπικό εφόδιο και πλούτο.Σιγά το κακό που θα προκαλέσει κάποιος στη Μέρκελ αν δεν μάθει γερμανικά.Θα βάλει την γάτα της να κλαίει.

Ναι έχει ζήτηση.Φυσικά δημιουργούνται διάφορα θέματα λόγω πολιτικών εξελίξεων,αλλά για μένα αυτό είναι απλά χαζό.Την γνώση την έχεις για την πάρτυ σου ή επειδή θα σου χρειαστεί κάπου πιθανότατα,επειδή αποτελεί προσωπικό εφόδιο και πλούτο.Σιγά το κακό που θα προκαλέσει κάποιος στη Μέρκελ αν δεν μάθει γερμανικά.Θα βάλει την γάτα της να κλαίει.

Και πως θα την κατατροπωσουμε τη Μερκελ αν δεν ξερουμε τη γλωσσα της;:tongue:λεω εγω τωρα

Και σιγα γερμανικα δενμιλουν μονο οι γερμανοι ετσι κι αλλιως.Ξερω οτι ειναι βασικη γλωσσα για τα τουριστικα επαγγελματα.Μπορει και για τα ναυτιλιακα αν κι εγω δοπυλευα καποτε σε ναυτιλιακη και δεν μου τα ειχαν ζητησει.Εκει πρεπει να παιζει πολυ η κινεζικη γλωσσα πλεον.Μιλουσα με κατι κορεατες και κινεζους στο γραφειο τοτε απο το τηλεφωνο και με το ζορι καταλαβαινες τι λεγανε με τη προφορα που εχουν:)

3231580x15ta1yz3w.gif

Τώρα όσον αφορά στα προιόντα και εγώ προσπαθώ όπου μπορώ να αγοράζω ελληνικά,για να στηρίξω τον Έλληνα που αυτή τη στιγμή το έχει πραγματικά ανάγκη και κυρίως για να μην χάνονται άλλο θέσεις εργασίας.Ξέρω ότι δεν είναι στο χέρι μου,αλλά τουλάχιστον ό,τι μπορώ να κάνω σε προσωπικό επίπεδο θα το κάνω.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μποικοτάρω τα προιόντα άλλων χωρών συμπεριλαμβανομένης και της Γερμανίας.

Διαφημίσεις

Και πως θα την κατατροπωσουμε τη Μερκελ αν δεν ξερουμε τη γλωσσα της;:tongue:λεω εγω τωρα

Και σιγα γερμανικα δενμιλουν μονο οι γερμανοι ετσι κι αλλιως.Ξερω οτι ειναι βασικη γλωσσα για τα τουριστικα επαγγελματα.Μπορει και για τα ναυτιλιακα αν κι εγω δοπυλευα καποτε σε ναυτιλιακη και δεν μου τα ειχαν ζητησει.Εκει πρεπει να παιζει πολυ η κινεζικη γλωσσα πλεον.Μιλουσα με κατι κορεατες και κινεζους στο γραφειο τοτε απο το τηλεφωνο και με το ζορι καταλαβαινες τι λεγανε με τη προφορα που εχουν:)

Τα γερμανικά είναι οι γλώσσα που μιλούν ως μητρική οι περισσότεροι κάτοικοι της ευρωπαικής ένωσης.Τη θεωρώ σημαντική γλώσσα όχι γιατί την διδάσκω,αλλά γιατί αυτό δείχνουν οι συνθήκες(και δεν εννοώ φυσικά τις πολιτικές).Φυσικά σημαντικές γλώσσες είναι και τα ισπανικά,τα κινέζικα,τα ρώσσικα και στο διπλωματικό πεδίο τα γαλλικά.

τι λέτε ρε;σιδέρωσα λίγα μπλουζάκια...και βαρέθηκα...θα τα κάνω αύριο μάλλον...πότε θα προλάβω να καθαρίσω το σπίτι...

Σιγά σιγα ρε Μορφάκι.Δεν θα σκοτωθείς κιόλας!!!

Τώρα όσον αφορά στα προιόντα και εγώ προσπαθώ όπου μπορώ να αγοράζω ελληνικά,για να στηρίξω τον Έλληνα που αυτή τη στιγμή το έχει πραγματικά ανάγκη και κυρίως για να μην χάνονται άλλο θέσεις εργασίας.Ξέρω ότι δεν είναι στο χέρι μου,αλλά τουλάχιστον ό,τι μπορώ να κάνω σε προσωπικό επίπεδο θα το κάνω.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μποικοτάρω τα προιόντα άλλων χωρών συμπεριλαμβανομένης και της Γερμανίας.

Κοιτα σ αυτο δεν ειμαι και πορωμενη οπως καποιοι που ακουω.Θα κοιταξω τι με συμφερει και αν ειναι το ιδιο ή σχεδον το ιδιο θα το παρω απο ελληνα.Αν οχι θα κοιταξω και τη δικη μου τσεπη.Αυτο για τις μικρες ή μεσαιες επιχειρησεις.Για κατι πολυκαταστηματα μεγαλοεπιχειρηματιων καθολου δεν με απασχολει να τους αφησω τα λεφτα μου.πχ ξενογλωσσα βιβλια εχει και στα public σχεδον ιδια τιμη με αυτα που περνω απο ιντερνετ αλλα δεν προτιμω το public

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...