Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ρε παιδί μου τι κακό με αυτές τις κύστες...Μήπως να κάνεις καμια θεραπεία ή μηδεν αποτέλεσμα???

Μπα η κατάσταση μου μάλλον είναι αθεράπευτη... άστα μωρό μου ... έχουν σπάσει τα νεύρα μου με αυτό το θέμα. .. αντισσυληπτικα η αιματολογος μου είπε όχι. .. Οπότε ...

url]

Διαφημίσεις

δεν παλευεται η ζεστη...θα πέσω κάτω σε λιγο. Εγκυμοσύνη και καλοκαιρι δεν πρεπει να συνδυάζονται είναι απλως χάλια! Μα πως δεν το σκεφτηκα οταν πηγα σαν χαζη να κανω την προσπάθεια...λοιπον όσες εχετε δευτερες σκεψεις σας το λεω, βιαστείτε για να εχετε κανει τα μωράκια σας το πολύ μεχρι Ιουλιο....Δεν παλευεται σας λεω...Εχω πηξει.

kOZcp3.png

Αααααα δεν σας είπα. .. Είμαι 38η μέρα του κύκλου. ..

Έκανα χοριακη στη Λιβαδειά. .. αποτέλεσμα 0... το περίμενα. ..

Μάλλον καμιά κύστη θα έχω πάλι. .. Πρέπει να κλείσω γυναικολόγο. .. f@ck..με πάει πολύ πίσω. ...

Ζεττάκι συμβαίνουν αυτά το καλοκαίρι, μη παει ο νους σου αμέσως στο κακο!!

kOZcp3.png

Θα μας γνωρίσεις μωρε, όλα θα γίνουν...

Μια χαρά και εγω, ο μικρός έχει αρχίσει να προσπαθεί να λέει λεξούλες...Χθες τον ρωτάω πως λένε τη μαμα και μου λέει "ικα"...Ενταξει μοιάζει πιο πολύ στο ιδρυμα κοινωνικών ασφαλίσεων αλλα θα το πει σιγα σιγα...:P:p:p:p

Σήμερα έκανε και ένα καρούμπαλό πηγαίνοντας για μπάνιο αλλά μόλις βούτηξε στη θάλασσα το ξέχασε...:wink::wink::wink:

Εμενα εκτος απο μαμα, μπαμπα, γιαγια και παπου τα υπόλοιπα ειναι στη δική του διαλεκτο!! Ντα ντα ντι, πα παμ μπου, τατ, ειναι καποιες απο τις λέξεις που κατι σημαινουν αλλα ποιος ξερει τι!!!Απο καρουμπαλα εμεις εχουμε συχνα ενα παρασημο στο κουτελο...ξεχνανε γρηγορα τα καημενουλια...

Αντε Ρικάκι βγάλε εισητηριο να δουμε ποτε ερχεσαι μπας και μπορεσουμε και βρεθουμε. Αν εισαι για τελη Οκτωβρη για μενα μαλλον θα ειναι δυσκολο αλλα ποτε δεν ξερεις...ελπίζω να τα πουμε και να γνωρίσουμε και τους γιουδες μας, που λέει και η Αρτεμις (που θα εχει λιωσει απο την κουραση...εχει να μπει μερες)

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εχθές τα πέρασα απλά Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α!!!!!!

Τόσο πολύ που γέλασα δεν το φαντάζεστε! Αφού από τη χαρά μου ξύπνησα σήμερα χωρίς ξυπνητήρι στις 5 (κοιμηθηκα 2:30) και μετά το καφεδάκι στο μπαλκόνι άρχισα να σφουγγαρίζω χαμογελώντας αφού όλο σκεφτόμουν τις χαζομάρες μας εχθές!!!!

Το Ζεττάκι μας είναι μια γλύκα, με ένα μαλλί άπαιχτο, απλά ΘΕΑ! Ο αντρούλης της γλυκύτατος και μετά από 100 χρόνια που έχουν κλείσει μαζί είναι ακόμα μες τα μέλια!

Η Αναστασία μας ..... όπως πάντα η Αναστασία ΜΑΣ! Τρελλή κι αλλοπαρμένη! Ο άντρας της τρέλιακας επίσης, πανύψηλος κι ο ένας έκοβε η άλλη έραβε! Έχω επίσης την εντύπωση ότι αν σε γνωρίσει καλύτερα....έχει να ξεδιπλώσει μεγάλα ταλέντα σε πειράγματα...! από τα θετικότατα της βραδιάς ήταν ότι η Αναστασία ΔΕΝ τραγούδησε! Χαχχαχχαχχαχχαχααα

Η Ντανιέλα έκανε σέξυ εμφάνιση ΚΑΙ εχθές ΑΛΛΑ δε το πιστέψετε..... ήρθε με φλατ παπούτσι! Χιχιχιχιχι! Τέτοια πάρλα κάναμε που μας φάνηκε η διαδρομή περίπατος!

Ήθελα κι άλλο και όλη την ώρα μου ερχόταν να τις ζουλήξω!!!!

Κοριτσάρες μου σας αγαπώ ΟΛΕΣ πολύ και είστε κομμάτι της ζωής μου την οποία κάνετε ομορφότερη.....

Ελπίζω να σας γνωρίσω κάποια στιγμή από κοντά κι εσάς εφάκι, αρτεμισάκι, σοκολατένια, βροχερούλα, θωκάκι, χαρμανάκι, δασκάλα, χαμογελάκι, λινάκι, ρικάκι και αθανασούλα......

ΟΧΙ ΡΕ ΓΑ...ΩΤΟ!!!!

Έπηξα χθες στη δουλειά και δεν ξαναμπήκα από το πρωί.

Έχασα την ανακοίνωση της εκδρομής.

Μπορεί να ερχόμουνα και εγώ στη Λιβαδειά..

ΚΡΙΜΑ σας έχασα κοριτσάκια μου.

Φιλάκια σε όλες.

Φτουυυυυυυυ!!!! Και είπα να σε μηνυματώσω αλλά μετά έπηξα και το ξέχασα....νεξτ τάιμ ντάρλινγκ! ΓΜΤ!

Και το Ειρηνάκη μας είναι Michael Schumacher !!!

Ιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Φίδι κολοβόοοοοοοο

σπιούναααααα

Χχχαχαχαχχαχααααα

σου είπα δεν έτρεχα αφού.........

το είχα το τηλ. της αιματολόγου τελικά και έκλεισα για 9 σεπτέμβρη ευχαριστώ πολύ πάντως όμορφη!

Νελλάκι μια χαρά τα πάνε τα ζουζούνια σου

Λαμπρινούλα μου χαίρομαι που είχατε θετικά νέα για τη μικρή σας... έρχεται σιγά σιγά και ο ταλιμπανάκος....πώς πέρασε ο καιρός.......πάλι κιάτο? Αδιόρθωτη χαχχαχχαα

Efaki μου ελπίζω να μου είσαι τυχερό στις αποσπάσεις αν και η μετάταξη θα ήταν ιδανική να ξένοιαζε το μυαλουδάκι σου.....

Αννιτάκι μπράβο για το αδυνάτισμα! Συνέχισε δυναμικά

Μιμιτρούλι να του βάζεις και ωραία μουσική του δημητράκου σου...και μένα μια χαρά μου είναι η 8/9 γιατί θα είναι ακριβώς πριν ξεκινήσω, οπότε με βολεύει τρελλά

Μορφάκι ζηλιαρόγατα πότε είναι το χειρουργείο? Πήρες τηλ τον μαντ?

Ναντιάκι μου γλυκό μην σκίζεσαι στις δουλειές στο φροντιστήριο, εσείς κάνετε χειρότερα και από τα εγκαίνια του golden hall!!!! Πόσο είχε πάει το πακέτο που σου είχε δώσει να κάνεις ο ντοκ πριν την εξώ?

Σοκολατένια ο μαντ δε θα μας κάνει καλλιεργεια κολπικού επιχρίσματος πριν ξεκινήσουμε? Στο λόκους πάντως η εξέταση με ιστό περιόδου κάνει 70 έουρα......

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Να μαι και εγω.... τί κανετε κοριτσαρες μου; διαβασα το καψατε στην Λειβαδια(κυριολεκτικα και μεταφορικα)... τί ωραία.... μπραβο κουκλαρες μου!!!

Εμεις γυρισαμε εχθες το απογευμα...... περασαμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!

Χρειαζοτανε αυτη η εκδρομουλα γιατι αλλιως δεν τον βγαζουμε τον χειμωνα....

Διαβαζα τα νεάκια σας για να δω τί κανετε....αλλα με το κινητο.... δυσκολο το γραψιμο....

Ανυπομονω να σας δω ΟΛΕΣ τον Σεπτεμβρη!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ps. Η Αννουλα πού χαθηκε? ΟΕΟΟΟ?

Σοκολατένια ο μαντ δε θα μας κάνει καλλιεργεια κολπικού επιχρίσματος πριν ξεκινήσουμε? Στο λόκους πάντως η εξέταση με ιστό περιόδου κάνει 70 έουρα......

Εκαψα εγκεφαλο και ξαναγυρισα!:D:D

Γεια σου Καλε!!!!!!!!:P:p

Δεν ξερω αν κανει την εξεταση ετσι κι αλλιως πριν απο εξωσωματικη.Εγω αφου θα κανω το τεστ παπ και την αλλη καλλιεργια που λενε και τα κοριτσια οτι γινεται μαζι λεω να κανω και τις υπολοιπες.Μου ειχε πει αλλος γιατρος να τις κανω γιατι μπορει να φταινε για τις αποβολες αλλα με το γιατρο μου δεν το συζητησα καθολου.Το θεωρησα δεδομενο οτι θα τις κανω ακομα κι αν δεν φταινε για αποβολες.Που προφανως δεν πρεπει να το πολυπιστευει αλλιως θα μου ειχε πει να τις κανω οπωσδηποτε...Ακουω διαφορα παντως γενικα.Αλλοι γιατροι λενε ετσι αλλοι αλλιως.

Καλα αυτους με το 70αρι απλα δεν θελω να το σχολιασω...:evil:

Βεβαια η καθε μια κανει οτι πιστευει καλυτερο.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κοριτσάκια καλησπέρα.Δεν έχω πολλή ώρα που γύρισα.Έκανα ένα μπανάκι και είπα να διαβάσω τα νέα σας.

Σιγά σιγά τελειώνουμε με τις δουλειές και πιστεύω ότι αύριο βράδυ θα είμαστε πια έτοιμοι.Μετά μένουν κάποιες λεπτομέρειες,αλλά τα βασικά θα είναι έτοιμα.

Ειρηνάκι εμένα ο Μαντούδης όταν πιστεύαμε ότι θα ξεκινήσω εξωσωματική με είχε βάλει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και επειδή η προηγούμενη που είχα κάνει είχε δείξει ουρεόπλασμα και είχα κάνει αγωγή μου έγραψε και επιπλέον το ουρεόπλασμα να είμαστε σίγουροι ότι έφυγε με την θεραπεία.Το αν ευθύνεται ή όχι για αποβολές δεν είναι σίγουρο,αλλά καλό είναι να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο πριν ξεκινήσουμε προσπάθειες εξωσωματικής.

Λαμπρινούλα όλα καλά με το κοριτσάκι σου λοιπόν.Άντε να ηρεμίσεις λίγο.Φτάνει και ο καιρός που θα έχεις στην αγκαλιά σου και το ταλιμπανάκι σου και ποιός σε πιάνει!!!Να περάσεις όμορφα στο Κιάτο!!!

Δημητρούλα πιθανότατα θα μπορώ στις 8/9,αλλά θα σου πω σίγουρα μέσα στην εβδομάδα.

Περάσατε όμορφα κοριτσούδια μου ε???Ήταν σίγουρο βέβαια αυτό!!!Να πω ότι δεν ζήλεψα λίγο που δεν ήμουν μαζί σας θα πω ψέματα και δεν το θέλω!!!

Νελάκι μου σε έχει φάει η ζέστη ε???Κάνε υπομονή κούκλα μου,θα περάσει και αυτό!!!

Κοριτσάκια μου σας αφήνω προς το παρόν να πάω να μαγειρέψω τίποτα για αύριο.Αν δεν κοιμηθώ όρθια,θα επανέλθω αργότερα!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!

Είμαι μέσα για 8-9!!!΄

Θα συναντηθούμε επιτέλους.

Κανονίστε ώρα και μέρος.

Dada, Cacao με έχετε προβληματίσει με τις εξετάσεις.

Είχα κάνει πέρσι τον Νοέμβρη στον Τσίλι εξετάσεις θρομβοφιλίας και καλλιέργεια για μύκητες, μυκόπλασμα και ουρεόπλασμα.Είχαν βγει ΟΚ!

Μήπως πρέπει να τις ξανακάνω?

Εν τω μεταξύ έκλεισα με τον Αρκ ραντεβού την Τρίτη.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!

Είμαι μέσα για 8-9!!!΄

Θα συναντηθούμε επιτέλους.

Κανονίστε ώρα και μέρος.

Dada, Cacao με έχετε προβληματίσει με τις εξετάσεις.

Είχα κάνει πέρσι τον Νοέμβρη στον Τσίλι εξετάσεις θρομβοφιλίας και καλλιέργεια για μύκητες, μυκόπλασμα και ουρεόπλασμα.Είχαν βγει ΟΚ!

Μήπως πρέπει να τις ξανακάνω?

Εν τω μεταξύ έκλεισα με τον Αρκ ραντεβού την Τρίτη.

Kalhmera koritsaki mou !!!!

Enoiteee oti prepei na ta kaneis prin tin prospathia !!! Perase sxedon enas xronos. Min tixon exete kanena mikrovio. Emeis tha kanoume kai oi 2 !!!! Mpori egw na eimai kathari kai o andras mou na exei opote i prospathia tha einai apotihia apo tin arxi.

Kai giatti ta plironis vre koritsaki afou ola mporis na ta grapseis me EOPYY?

Yv7Sp2.png

Kalhmera koritsaki mou !!!

Egw den eimai kai poli kala. Pali mpikan stin apothiki ala auti ti fora eklepsan ti genitria !!!

Den antexo aloooooo !!!

XAxaxaxaxa

Kala eseis prepei na to vgalete sthn tileorasi. Anti h "polykatoikia" tha legetai "h apothiki".

Prosexe mh sou klepsoun kai kana portofoli mes sto skotos!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...