Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα όμορφες !!!

Εχτές περάσαμε τέλεια !!!

Η Ζέττα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και μια πολύ γλυκιά κοπέλα.

Χάρηκα παρα πολύ που την γνώρισα και live.

Ο άνδρας τις είναι επίσης πολύ γλυκό παιδί και είναι πολύ ταιριαστοί. Τρελή αγάπη !!!

Ο άνδρας τις Αναστασίας είναι ένας ψηλός κούκλος και είναι τέλειο ζευγάρι !!! Παρα πολύ φιλόξενοι !!!

Και το Ειρηνάκη μας είναι Michael Schumacher !!!

Είμαι παρα πολύ τυχερή που σας έχω φίλες !!!

Αξια ανεκτίμητη !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα...

Δυστυχώς λόγο της φωτιάς δεν έχουμε τηλ. στο σπίτι....και δεν έχουμε δίκτυο.

Χθες περάσαμε καταπληκτικά....χάρηκα τόοοοοσο πολύ που ήρθαν οι φούλες μου να μας δούνε.....

Σας λατρευω όλες....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα...

Δυστυχώς λόγο της φωτιάς δεν έχουμε τηλ. στο σπίτι....και δεν έχουμε δίκτυο.

Χθες περάσαμε καταπληκτικά....χάρηκα τόοοοοσο πολύ που ήρθαν οι φούλες μου να μας δούνε.....

Σας λατρευω όλες....

ρε αλήθεια έπιασε φωτιά;εγω νόμιζα το λέτε έτσι...για εσάς.....περάσατε ωραία ε;να πω οτι δεν ζηλεύω θα είναι ψέμα...:D:D:D....φιλάρες

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια. ..

Έφτασε η ώρα να φύγουμε. .. κρίμα. .. περάσαμε τέλεια. ... Σασακι μου σε ευχαριστώ πολύ για όλα. .. love you. ...

Ειρηνακι μου, Dadaki μου, σας ευχαριστώ πολύ που ηρθατε να σας γνωρίσω και απο κοντά. Ειστε και οι 2 θεές. .. δεν υπάρχουν λόγια. ..

Εφακι μου εύχομαι να πάρεις βρε μωρό μου αποσπαση.

Ανιτακι μου, λολιτσα μου... αλήθεια δεν θα μου το συγχωρησεις?

Βρε συ το ιδιο είναι Λιβαδειά και Ζάκυνθο? Εσύ είσαι πολύ πιο μακριά και δε θα μπορούσα να έρθω ως εκεί μόνο για 3 μέρες. .. εεεε?

Σας αγαπω ολες ολες και εύχομαι να καταφέρω να σας γνωρίσω όλες κάποια στιγμή. ..

url]

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.

Στην καλλιέργεια κολπικού υγρού βρίσκεις μυκόπλασμα, χλαμύδια και ουρεόπλασμα?

Νταντακι μουυυυυ σε αγαπω...

Νομίζω πως πρέπει να ζητησεις πλήρη καλλιέργεια. .. έγραψα τώρα τελευταία. . Το βραδάκι αργά που θα είμαι σπίτι θα στο σκαναρω και θα στο στείλω. ...

url]

ΟΧΙ ΡΕ ΓΑ...ΩΤΟ!!!!:mad::mad::mad::mad:

Έπηξα χθες στη δουλειά και δεν ξαναμπήκα από το πρωί.

Έχασα την ανακοίνωση της εκδρομής.

Μπορεί να ερχόμουνα και εγώ στη Λιβαδειά..

ΚΡΙΜΑ σας έχασα κοριτσάκια μου.:(:(:(:(

Φιλάκια σε όλες.

Ελα ρε γμτ γιατί? Γιατί?

Κριμα... θα σε είχα γνωρίσει και εσένα. ..

Ελπίζω αλλη φορά να τα καταφέρουμε.

url]

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.

Στην καλλιέργεια κολπικού υγρού βρίσκεις μυκόπλασμα, χλαμύδια και ουρεόπλασμα?

νομίζω ναι αλλα πρέπει να το ζητησεις. για αυτα τα τρια τα συγκεκριμένα υπαρχει και μια εξεταση με αιμα περιόδου αλλα ειναι πανακριβη

kOZcp3.png

Νταντακι μουυυυυ σε αγαπω...

Νομίζω πως πρέπει να ζητησεις πλήρη καλλιέργεια. .. έγραψα τώρα τελευταία. . Το βραδάκι αργά που θα είμαι σπίτι θα στο σκαναρω και θα στο στείλω. ...

Καλημερα!!!!Για λυσε μου την απορια γτ θα κανω κι εγω.Δλδ υπαρχει και απλη καλλιεργεια;:confused::confused:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

νομίζω ναι αλλα πρέπει να το ζητησεις. για αυτα τα τρια τα συγκεκριμένα υπαρχει και μια εξεταση με αιμα περιόδου αλλα ειναι πανακριβη

Το ιδιο πραγμα δειχνουν Pink Hat εχω ρωτησει....

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια. ..

Έφτασε η ώρα να φύγουμε. .. κρίμα. .. περάσαμε τέλεια. ... Σασακι μου σε ευχαριστώ πολύ για όλα. .. love you. ...

Ειρηνακι μου, Dadaki μου, σας ευχαριστώ πολύ που ηρθατε να σας γνωρίσω και απο κοντά. Ειστε και οι 2 θεές. .. δεν υπάρχουν λόγια. ..

Εφακι μου εύχομαι να πάρεις βρε μωρό μου αποσπαση.

Ανιτακι μου, λολιτσα μου... αλήθεια δεν θα μου το συγχωρησεις?

Βρε συ το ιδιο είναι Λιβαδειά και Ζάκυνθο? Εσύ είσαι πολύ πιο μακριά και δε θα μπορούσα να έρθω ως εκεί μόνο για 3 μέρες. .. εεεε?

Σας αγαπω ολες ολες και εύχομαι να καταφέρω να σας γνωρίσω όλες κάποια στιγμή. ..

Μπραβο ρε κορίτσια, ειναι απίστευτο τελικά το πόσο πολύ δεθηκαμε !

Ζεττάκι μακαρι να μπορουσα να ερχόμουν κι εγώ αλλά να οι οικογεινακές υποχρεώσεις είναι πάντα προτεραιότητα. Ελπίζω να τα πουμε οταν ανεβω Θεσ/νικη. Σιγουρα θα ανεβω μετα τη γεννα καποια στιγμη...

kOZcp3.png

Το ιδιο πραγμα δειχνουν Pink Hat εχω ρωτησει....

ημουν σιγουρη. Απλως ενας μλκς γιατρος που ειχα δει οταν ψαχνομουν για εξωσωματικη με εβαλε και εκανα την πιο ακριβή και το καλυτερο....στο παραπεμτικό εγραφε και σε ποιο ακριβως κεντρο να παω να τη κανω...!την εξεταση την εκανα βεβαια αλλα εκει που ηθελα εγω. Ε ! μια φορά πηγα μετα απο αυτό και μετά τον παρατησα

kOZcp3.png

ημουν σιγουρη. Απλως ενας μλκς γιατρος που ειχα δει οταν ψαχνομουν για εξωσωματικη με εβαλε και εκανα την πιο ακριβή και το καλυτερο....στο παραπεμτικό εγραφε και σε ποιο ακριβως κεντρο να παω να τη κανω...!την εξεταση την εκανα βεβαια αλλα εκει που ηθελα εγω. Ε ! μια φορά πηγα μετα απο αυτό και μετά τον παρατησα

Βασικα εμενα απλα μου ειπαν που να μην την κανω(για την απλη καλλιεργεια μιλαω).Για την αλλη μου ειπαν πως δεν χρειαζεται αρκει να γινει η απλη σε εμπιστο κεντρο.Στειλε μου μια ενα πμ που σε ειχανε στειλει.:roll:Με τρωει η περιεργεια.

Εγω επειδη ελεγα να την κανω σε νοσοκομειο μου ειχαν πει για το Αρεταιειο αλλα λεω να το κανω μαζι με το τεστ παπ στο δικο μου γιατρο να ξεμπερδευω.Δεν θα μου κοστιζει παρα πολυ.

3231580x15ta1yz3w.gif

Βασικα εμενα απλα μου ειπαν που να μην την κανω(για την απλη καλλιεργεια μιλαω).Για την αλλη μου ειπαν πως δεν χρειαζεται αρκει να γινει η απλη σε εμπιστο κεντρο.Στειλε μου μια ενα πμ που σε ειχανε στειλει.:roll:Με τρωει η περιεργεια.

Εγω επειδη ελεγα να την κανω σε νοσοκομειο μου ειχαν πει για το Αρεταιειο αλλα λεω να το κανω μαζι με το τεστ παπ στο δικο μου γιατρο να ξεμπερδευω.Δεν θα μου κοστιζει παρα πολυ.

ουτε θυμαμαι κορίτσι...με ειχε εκνευρίσει τόσο πολύ αυτο που μαλλον το μυαλο μου αρνηθηκε να συγκρατησει το ονομα...Οταν κατεληξα στο γιατρο που εκανα τελικα τις εξωσωματικες μου ειπε οτι ηταν αχρειαστες!

kOZcp3.png

ουτε θυμαμαι κορίτσι...με ειχε εκνευρίσει τόσο πολύ αυτο που μαλλον το μυαλο μου αρνηθηκε να συγκρατησει το ονομα...Οταν κατεληξα στο γιατρο που εκανα τελικα τις εξωσωματικες μου ειπε οτι ηταν αχρειαστες!

Καποια κοπελα μου ειχε γραψει στο φορουμ οτι για να δεις αν φταιει μικροβιο κλπ για την αποβολη κανεις αυτη την εξεταση με το αιμα.Ισως εκει οντως να ειναι απαραιτητη.Εγω δεν την εκανα(οχι οτι μου ειπαν να την κανω κιολας) αλλα και παλι πλεον αυτο που με νοιαζει ειναι να σιγουρευτω οτι δεν εχω τωρα για την επομενη εγκυμοσυνη.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...