Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Βασικα εμενα απλα μου ειπαν που να μην την κανω(για την απλη καλλιεργεια μιλαω).Για την αλλη μου ειπαν πως δεν χρειαζεται αρκει να γινει η απλη σε εμπιστο κεντρο.Στειλε μου μια ενα πμ που σε ειχανε στειλει.:roll:Με τρωει η περιεργεια.

Εγω επειδη ελεγα να την κανω σε νοσοκομειο μου ειχαν πει για το Αρεταιειο αλλα λεω να το κανω μαζι με το τεστ παπ στο δικο μου γιατρο να ξεμπερδευω.Δεν θα μου κοστιζει παρα πολυ.

Geia sou Cacao !!!!

Egw tora thelo na ta kanw ola auta prin tin prospathia na eimai sigourh. Epsaksa ligo sta mikroviologika kentra. I apli kaliergia dixnei mono mikites, trixomonades kai gardnerellavaginallis kai auta prokaloun kolpitida.

Prepei na kaneis ksexorista gia mikoplasma, oureoplasma kai xlamidia. Kai auto legete kaliergia. Tha to kanei kai o andras mou sto sperma.

Episis kaliergia gia xlamidia kai eksetasi me isto periodou den dixnoun to idio. I koliti mou htan arnitiki stin kaliergia kai thetiki sto isto periodou !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Παντως σε εξετασεις ειδικα εχω πολυ μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στα δημοσια νοσοκομεια(οχι ΙΚΑ κλπ που κανανε εξετασεις παλιοτερα).Και οι γιατροι που ειχα και εχω που δουλευουν σε δημοσια εκει προτιμουν να τις κανεις.Πιστευω κατι ξερουν παραπανω και φυσικα δεν εχουν να επωφεληθουν σε κατι απο αυτο.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Geia sou Cacao !!!!

Egw tora thelo na ta kanw ola auta prin tin prospathia na eimai sigourh. Epsaksa ligo sta mikroviologika kentra. I apli kaliergia dixnei mono mikites, trixomonades kai gardnerellavaginallis kai auta prokaloun kolpitida.

Prepei na kaneis ksexorista gia mikoplasma, oureoplasma kai xlamidia. Kai auto legete kaliergia. Tha to kanei kai o andras mou sto sperma.

Episis kaliergia gia xlamidia kai eksetasi me isto periodou den dixnoun to idio. I koliti mou htan arnitiki stin kaliergia kai thetiki sto isto periodou !!!

Η απλη καλλιεργεια ομως ειναι φανταζομαι το τεστ παπ:confused: Γιατι αυτα το τεστ παπ τα δειχνει.Εγω θα κανω καλλιεργεια και τεστ παπ ξεχωριστα.Δεν ηξερα οτι πρεπει να το ζητησω αλλιως:confused:

Για χλαμυδια κλπ τα κανουν στον προγεννητικο ετσι κι αλλιως.Αυτη θελω να κανω αλλα πριν μεινω εγκυος.

3231580x15ta1yz3w.gif

Η απλη καλλιεργεια ομως ειναι φανταζομαι το τεστ παπ:confused: Γιατι αυτα το τεστ παπ τα δειχνει.Εγω θα κανω καλλιεργεια και τεστ παπ ξεχωριστα.Δεν ηξερα οτι πρεπει να το ζητησω αλλιως:confused:

Για χλαμυδια κλπ τα κανουν στον προγεννητικο ετσι κι αλλιως.Αυτη θελω να κανω αλλα πριν μεινω εγκυος.

Alo to test pap alo to kaliergia. Kai egw tha kanw kai ta 2.

Yv7Sp2.png

Geia sou Cacao !!!!

Εγω σου λεω οτι ακριβως μου ειπε γιατρος που πηγα και το συζητησα.Γιατι εκεινος μου προτεινε να κανω καλλιεργει για ουρεοπλασμα κλπ λογω των αποβολων.Μου ειπε επι λεξη οτι πολλα μεγαλα κεντρα δεν κανουν την καλλιεργεια κολπικου υγρου.Δλδ πας εσυ παιρνουν το υγρο και πολυ απλα σου λενε οτι ειναι καθαρη και φευγεις υσηχη.Μετα σου πλασαρουν οτι αφου βγηκε καθαρη να κανεις την αλλη(που ειναι και πιο ακριβη) να εισαι σιγουρη και βγαινουν τα πραγματικα αποτελεσματα.

Οτι μου ειπαν γραφω και μου ειπε να αποφυγω τα μεγαλα κεντρα και ειδικα συγκεκριμενο επωνυμο...:roll:

Το πιστευω ομως γιατι δεν ειχε και κανενα οφελος.Ουτε γιατρος μου ηταν, ουτε με εστειλε πουθενα και μαλιστα οταν τον ρωτησα για το δημοσιο μου ειπε και που θεωρει οτι θα ηταν καλυτερα να την κανω.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Alo to test pap alo to kaliergia. Kai egw tha kanw kai ta 2.

Συγνωμη το τεστ παπ δεν δειχνει για μυκητες;:confused:Με μπερδεψες τωρα.Εγω καποτε ειχα κολπιτιδα και βρηκαμε ενα σωρο μυκητες με το τεστ παπ:?

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλησπέρα κοπελάρες μου!

Ζεττάκι Ειρήνη Νταντάκι και Αναστασία, χάρηκα πολύ που τα είπατε, αναμένω για φωτογραφίες στο Facebook!

Αναστασία δεν είχα ιδέα για τη φωτιά. ..

Δε βλέπω ειδήσεις και ζω αλλού μάλλον.

Νταντάκι νομίζω με κολπικά υγρά αρκεί ρε, δεν ξέρω αν είναι ανάγκη να κάνεις αυτή με το αίμα.

Εγώ δε την έχω κάνει ποτέ.

Διάβασα το βιβλίο που είχα πάρει, μετά από προτροπή της Αναστασίας, με καθήλωσε, ήταν καταπληκτικό!

Τώρα έχω αρχίσει ένα άλλο, που μου το έκανε δώρο η Αναστασία κι είναι κι αυτό ωραίο.

Ρε κορίτσια μήπως να κανονίσουμε τη συνάντηση που λέγαμε για τέλος Αυγούστου?

Να γιορτάσουμε και το τέλος του καλοκαιριού!

Θέλετε?

Αλλά μέρα και ώρα που να μπορούν οι πιο πολλές, γιατί τις καθημερινές πολλές δουλεύουν.

Νομίζω είχε πει θα κατέβει και η Αναστασία, θα τη ρωτήσω για το πότε σκοπεύει και θα επανέλθω.

Ο μπεμπούλης κλωτσάει κάθε μέρα πια, οπότε όταν τον νιώθω ξέρω ότι είναι καλά και δεν ανησυχώ!

Του λεω και καλημέρα, έχουμε αποκτήσει άλλου είδους δέσιμο τώρα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διάβασα το βιβλίο που είχα πάρει, μετά από προτροπή της Αναστασίας, με καθήλωσε, ήταν καταπληκτικό!

Τώρα έχω αρχίσει ένα άλλο, που μου το έκανε δώρο η Αναστασία κι είναι κι αυτό ωραίο.

Γεια σου Δημητρα!!:P

Ποιο διαβασες;Την τσοντα που λεει και η Εφη;baby-graphics-laughing-361390.gif

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλησπερα κοριτσια μου.

Περασατε τελεια ε? μακαρι να μπορουσα να ήμουν κι εγω μαζί σας. Ειστε ολες καταπληκτικες. Η Αναστασια απο φιλοξενια σκίζει ειμαι σίγουρη.

Dadaki ξεκινας σιγα σιγα να τελειωνεις με τις εξετασεις ε κι εγω νομιζω οι κολπικες αρκουν αλλα κανε οτι σε κανει να νιωθεις εσυ καλα.

Δημητρα κλωτσαει το μπεμπακι σου ε? τι καλα μπραβο. Να κανονισουμε και την συναντηση που λεγατε αρχες Σεπτεμβρη ή οποτε θελετε να βρεθουμε γιατι μετα εγω για μερικους μηνες θα ειμαι prive με το μωρο πρωτα ο θεος.

Πηγαμε και στο Παιδων για το ματακι τελικα δεν ειναι κατι σοβαρο μας ειπε να κλεινουμε το ενα ματι 3 ωρες καθε μερα και σε 4 μηνες επανεξεταση μήπως και βαλει γυαλακια για 1 χρονο την βρηκαν πολυ καλη μου εφυγε ενα βαρος.

Εφακι με το καλο τα αποτελεσματα.

Φιλια σε ολες.!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Συγνωμη το τεστ παπ δεν δειχνει για μυκητες;:confused:Με μπερδεψες τωρα.Εγω καποτε ειχα κολπιτιδα και βρηκαμε ενα σωρο μυκητες με το τεστ παπ:?

Μαζί με το τεστ Παπανικολάου πρέπει να γίνεται πάντοτε και καλλιέργεια κολπικού επιχρίσματος;

Βεβαίως, διότι το τεστ Παπ είναι κυτταρολογική εξέταση, ενώ η καλλιέργεια του κολπικού υγρού μικροβιολογική. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως με το τεστ Παπ δεν είναι δυνατόν να εντοπιστούν τυχόν μικρόβια που έχουν μολύνει τον κόλπο και έτσι μπορεί να μην διαγνωστεί λ.χ. μια κολπίτιδα.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Δημητρα!!:P

Ποιο διαβασες;Την τσοντα που λεει και η Εφη;baby-graphics-laughing-361390.gif

Οχι ρε! Χεχεχεχε! Αυτό μου το είχε προτείνει μια πωλήτρια να το πάρω αλλά όταν διάβασα το στορυ λεω δε θα μου αρέσει και δε το πήρα!

Διαβασα τη Λευκή Ορχιδέα της Καιτης Οικονόμου και τώρα διαβάζω την Αμαρτία της Ομορφιάς της Θεοδωριδου!

Το πρώτο ήταν πολύ ανάλαφρο και ωραίο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου.

Περασατε τελεια ε? μακαρι να μπορουσα να ήμουν κι εγω μαζί σας. Ειστε ολες καταπληκτικες. Η Αναστασια απο φιλοξενια σκίζει ειμαι σίγουρη.

Dadaki ξεκινας σιγα σιγα να τελειωνεις με τις εξετασεις ε κι εγω νομιζω οι κολπικες αρκουν αλλα κανε οτι σε κανει να νιωθεις εσυ καλα.

Δημητρα κλωτσαει το μπεμπακι σου ε? τι καλα μπραβο. Να κανονισουμε και την συναντηση που λεγατε αρχες Σεπτεμβρη ή οποτε θελετε να βρεθουμε γιατι μετα εγω για μερικους μηνες θα ειμαι prive με το μωρο πρωτα ο θεος.

Πηγαμε και στο Παιδων για το ματακι τελικα δεν ειναι κατι σοβαρο μας ειπε να κλεινουμε το ενα ματι 3 ωρες καθε μερα και σε 4 μηνες επανεξεταση μήπως και βαλει γυαλακια για 1 χρονο την βρηκαν πολυ καλη μου εφυγε ενα βαρος.

Εφακι με το καλο τα αποτελεσματα.

Φιλια σε ολες.!!

Ελα μανάρι μου, όλα καλά με τη μικρή ε?

Σας είπαν να το κλείνετε για να ξεκουράζεται?

Πω πω βλέπω το τικεράκι σου, πλησιάζει ο καιρός. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλησπέρα κοπελάρες μου!

Ζεττάκι Ειρήνη Νταντάκι και Αναστασία, χάρηκα πολύ που τα είπατε, αναμένω για φωτογραφίες στο Facebook!

Αναστασία δεν είχα ιδέα για τη φωτιά. ..

Δε βλέπω ειδήσεις και ζω αλλού μάλλον.

Νταντάκι νομίζω με κολπικά υγρά αρκεί ρε, δεν ξέρω αν είναι ανάγκη να κάνεις αυτή με το αίμα.

Εγώ δε την έχω κάνει ποτέ.

Ρε κορίτσια μήπως να κανονίσουμε τη συνάντηση που λέγαμε για τέλος Αυγούστου?

Να γιορτάσουμε και το τέλος του καλοκαιριού!

Θέλετε?

Αλλά μέρα και ώρα που να μπορούν οι πιο πολλές, γιατί τις καθημερινές πολλές δουλεύουν.

Νομίζω είχε πει θα κατέβει και η Αναστασία, θα τη ρωτήσω για το πότε σκοπεύει και θα επανέλθω.

Ο μπεμπούλης κλωτσάει κάθε μέρα πια, οπότε όταν τον νιώθω ξέρω ότι είναι καλά και δεν ανησυχώ!

Του λεω και καλημέρα, έχουμε αποκτήσει άλλου είδους δέσιμο τώρα!

Geia sou omorfia mou !!!

Ti orea pou klotsaei o mikros !!!! Kai tora prepei na eisai pio isixi epeidi ton akous kathe ligo kai ligaki. Mpravooooo !!!!

Ma den tha kanw me isto periodou, tha kanw autes tis 4 kaliergies.

Yv7Sp2.png

Οχι ρε! Χεχεχεχε! Αυτό μου το είχε προτείνει μια πωλήτρια να το πάρω αλλά όταν διάβασα το στορυ λεω δε θα μου αρέσει και δε το πήρα!

Διαβασα τη Λευκή Ορχιδέα της Καιτης Οικονόμου και τώρα διαβάζω την Αμαρτία της Ομορφιάς της Θεοδωριδου!

Το πρώτο ήταν πολύ ανάλαφρο και ωραίο.

Εγω πηρα απο την εκθεση το καινουργιο της Ντορας Γιαννακοπουλου "στο γκρεμο" λεγεται και δεν μ αρεσε καθολου.Λες και διαβαζα τηλεγραφημα ηταν:roll:

Τωρα θα παραγγειλω απο αγγλια το the girl who played with fire.

3231580x15ta1yz3w.gif

Μαζί με το τεστ Παπανικολάου πρέπει να γίνεται πάντοτε και καλλιέργεια κολπικού επιχρίσματος;

Βεβαίως, διότι το τεστ Παπ είναι κυτταρολογική εξέταση, ενώ η καλλιέργεια του κολπικού υγρού μικροβιολογική. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως με το τεστ Παπ δεν είναι δυνατόν να εντοπιστούν τυχόν μικρόβια που έχουν μολύνει τον κόλπο και έτσι μπορεί να μην διαγνωστεί λ.χ. μια κολπίτιδα.

Ααα οκ καταλαβα.Τελος παντων εγω θελω να κανω και τα τρια με λιγα λογια.Τεστ παπ, καλλιεργεια και την αλλη καλλιεργεια για ουρεοπλασμα κλπ ;)

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...