Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου καλησπέρα....

Πόσο ωραία πέρασα...δεν λέγεται....

Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθε το Ζεττάκι να το φιλοξενήσω και η Ειρηνούλα μου και το Νταντάκι μου βολτίτσα για καφέ....δεν χόρτασα καμιά τους...

Τη μέρα που θα βρεθούμε όλες μαζί...πραγματικά θα γίνει χαμός...

Εμείς πρέπει να κανονίσουμε μπουζούκια...θα γίνει της που...ας...

Τα κεφάλια μέσα τώρα...ξεκινάμε δυναμικά για το στόχο μας...

Dadaki μου συμφωνώ μαζί σου...άλλο η καλλιέργεια και άλλο το τεστ παπ....και εγώ μέχρι προσφάτα δεν το ήξερα...και εγώ μόλις καθαρίσω θα κάνω μια καλλιέργεια...είχα βέβαια και τα χλαμύδια στην προηγούμενη άρα ένας λόγος παραπάνω.Και κάτι ακόμα αλλά μη με μαλώσεις....είδε η Ζέττα τις εξετάσεις της θομβοφιλίας που έχω κάνει και μου είπε ότι δεν έχω κάνει τίποτα....στοΠαίδων της κάνω δωρεάν έτσι?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθε το Ζεττάκι να το φιλοξενήσω και η Ειρηνούλα μου και το Νταντάκι μου βολτίτσα για καφέ....δεν χόρτασα καμιά τους...

Dadaki μου συμφωνώ μαζί σου...άλλο η καλλιέργεια και άλλο το τεστ παπ....και εγώ μέχρι προσφάτα δεν το ήξερα...και εγώ μόλις καθαρίσω θα κάνω μια καλλιέργεια...είχα βέβαια και τα χλαμύδια στην προηγούμενη άρα ένας λόγος παραπάνω.Και κάτι ακόμα αλλά μη με μαλώσεις....είδε η Ζέττα τις εξετάσεις της θομβοφιλίας που έχω κάνει και μου είπε ότι δεν έχω κάνει τίποτα....στοΠαίδων της κάνω δωρεάν έτσι?

Αναστασάκι μου τι κάνεις??? Περάσατε τέλεια εεε και είμαι σίγουρη ότι είσαι σούπερ στη φιλοξενία...

Σε εξόπλισαν και με καινούργιες εξετάσεις????

cOiVp2.png

Αναστασάκι μου τι κάνεις??? Περάσατε τέλεια εεε και είμαι σίγουρη ότι είσαι σούπερ στη φιλοξενία...

Σε εξόπλισαν και με καινούργιες εξετάσεις????

Αγαπούλα θα περιμένω πως και πως να έρθεις και εσύ να σε φιλοξενήσω....

Περάσαμε υπέροχα και μόνο εσύ,η Αθανασία,η Λιν και η Εφη μου λείπετε για να συμπληρώσω το καρε(και η cacao βέβαια...άλλα αυτή είναι ντροπαλούλα)....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Αγαπούλα θα περιμένω πως και πως να έρθεις και εσύ να σε φιλοξενήσω....

Περάσαμε υπέροχα και μόνο εσύ,η Αθανασία,η Λιν και η Εφη μου λείπετε για να συμπληρώσω το καρε(και η cacao βέβαια...άλλα αυτή είναι ντροπαλούλα)....

Ε ναι εσύ που είσαί αναμεσα σε βορρά και νότο τα κατάφερες και τις έχεις "φακελώσει" σχεδόν όλες...Εμείς θα σου ξεφύγουμε????

cOiVp2.png

Geia sou agapoula ...

Ante den tha se maloso. Kai egw thimame oti ekanes mono to pai k alo ena. Axxx autos o Tsilivakos, na min pw.

Sto Paidwn ekana to kariotipo dorean.

Autes tis thromvofilias tis plirosa 150 eur se ena moriako ergastirio.

O Mant den tha sou dosei antipiktikes?

Yv7Sp2.png

Να μαι και εγώ. .. απο το 240ο χλμ Αθηνών Θεσσαλονίκης

Σνιφ σνιφ ... τελείωσε και αυτό. ..

Alter ego μου τελείωνουν οι γύρες σιγα σιγά εεε...

Τουλάχιστον περασες τέλεια και είδες και τις φούλες μας....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...