Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Λοιπόν μίλησα με το Στρατηγό και είπε μέχρι 20/09 να έχουμε βρεθεί γιατί μετά ξεκινάει προσπάθεια!

Το λοιπόν, προτείνω συνάντηση την Κυριακή 08/09!

Όποια γουσταρίζει και μπορεί, το λέει.

Όποια θέλει να προτείνει άλλη ημερομηνία πάλι το λέει. Ξέρω οτι η Λαμπρινή εχει βάφτιση στις 07/09 άρα 08/09 είναι ελεύθερη.

Σωστά?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ααα οκ καταλαβα.Τελος παντων εγω θελω να κανω και τα τρια με λιγα λογια.Τεστ παπ, καλλιεργεια και την αλλη καλλιεργεια για ουρεοπλασμα κλπ ;)

A apla tha kaneis auto pou tha kanw kai egw, ok.

Apli kaliergia, kaliergia gia micoplasma, kaliergia gia oureoplasma kai kaliergia gia xlamidia.

Yv7Sp2.png

Λοιπόν μίλησα με το Στρατηγό και είπε μέχρι 20/09 να έχουμε βρεθεί γιατί μετά ξεκινάει προσπάθεια!

Όποια θέλει να προτείνει άλλη ημερομηνία πάλι το λέει. Ξέρω οτι η Λαμπρινή εχει βάφτιση στις 07/09 άρα 08/09 είναι ελεύθερη.

Σωστά?

Egw eimai mesa, enoite !!!!!

Yv7Sp2.png

A apla tha kaneis auto pou tha kanw kai egw, ok.

Apli kaliergia, kaliergia gia micoplasma, kaliergia gia oureoplasma kai kaliergia gia xlamidia.

Ωραια!Βρηκαμε ακρη:D:D Ποτε θα τα κανεις;Εγω τωρα αδιαθετησα και σε καμια βδομαδα μαλλον θα παω.Θα παρω τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου.Νομιζω ομως το κεντρο ανοιγει στις 5 του μηνα:confused::( Θα παρω τηλ να σιγουρευτω αλλιως τελευταια στιγμη θα το κλεισω...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Σωστά?

Ποιος ειναι ο Στρατηγος;;;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Geia sou omorfia mou !!!

Ti orea pou klotsaei o mikros !!!! Kai tora prepei na eisai pio isixi epeidi ton akous kathe ligo kai ligaki. Mpravooooo !!!!

Ma den tha kanw me isto periodou, tha kanw autes tis 4 kaliergies.

Ειναι το πιο φοβερό πράγμα. .

Καταλαβαίνεις ότι "κατι έχεις εκεί μέσα " ρε παιδί μου!

Νταντάκι είδα τώρα την καλλιέργεια μου και ήταν μόνο για μυκοπλασμα.

:confused:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ειναι το πιο φοβερό πράγμα. .

Καταλαβαίνεις ότι "κατι έχεις εκεί μέσα " ρε παιδί μου!

Νταντάκι είδα τώρα την καλλιέργεια μου και ήταν μόνο για μυκοπλασμα.

:confused:

Kai giatti evales tin fatsoula auti?

Yv7Sp2.png

Ωραια!Βρηκαμε ακρη:D:D Ποτε θα τα κανεις;Εγω τωρα αδιαθετησα και σε καμια βδομαδα μαλλον θα παω.Θα παρω τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου.Νομιζω ομως το κεντρο ανοιγει στις 5 του μηνα:confused::( Θα παρω τηλ να σιγουρευτω αλλιως τελευταια στιγμη θα το κλεισω...

Egw tha grapso oti mporo meso IKA kai tha ta kanw stin Bioiatriki.

Molis adiathetiso (peripou 8-10/9) tha paw na kanw ormonologikes gia tin epitropi kai meta to test pap kai kaliergies.

To test pap to kanoume mia evdomada meta to telos tis periodou.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...