Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

XAxaxaxaxa

Kala eseis prepei na to vgalete sthn tileorasi. Anti h "polykatoikia" tha legetai "h apothiki".

Prosexe mh sou klepsoun kai kana portofoli mes sto skotos!!

Aseeee i katastasi einai tragiki.

Proxtes plakosan sto ksilo to paidi stin timologisi. Kapnize ekso, ton plisiazan 4 giftoi tou eskisan ti mplouza, tou piran mia xrisi alisida. Meta epese kato kai espase daxtilo !!!!

Fovame na pigeno ekei ...

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Aseeee i katastasi einai tragiki.

Proxtes plakosan sto ksilo to paidi stin timologisi. Kapnize ekso, ton plisiazan 4 giftoi tou eskisan ti mplouza, tou piran mia xrisi alisida. Meta epese kato kai espase daxtilo !!!!

Fovame na pigeno ekei ...

Popo koritsaki mou na prosexeis!!!!!!!!!!!!!!!!! Na mhn phgaineis!!!!!!

αμαζόνα;τι κάνεις;που είσαι....χάθηκες...

Morfaki mou kala eimai. Ta diavasa kai ta dika sou paketo re sy alla ti na kaneis h koilh eiani ypoulh!!!

Egw edw grafeio, voltes kai genika prospathw na mhn skeftomai TIPOTA gia to melon.

Otan hmouna mikrh elega sta 35 mou tha xw 2 paidia. Kai eimai idi 34. Malon o apo panw eixe pathei nevriko gelio otan egw ekana sxedia. xaxaxaxa

Pote mpaineis gia thn enxeirhsh?

Morfaki mou kala eimai. Ta diavasa kai ta dika sou paketo re sy alla ti na kaneis h koilh eiani ypoulh!!!

Egw edw grafeio, voltes kai genika prospathw na mhn skeftomai TIPOTA gia to melon.

Otan hmouna mikrh elega sta 35 mou tha xw 2 paidia. Kai eimai idi 34. Malon o apo panw eixe pathei nevriko gelio otan egw ekana sxedia. xaxaxaxa

Pote mpaineis gia thn enxeirhsh?

την τετάρτη θα κάνω......μέχρι τα 35 ...μπορεί να έχεις 2...:D:D

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε???

Αθανασία μου πριν ξεκινήσεις εξωσωματική να κάνεις αυτές τις εξετάσεις να είσαι σίγουρη.

Νταντάκι μου να προσέχεις κοριτσάκι μου εκεί που πας.Προσοχή που βάζεις την τσάντα σου.Κάνε κουράγιο αγαπάκι μου!!!

Αννούλα μου που ήσουν καλέ μας έλειψες.Και εγώ έκανα σχέδια και έλεγα μέχρι τα 35 θα έχω 2 παιδάκια.Οδεύω προς τα 36 και δεν έχω κανένα.Ο Θεός γέλαγε τρελά όταν έκανα εγώ αυτά τα σχέδια.Αλλά όπως λέει και το Μορφάκι προλαβαίνεις 2 παιδάκια μέχρι τα 35 σου.Μια εξωσωματική σου λείπει μόνο.

Μορφάκι μου λογικό να φοβάσαι λίγο.Όλα όμως θα πάνε μια χαρά.Προσπάθησε να είσαι χαλαρή.

Καλησπερα! Επιτελουε ηρεμησα λιγακι φευγω σε λιγο για το τελευταιο μπανακι της σεζον και μετα βουρ για προετοιμασια.

Kale ειρηνουλα μου εισαι μια χρυση καρδια κι εσυ ολο καλα λογια εχεις για ολες χαρηκα που περασατε τελεια ειμαστε ολες φοβερες.

Δημητρα εννοειται ειμαι μεσα για 8/9 ειδες τι ωραια που κλωτσανε τα ζουζουνακια αντε ευχομαι ολες να το νιωσετε αυτη τη χρονια παναγίτσα μου.

Ντανιελα μου να προσεχετε εκει που ειστε οχι εξω οχι τσιγαρο.

Μορφω μου μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε γλυκεια μου.

Roubies ποτε δεν ξερεις εγω πιστευω αν οχι στα 35 στα 36 θα τα εχεις τα παιδακια σου θα δεις.

Σας φιλω γλυκα ολες!!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...