Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Geia sou agapoula ...

Ante den tha se maloso. Kai egw thimame oti ekanes mono to pai k alo ena. Axxx autos o Tsilivakos, na min pw.

Sto Paidwn ekana to kariotipo dorean.

Autes tis thromvofilias tis plirosa 150 eur se ena moriako ergastirio.

O Mant den tha sou dosei antipiktikes?

Dadaki επέστρεψες δυναμικά και με μίνι απόδραση στις φούλες εεε...

Αντε να πας και το διημεράκι με το αντράκι σου να δυναμώσετε και την αγάπη σας σιγα σιγά και να στρωθεί ο δρόμος για το μωράκι σας...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Alter ego μου τελείωνουν οι γύρες σιγα σιγά εεε...

Τουλάχιστον περασες τέλεια και είδες και τις φούλες μας....

Τελειώνουν βρε alter ego μου ...σνιφ σνιφ....

Περασα το καλύτερο καλοκαίρι. .. Είμαι πολύ χαρούμενη, όμως θέλω να σας γνωρίσω όλες σας.

Εσύ μωρό μου τι κάνεις? Το παιδάκι μας?

url]

Dadaki επέστρεψες δυναμικά και με μίνι απόδραση στις φούλες εεε...

Αντε να πας και το διημεράκι με το αντράκι σου να δυναμώσετε και την αγάπη σας σιγα σιγά και να στρωθεί ο δρόμος για το μωράκι σας...

Geia sou koukla mou !!!

Ti kanei to talimpanaki mas?

Kala, perasame superrrrrrrr !!!

Gia pes tora pote tha ertheis na gnoriso k esena, eeeee ???

Yv7Sp2.png

Τελειώνουν βρε alter ego μου ...σνιφ σνιφ....

Περασα το καλύτερο καλοκαίρι. .. Είμαι πολύ χαρούμενη, όμως θέλω να σας γνωρίσω όλες σας.

Εσύ μωρό μου τι κάνεις? Το παιδάκι μας?

Θα μας γνωρίσεις μωρε, όλα θα γίνουν...

Μια χαρά και εγω, ο μικρός έχει αρχίσει να προσπαθεί να λέει λεξούλες...Χθες τον ρωτάω πως λένε τη μαμα και μου λέει "ικα"...Ενταξει μοιάζει πιο πολύ στο ιδρυμα κοινωνικών ασφαλίσεων αλλα θα το πει σιγα σιγα...:P:p:p:p

Σήμερα έκανε και ένα καρούμπαλό πηγαίνοντας για μπάνιο αλλά μόλις βούτηξε στη θάλασσα το ξέχασε...:wink::wink::wink:

cOiVp2.png

Geia sou koukla mou !!!

Σούπερ ε Νταντακι? Love you. .. Μόνο που ήταν λίγο ρε γμτ... ήθελα να σας εχω κι άλλο.

Θα σου στείλω το βράδυ τις εξετάσεις καλλιέργειας μέσω εοππυ

url]

Διαφημίσεις

Geia sou koukla mou !!!

Μια χαρά και αυτός, θα διαβάσεις και τα κατορθώματα που έγραψα πριν...

Μάλλον τέλη οκτώβρη, αλλά θα βγάλω ανακοίνωση μόλις καταφέρουμε να βγάλουμε εισητήρια γιατί όλο και κάτι προκύπτει....

cOiVp2.png

Σούπερ ε Νταντακι? Love you. .. Μόνο που ήταν λίγο ρε γμτ... ήθελα να σας εχω κι άλλο.

Θα σου στείλω το βράδυ τις εξετάσεις καλλιέργειας μέσω εοππυ

Me too ... Eisai sketi glika !!!

Sou stelnw e mail me pm.

Yv7Sp2.png

Μια χαρά και εγω, ο μικρός έχει αρχίσει να προσπαθεί να λέει λεξούλες...Χθες τον ρωτάω πως λένε τη μαμα και μου λέει "ικα"...Ενταξει μοιάζει πιο πολύ στο ιδρυμα κοινωνικών ασφαλίσεων αλλα θα το πει σιγα σιγα...:P:p:p:p

Σήμερα έκανε και ένα καρούμπαλό πηγαίνοντας για μπάνιο αλλά μόλις βούτηξε στη θάλασσα το ξέχασε...:wink::wink::wink:

Αχ τι ωραία. . Τώρα είναι η καλύτερη ηλικία. .. Τώρα που λέει τα δικά του... το παιδάκι μας μωρε ... τι γλύκας.

Ελπίζω να μην χτύπησε πολύ ε? Είναι καλά ε?

url]

Prepei na exei poli plaka o mikros !!! Psixi mou !!!

Ante IKA se perimenoume !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Άλλαξες mail? Γιατί έχω ένα που μου είχες στείλει. Θα σου στείλω και τις φώτο μας να τις έχεις.

Auto pou exeis einai tis doulias, auto pou sou esteila me pm einai to prosopiko mou.

Nai, nai, nai stile mou kai tis photos !!!

Yv7Sp2.png

Αχ τι ωραία. . Τώρα είναι η καλύτερη ηλικία. .. Τώρα που λέει τα δικά του... το παιδάκι μας μωρε ... τι γλύκας.

Ελπίζω να μην χτύπησε πολύ ε? Είναι καλά ε?

Prepei na exei poli plaka o mikros !!! Psixi mou !!!

Ante IKA se perimenoume !!!

Ναι είναι στα καλύτερα του αλλά και στα επαναστατικά του....

Εκανε ένα εξόγκωμα που φαίνεται τρομακτικό αλλά εκείνος δεν έχει καταλάβει ΄τίποτα...

Το ΙΚΑ ευελπιστεί να είναι σύντομα κοντά σας...:wink::wink::wink:

cOiVp2.png

Αααααα δεν σας είπα. .. Είμαι 38η μέρα του κύκλου. ..

Έκανα χοριακη στη Λιβαδειά. .. αποτέλεσμα 0... το περίμενα. ..

Μάλλον καμιά κύστη θα έχω πάλι. .. Πρέπει να κλείσω γυναικολόγο. .. f@ck..με πάει πολύ πίσω. ...

url]

Αααααα δεν σας είπα. .. Είμαι 38η μέρα του κύκλου. ..

Έκανα χοριακη στη Λιβαδειά. .. αποτέλεσμα 0... το περίμενα. ..

Μάλλον καμιά κύστη θα έχω πάλι. .. Πρέπει να κλείσω γυναικολόγο. .. f@ck..με πάει πολύ πίσω. ...

Ρε παιδί μου τι κακό με αυτές τις κύστες...Μήπως να κάνεις καμια θεραπεία ή μηδεν αποτέλεσμα???

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...