Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

όχι παγωτό δεν κάνουμε...ήθελε να πάρει φέτος μηχανή...αλλά φοβήθηκε....έχει 25 χιλιάδες?

ααα δεν ερχομαι τοτε:mrgreen: Εγω εφτιαξα σημερα παγωτο καρυδα μια αποτυχια.Αντι για κρεμα καρυδας εβαλα γαλα καρυδας και δεν επηξε η βλακεια

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ααα δεν ερχομαι τοτε:mrgreen: Εγω εφτιαξα σημερα παγωτο καρυδα μια αποτυχια.Αντι για κρεμα καρυδας εβαλα γαλα καρυδας και δεν επηξε η βλακεια

έλα έχουμε ...και άλλα μαγαζιά που έχουνε παγωτό δικό τους:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλιτσες! Πως ειστε διαβαζω συνατησεις τρελες μπραβο πολυ χαιρομαι που συναντιεστε και προσοχη ειδατε τα βαλατε φωτια ολα στη λειβαδεια. Να περασετε υπεροχα.

Αννιτακι τι τελειεα επανεμφανιση ειναι αυτη μπραβο γλυκεια μου για τα κιλα για το σπιτι για την θετικη ενεργεια για ολα θα δεις ολα θα πανε μια χαρα, μας ελειψες βρε.

Εγω εχω δυο μερες που δεν με πιανει καθόλου υπνος το βραδυ και νιώθω κομματια ή οι ορμονες μου παιζουν τρελο παιχνιδι ή αγχωθηκα μαλλον μια το ματακι της μικρης μια το δωματιο να ετοιμαστει, μια η διατροφη να προσεχω σαχαρο στην τσιτα, χθες εφαγα και μια κληση για παρανομο παρκαρισμα οταν πήγα να δωσω αιμα στο μικροβιολογικο και με επιασε ενα παραπονο ενω ολα ειναι λεπτομερειες και πρεπει να χαιρομαι δεν ξερω τι επαθα ξαφνικα. αλλα θα το παλεψω το εχω ξαναπερασει θα παω μια βολτουλα ΣΚ κιατο και θα επανελθω που θα παει. Σημερα εχουμε ραντεβου στο Παιδων 10 και 30 να δουμε τι θα πουν κι εκει να ολοκληρωθει το θεμα ματακι. Αυτα κατα τα αλλα σας φιλω.

Ευχομαι ολα να ειναι καλα σε ολες μας και στο Εφακι καλα αποτελεσματα με την αποσπαση ή μεταταξη. Συγγνωμη που δεν αναφερομαι σε ολες αλλα πρεπει να ετοιμαστω να φυγουμε.

Φιλια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Εφη καλημέρα!!!

Δεν είδα το όνομά σου στις μετατάξεις.

Μην στενοχωριέσαι!!!

Περίμενε να δούμε και τις αποσπάσεις.

ΦΙλιά

καλημέρα κορίτσι. Ξέρεις πότε θα βγουν οι αποσπάσεις; Εσύ πως είσαι; Ζεστη ρε κορίτσια και εχω απιστευτο πρόβλημα στον υπνο! Δεν μπορω να παρω και αναπνοη καλά ( και η μυτες βουλωνουν με την εγκυμοσύνη...:twisted::twisted:) και εχω ψοφησει απο την κουραση...

kOZcp3.png

καλημέρα κορίτσι. Ξέρεις πότε θα βγουν οι αποσπάσεις; Εσύ πως είσαι; Ζεστη ρε κορίτσια και εχω απιστευτο πρόβλημα στον υπνο! Δεν μπορω να παρω και αναπνοη καλά ( και η μυτες βουλωνουν με την εγκυμοσύνη...:twisted::twisted:) και εχω ψοφησει απο την κουραση...

Νελλάκι καλημέρα!!!

Υπομονή ζουζούνα μου και κοίτα να κοιμάσαι όσο μπορείς.

Αν και με αυτή τη ρημάδα τη ζέστη , πώς να κοιμηθείς?

Με το air condition βουλώνουν μύτες, πονάει το κεφάλι, ξυπνάμε κακόκεφοι.

Οι αποσπάσεις, Νελλάκι, για τα σχολεία θα βγούν την άλλη βδομάδα.

Πρώτα θα βγουν οι αποσπάσεις σε φορείς, δηλαδή στις περιφερειακές δ/νσεις , στις δ/νσεις εκπ/σης, σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Δυστυχώς θα πρέπει να πάει στην Κρήτη η Εφη να παρουσιαστεί τη Δευτέρα.:(:(:(

ΟΧΙ ΡΕ ΓΑ...ΩΤΟ!!!!:mad::mad::mad::mad:

Έπηξα χθες στη δουλειά και δεν ξαναμπήκα από το πρωί.

Έχασα την ανακοίνωση της εκδρομής.

Μπορεί να ερχόμουνα και εγώ στη Λιβαδειά..

ΚΡΙΜΑ σας έχασα κοριτσάκια μου.:(:(:(:(

Φιλάκια σε όλες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...