Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπέρα όμορφες...

Πριν λίγο ηρθα στη δουλειά και μπήκα γρήγορα γρήγορα να διαβάσω τα νέα...έχει και δουλίτσα....

Εγώ είμαι μέσα για Κυριακη 8/9 ...αλλά θέλω να ξέρω την ώρα.

Dadaki δεν μου έχει δώσει αντιπηκτικές ο Μαντούδης...θα πάρω τηλ. στο κέντρο από Δευτέρα να ρωτήσω...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γεια σας...

Περασα μεγαλη στεναχωρια..εκλεισαν και οι χορδες μου....οταν στεναχωριεμαι εκει με χτυπαει επειδη εχω προβλημα χρονια με λογοθεραπειες και αποχη απο τη διδασκαλια...

Ειμαι στο μαγαζι...το βραδυ φευγουμε εξοχικο και κυριακη πεταω για ηρακλειο..

Αν δε μου κατσει και αλλη γκαντεμοστραβη θα ξαναγυρισω σερρες λιγες μερες με αναρρωτικη να αποφασιουμε τι θα κανουμε γενικα και να ρθουμε και αθηνα...

Τελικα αθηνα θα ρθουμε κυριακη 08/09 βραδυ...:(

Τη δευτερα εχουμε στις 13:00 ραντεβου αλλα εσειε δουλευετε...:(

Να ψαξω για hilton? Που να κλεισω ωστε να εχω ελπιδα να ρθω με τα ποδια να σας δω εστω για λιγο αν τελικα τα καταφερουμε να βρεθουμε Δευτερα πρωι?? :roll:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλησπέρα όμορφες...

Πριν λίγο ηρθα στη δουλειά και μπήκα γρήγορα γρήγορα να διαβάσω τα νέα...έχει και δουλίτσα....

Εγώ είμαι μέσα για Κυριακη 8/9 ...αλλά θέλω να ξέρω την ώρα.

Dadaki δεν μου έχει δώσει αντιπηκτικές ο Μαντούδης...θα πάρω τηλ. στο κέντρο από Δευτέρα να ρωτήσω...

Geia sou mikroula !!!

Epeidi telika den ksereis an exeis thromvofilia i oxi kalitera na kaneis tis enesis proliptika.

Mpori na sou tis dosei meta tin oolipsia mazi me ta cyclacur kai utrogestan. Sinithos etsi ginete.

Yv7Sp2.png

Κοριτσια μου γεια σας...

Περασα μεγαλη στεναχωρια..εκλεισαν και οι χορδες μου....οταν στεναχωριεμαι εκει με χτυπαει επειδη εχω προβλημα χρονια με λογοθεραπειες και αποχη απο τη διδασκαλια...

Ειμαι στο μαγαζι...το βραδυ φευγουμε εξοχικο και κυριακη πεταω για ηρακλειο..

Αν δε μου κατσει και αλλη γκαντεμοστραβη θα ξαναγυρισω σερρες λιγες μερες με αναρρωτικη να αποφασιουμε τι θα κανουμε γενικα και να ρθουμε και αθηνα...

Τελικα αθηνα θα ρθουμε κυριακη 08/09 βραδυ...:(

Τη δευτερα εχουμε στις 13:00 ραντεβου αλλα εσειε δουλευετε...:(

Να ψαξω για hilton? Που να κλεισω ωστε να εχω ελπιδα να ρθω με τα ποδια να σας δω εστω για λιγο αν τελικα τα καταφερουμε να βρεθουμε Δευτερα πρωι?? :roll:

Geia sou Efoula ...

Min stenaxoriese koritsaki mou ... Mpori ola auta na einai gia to kalo, pote den ksereis.

Giatti den erxeste Kiriaki to mesimeri ???

Hilton einai kali lisi epeidi einai konta to metro.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Geia sou Efoula ...

Min stenaxoriese koritsaki mou ... Mpori ola auta na einai gia to kalo, pote den ksereis.

Giatti den erxeste Kiriaki to mesimeri ???

Hilton einai kali lisi epeidi einai konta to metro.

Δεν ξέρω....ακομα...λεγαμε κυριακη βραδυ να μασταν εκει....θα το ξαναδουμε...

θα δω για hilton τοτε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

θα δω για hilton τοτε..

Εσεις κανονιστε κανονικα τη συναντηση σας...ή θα μπορεσω και θα ερθω και γω...ή θα δω μονο τη δευτερα 2-3 απο σας...ή θα σας δω τον οκτωβρη που θα ξααρθω....:roll:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

θα δω για hilton τοτε..

An einai na ertheis to mesimeri tha vrethoume gia apogevmatino kafe oles mazi kai einai super eukairia na se doume.

Ti diafora exei an eiste vradi i mesimeri? Exete kapies doulies ?

Yv7Sp2.png

Εσεις κανονιστε κανονικα τη συναντηση σας...ή θα μπορεσω και θα ερθω και γω...ή θα δω μονο τη δευτερα 2-3 απο σας...ή θα σας δω τον οκτωβρη που θα ξααρθω....:roll:

Egw distixos den mporo tin Deutera ...

Yv7Sp2.png

An einai na ertheis to mesimeri tha vrethoume gia apogevmatino kafe oles mazi kai einai super eukairia na se doume.

Ti diafora exei an eiste vradi i mesimeri? Exete kapies doulies ?

Η αληθεια οτι λεγαμε να ξεκινήσουμε Δευτερα πρωι, μετα ειπαμε κυριακη απογευμα να πεσει η ζεστη να ειμαστε εκει αργα την Κυριακη...δεν ξερω ακομα...εσεις κανονιστε κανονικα και θα δουμε εμχρι τοτε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

θα δω για hilton τοτε..

Δες και στο caravel:D:D Τοσα ξενοδοχεια εχει στο κεντρο γιατι αγχωνεσαι;;Που συναντιεστε συνηθως;Ιλισια;Γιατι αλλου απο εκει πως θα πας με τα ποδια;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Δες και στο caravel:D:D Τοσα ξενοδοχεια εχει στο κεντρο γιατι αγχωνεσαι;;Που συναντιεστε συνηθως;Ιλισια;Γιατι αλλου απο εκει πως θα πας με τα ποδια;

To caravel εχει απο 90 ευρω...το Hilton απο 120...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

To caravel εχει απο 90 ευρω...το Hilton απο 120...

Δες εδω.:wink:Δεν ειναι αναγκη να μεινεις στο Χιλτον για να εισαι κοντα στο κεντρο.Τωρα αν εχεις να τα διαθεσεις οκ...αλλη ιστορια

http://www.tripadvisor.com.gr/SmartDeals-g189400-Athens_Attica-Hotel-Deals.html

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Γιατι ψαχνεις για τοσο ακρβο ξενοδοχειο;;:confused:
Δες εδω.:wink:Δεν ειναι αναγκη να μεινεις στο Χιλτον για να εισαι κοντα στο κεντρο.Τωρα αν εχεις να τα διαθεσεις οκ...αλλη ιστορια

http://www.tripadvisor.com.gr/SmartDeals-g189400-Athens_Attica-Hotel-Deals.html

Eιχε βρει η Πηνελοπη τον Ιουλιο προσφορα στο hilton με 50 ευρω και μου το χει..επειδη ειναι κοντα στο σπιτι της και θα πηγαιναμε μαζι στη συναντηση αν την καναμε τελικα...Και μου μεινε απο τοτε και ειπα να δω τιμες....:cool:

θα δω αυτα που μου λες εννοειται!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...