Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ειμαι κι εγω εδω....

Προεδρε συγχαρητήρια ειδες τι καλα και τώρα καλο βόλι και το μπεμπε ερχεται.

Ειμαι πολύ χαρουμενη γιατι μπήκα στο mammyland που εγραφα παλια και ειδα οτι μια κοπελα μετα αποπ 6 εξωσωματικες αποτυχημένες με θεμα στο σπέρμα τώρα ειναι εγκυος μόνη της αρα το σπέρμα φτιάχνει παλέψτε το. Τηγανια θα σας στειλω οσα θελετε πουλουσαμε στην εταιρεια που δουλευα 13 χρονια εχω αποθεμα στο σπιτι και ειναι και βαρια...

Ευτυχως εγω ειμαι καλήτερα δεν ξαναδα καφε απλα η μικρή πήγαμε πάλι στο γιατρο και πάλι εχει ιωση και πάλι μας εδωσε αντιβιωση αλλα θα προσπαθήσω να το παλεψουμε μονοι μας δεν δινω αλλη αντιβιωση στο παιδι ελεος πια μονο σιροπακια, αρκει να μην επιδεινωθει παναγιτσα μου

Ζεττα εισαι τρομερη! πανεξυπνη πανεμορφη πανούργα.... χι χι χι

Αννιτακι μη ζηλευεις τρελλο πιπινι.

Φιλια σε ολες παω να δω Σουλειμαν.

Καλο ξημερωμα

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχουμε νεο μελος στο φορουμ που περιμένει απο εμβρυομεταφορα, την Πεμπτη θα κανει χοριακή εγραψε μια πολύ συγκινητική λυρική ιστορια. στειλτε τις ευχες σας της εχει αναγκη, δυο λογακια μονο γραψτε της στο epitelous mama. στις εμπειριες εξωσωματικής

φιλια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Γεια σας κουκλίτσες μου. Τρελά κέφια βλέπω από όλες σας σήμερα και πολύ χαίρομαι, αλλά ρε κορίτσάκια τι σεντόνια είναι αυτά?

mimitroula μου μπράβο αγάπη μου. Τέλεια τα νέα σας. Ολα λοιπόν συνωνοτούν στο να έρθει φυσιολογικά το δικό σας φασολάκι. Μακάρι να γίνει αυτό και σύντομα κιόλας.

kale μου το ταλιμπανάκι μεγαλώνει και γίνεται ΤΑΛΙΜΠΑΝ...Αλλά αρχίζουν και άλλα ωραία σιγά σιγά οπότε συγχωρείται. Με τέτοια διάθεση που έχεις και τόση αγάπη που νιώθεις δεν είναι μακρυά και το δικό σου...

Λαμπρινή μου περαστικούλια και πρόσεχετεεεε....

rodo μου λυπάμαι πολύ. Όποτε θες εμείς θα είμαστε εδώ...

Σε όλες τις κούκλες πολλά φιλιάαααα

cOiVp2.png

Κορίτσια μου οργανωθείτε να πάμε στο site της Λαμπρινής....;););)

Εγω απο το πρωϊ τώρα τελείωσα....:shock:

Θα σας παρακολουθώ απο το κινητο το σκ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσια εχουμε νεο μελος στο φορουμ που περιμένει απο εμβρυομεταφορα, την Πεμπτη θα κανει χοριακή εγραψε μια πολύ συγκινητική λυρική ιστορια. στειλτε τις ευχες σας της εχει αναγκη, δυο λογακια μονο γραψτε της στο epitelous mama. στις εμπειριες εξωσωματικής

φιλια πολλα

;);););););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

λαμπρινη, περαστικά!

leuta, πού θα πας καλό μου;

Στο εξοχικό μας...

Δουλεύω απο Δευτέρα ως Παρασκευή απο τις 7 το πρωϊ ως τις 10 το βράδυ αλλα το σκ εχει εξοχικο..

Εκει διαχωρίζομαι απο τα ρολόγια και το κορόιδα :P:p:p:p αυτα συνεχίζουν να δουλευουν το σκ!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Αυριο εχει χοιρινό στη γάστρα και την κυριακή πανσέτα στο μπαρμπεκιου, θα φυτέψω τους νέους μου βολβους, θα περιποιηθώ τις γλαστρούλες μου, θα φωτογραφίσω τα δεντράκια μου που εβγαλαν φύλλα και άνθη, θα βγάλω χόρτα απο το πλατάνι για να ποτίζεται καλά, θα ταίσω το σκυλάκι του γείτονα, θα χαρώ το τζάκι, θα πιω κρασάκι, θα κοιμηθώ απεριόριστα και οι ατυχιες ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ!!!!! ;)

Και μην ξεχνάμε:

ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Αυριο εχει χοιρινό στη γάστρα και την κυριακή πανσέτα στο μπαρμπεκιου, θα φυτέψω τους νέους μου βολβους, θα περιποιηθώ τις γλαστρούλες μου, θα φωτογραφίσω τα δεντράκια μου που εβγαλαν φύλλα και άνθη, θα βγάλω χόρτα απο το πλατάνι για να ποτίζεται καλά, θα χαρώ το τζάκι, θα πιω κρασάκι, θα κοιμηθώ απεριόριστα και οι ατυχιες ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ!!!!! ;)

Και μην ξεχνάμε:

ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Το χοιρινό και τα πανσετακια ελπίζω με λαχανικά!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Το χοιρινό και τα πανσετακια ελπίζω με λαχανικά!

Απο Δευτέρα η δίαιτα έλεγα.....να .......καλύτερα...πιο οργανωμένα.....να θυμάμαι και πότε την ξεκίνησα.....:oops::oops::oops::oops::tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...