Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Έλεος κοπελιά!!!!!!!!!!
Να πας να κανεις εξετασεις τοτε.Αφου εφαγες απο την ανηψια σου.Δεν πιστευω να φιλας και τον καλο σου;Δεν θελουμε ανταλλαγες μικροβιων:lol::lol::lol::lol::lol:
Κορυφαία απάντηση!!!!Χαχαχαχαχαχα!!!!!!!
Ε αφού έζησες και μετά από αυτό, θαύμαααα....:P:p:p
Δεν παίζεσαι!!!!

Τον βάζει να κάνει πλύσεις με μπεταντίν και μετά τον φιλάει!!!!

Μορφάκι τα μικρόβια του αδερφού σου και της ανηψιάς σου κάνουν πάρτυ στον οργανισμό σου τώρα.Να το κοιτάξεις είναι σοβαρό!!!!

ώρα να φύγω....γίνατε τρείς....δεν το αντέχω...:D:D:D

Διαφημίσεις

Καλα απο τα παιδακια δεν χρειαζεται να φας κατι απο το στομα τους για να γεμισεις μικροβια.Εγω τα λεω ξενιστες μικροβιων.Μονο η μυτουλα τους να τρεχει και μετα πιανονται και πιανουν τα παντα εχει γεμισει το συμπαν μικροβια χωρια οτι αλλο εχουν οι αλλοι που το εχουν πιασει κι αυτο και το φερνουν παρεα με τα δικα τους μικροβιακια χαχαχαχ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ώρα να φύγω....γίνατε τρείς....δεν το αντέχω...:D:D:D

Είδες πως αυξανόμαστε οι ρουφιάνες????

Ευτυχώς που δεν τα λες αυτά στην πρωινή ζώνη γιατί τότε θα ήμασταν περισσότερες!!!!

Καλα απο τα παιδακια δεν χρειαζεται να φας κατι απο το στομα τους για να γεμισεις μικροβια.Εγω τα λεω ξενιστες μικροβιων.Μονο η μυτουλα τους να τρεχει και μετα πιανονται και πιανουν τα παντα εχει γεμισει το συμπαν μικροβια χωρια οτι αλλο εχουν οι αλλοι που το εχουν πιασει κι αυτο και το φερνουν παρεα με τα δικα τους μικροβιακια χαχαχαχ

Αυτό είναι μια πικρή αλήθεια.Εγώ τόσα χρόνια στο σχολείο και ακόμα αρρωσταίνω.Δεν έχω πάθει ανοσία όπως λογικά θα έπρεπε!!!

εγω δεν φιλάω ποτέ τα μωρά στα μάγουλα...γιατί τα φιλάνε όλοι.....και σιχαίνομαι....:roll::roll::roll:

Είδες πως αυξανόμαστε οι ρουφιάνες????

Ευτυχώς που δεν τα λες αυτά στην πρωινή ζώνη γιατί τότε θα ήμασταν περισσότερες!!!!

χαζή είμαι;....και όταν τα διαβάσουνε δεν θα είμαι μέσα...:wink::wink:

Αυτό είναι μια πικρή αλήθεια.Εγώ τόσα χρόνια στο σχολείο και ακόμα αρρωσταίνω.Δεν έχω πάθει ανοσία όπως λογικά θα έπρεπε!!!

Παθαινεις και ποτε ανοσια;Ολο και κατι καινουργιο βγαινει.Εγω θυμαμαι επειδη δεν επρεπε να χανουμε μαθηματα πηγαιναμε στο μαθημα πριν γινουμε εντελως καλα ενω τωρα ακριβως ειναι η εποχη που κολλας τους αλλους.Φταινε και οι γονεις σ αυτο...

Roubies ειδα εχεις φροντηστηριο;;

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

εγω δεν φιλάω ποτέ τα μωρά στα μάγουλα...γιατί τα φιλάνε όλοι.....και σιχαίνομαι....:roll::roll::roll:

Στην εκκλησία κοινωνείς ή λες στον παπά να περάσει το κουταλάκι και αυτό με μπεταντίν???

Ρε Μορφάκι έχεις πολύ πλάκα.Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θα πιώ από το καλαμάκι του καφέ σου!!!!Χιχιχιχιχιχιχι!!!!!!

Ετσι ειναι!Τα φιλας στο στομα εσυ κατευθειαν:tongue:

Να σου πω μια λεπτομερεια.Το μαγουλακι τους ισως ειναι πιο καθαρο απο το χερακι τους που το πιανεις στο δρομο για να περασετε απεναντι και μετα το βαζεις στο δικο σου το προσωπακι:twisted:

3231580x15ta1yz3w.gif

Και αν σου πω ότι τα φιλάνε και άλλοι στο κεφάλι που νομίζεις ότι είναι οκ, καταλαβαίνεις πόσους έχεις "φιλήσει" μέχρι τώρα????

cOiVp2.png

Στην εκκλησία κοινωνείς ή λες στον παπά να περάσει το κουταλάκι και αυτό με μπεταντίν???

Ρε Μορφάκι έχεις πολύ πλάκα.Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θα πιώ από το καλαμάκι του καφέ σου!!!!Χιχιχιχιχιχιχι!!!!!!

είναι ένας λόγος ....που δεν κοινωνάω....ε...δεν μπορώ σιχαίνομαι.......

Αμα της κανεις τετοιο πραγμα δεν θα σου ξαναμιλησει ουαχαχχα:twisted:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...