Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Eιχε βρει η Πηνελοπη τον Ιουλιο προσφορα στο hilton με 50 ευρω και μου το χει..επειδη ειναι κοντα στο σπιτι της και θα πηγαιναμε μαζι στη συναντηση αν την καναμε τελικα...Και μου μεινε απο τοτε και ειπα να δω τιμες....:cool:

θα δω αυτα που μου λες εννοειται!

Αυτο που σου εστειλα στο πμ (τυχαια το βρηκα τωρα που χαζευα δεν το ξερω...) κοντα στο μετρο παντως.Τι να σου πω για προσφορες κλπ δεν εχω ιδεα απο εδω σε ξενοδοχεια μιας και μενω σπιτι μου :-D Να πω μονο πως απο χιλτον και καραβελ προτιμω το μεγαλη βρετανια αλλα δεν θα τα εδινα και παλι (λογω τρελης αφραγκιας...):roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια ο Μαντ .. Χαλανδρι δεν ειναι?

Ο Σφακιαν...Χολαργο...και το Locus αμπελοκηποι...

Που να μεινουμε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσια ο Μαντ .. Χαλανδρι δεν ειναι?

Ο Σφακιαν...Χολαργο...και το Locus αμπελοκηποι...

Που να μεινουμε?

Παντως αν κοιταξεις για αμπελοκηπους και κηφισιας θα εχεις ευκολη προσβαση και στους 3.:wink:Το θεμα ειναι να βρειτε και λιγο οικονομικα

3231580x15ta1yz3w.gif

Παντως αν κοιταξεις για αμπελοκηπους και κηφισιας θα εχεις ευκολη προσβαση και στους 3.:wink:Το θεμα ειναι να βρειτε και λιγο οικονομικα

Ετσι που το αφησα τελευταια στιγμη δε βλεπω για οικονομικο...γιατι θελω και αξιοπρεπες...σιχαινομαι! :cool:

Μετα που θα γυρισω απο κρητη θα κλεισω και οτι γινει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ετσι που το αφησα τελευταια στιγμη δε βλεπω για οικονομικο...γιατι θελω και αξιοπρεπες...σιχαινομαι! :cool:

Μετα που θα γυρισω απο κρητη θα κλεισω και οτι γινει...

Πηγαινε στο president http://www.president.gr/

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Πηγαινε στο president http://www.president.gr/

Καλο φαινεται αυτο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλο φαινεται αυτο...

Καλο ειναι:wink: Στους αμπελοκηπους (θα εισαι κοντα στο ενα σημειο που θες να πας), και πολυ κοντα και ο Χολαργος και το Χαλανδρι.Και διπλα στο μετρο.Αν θες να πας προς ιλισια ειναι 1 σταση νομιζω; ή 2; τελος παντων κοντα πολυ(ουτε διαφημιση να εκανα χαχαχαχ)

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλο ειναι:wink: Στους αμπελοκηπους (θα εισαι κοντα στο ενα σημειο που θες να πας), και πολυ κοντα και ο Χολαργος και το Χαλανδρι.Και διπλα στο μετρο.Αν θες να πας προς ιλισια ειναι 1 σταση νομιζω; ή 2; τελος παντων κοντα πολυ(ουτε διαφημιση να εκανα χαχαχαχ)

:P:p:p:p ευχαριστω! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Γειά σας κοριτσάκια μου!

Εφουλα μου το President είναι καλή λύση σε κεντρικό σημείο έχει και ωραία πισίνα στην ταράτσα.

Μη στεναχωριέσαι θα βρεθεί λύση για τη μετάθεση.

Οι άλλοι πως έμειναν ακουνητοι??? Βισματίες, βισματίες? ?

Τι άλλα νεάκια ρε παιδια?

Λαμπρινούλα μου σήμερα δε με κλώτσησε πάρα πολύ ο μικρός.

Μόνο λίγο το απόγευμα. . :-(

Καλόμαθα από προχθές που λυσαξε και τώρα μου κακοφαίνεται και φοβάμαι. . :-(

Δε διάβασα σήμερα το βιβλίο μου έλιωσα στην τηλεόραση και στον ύπνο.

Και η πίεση μου στα πατώματα. . 8 η μεγάλη με 5 η μικρή. ..

Ωραία φέτα.

Ρουμπίδι μου καλή συνέχεια στη δουλειά σου καρδιά μου.

Και μη στεναχωριέσαι.

Όλα θα γίνουν.

Θα τα καταφέρουμε όλες μας.

Σας αγαπώ πολύ, λογικά δεν αναφέρθηκα σε πολλές κοπέλες μη με παρεξηγείτε, είμαι λίγο χύμα .

Μάκια. ♡ ♥ ♡ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♥ ♡ ♡ ♡ ♡

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Γιατι ψαχνεις για τοσο ακρβο ξενοδοχειο;;:confused:

Επειδή είναι high class! Χεχεχεχε! !

Α, ΕΦΗ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΜΕΕΕΕΕΕ!!!

ΞΥΝΟΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕ ΔΟΥΛΕΎΩ ΟΠΌΤΕ ΕΙΜΑΙ FREE!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

καλημέρα....ευχαριστώ ....ελπίζω αυτή την φορά να πάνε όλα καλά....

Ευμορφία καλή επιτυχία στην επέμβαση, η νάρκωση μη σε φοβίζει, δεν είναι τίποτα.

Εμένα μετά την πρώτη φορά που φοβόμουν, μου άρεσε πάρα πολύ!

Μαστούρα τελείως!

Χεχεχεχε!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Alter ego μου τελείωνουν οι γύρες σιγα σιγά εεε...

Τουλάχιστον περασες τέλεια και είδες και τις φούλες μας....

Εσένα πότε θα σε δούμε μαντάμ?

Οκτώβριο είχες πει...

Εγω δεν ξεχνάω!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Επειδή είναι high class! Χεχεχεχε! !

Α, ΕΦΗ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΜΕΕΕΕΕΕ!!!

ΞΥΝΟΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕ ΔΟΥΛΕΎΩ ΟΠΌΤΕ ΕΙΜΑΙ FREE!!

:P:p:p:p:p

;) μακαρι να βολεψει...γιατι θελω πολυ να σας δω!

Εφουλα μου το President είναι καλή λύση σε κεντρικό σημείο έχει και ωραία πισίνα στην ταράτσα.

Μη στεναχωριέσαι θα βρεθεί λύση για τη μετάθεση.

Οι άλλοι πως έμειναν ακουνητοι??? Βισματίες, βισματίες? ?

Με μορια εγιναν οι μεταταξεις...απλα υπηρχαν ηλιθιες προϋποθεσεις και εγιναν και λαθη απο το υπουργειο...εγω μαλλον δεν επαιρνα ουτςω ή αλλως αλλα αλλοι αδικηθηκαν

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μαρούσι, 30-08-2013 ΝΩΡΙΣ....

Αρ. Πρωτ.: 119866/Δ2

Όσοι εκπαιδευτικοί B/θμιας εκπαίδευσης όλων των κλάδων έχουν υποβάλει αίτηση απόσπασης

α) ως κατά προτεραιότητα:

σύζυγοι ενστόλων

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ :cool:

δικαστικών

ΜΠΑ.....

μελών ΔΕΠ και

ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ

αιρετοί ΟΤΑ

ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

β) ως ειδική κατηγορία - ασθένειες που εμπίπτουν στο αρθ.13 του ΠΔ50/96 ΕΥΤΥΧΩΣ!

πολύτεκνοι

ΑΥΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ συντρόφια ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ

οφείλουν να παρουσιαστούν στην οργανική τους θέση ή στη θέση που θα αποσπαστούν αντί της 2-9-2013 στις 5-9-2013.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...