Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

απο αύριο θα είσαι πιο καλά...:D:D:D:D

Ε με λιγο παγωτο παραπανω απο μεθαυριο καλυτερα θα ειμαι.Φτιαχνεις και παγωτο Morfia;;;;

Πωωπωω ρε συ.Εχω προσθεσει τα σουηδικα στο pc πρεπει να παταω 3 φορες shift+alt για να αλλαξω σε ελληνικα.Τα νευρα μου.Κοιταζω αλλου και γραφω με αγγλικους χαρακτηρες ολο το κειμενο και μετα τηελει ολο σβησιμο και φτου κι απ την αρχη....

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Ε με λιγο παγωτο παραπανω απο μεθαυριο καλυτερα θα ειμαι.Φτιαχνεις και παγωτο Morfia;;;;

Πωωπωω ρε συ.Εχω προσθεσει τα σουηδικα στο pc πρεπει να παταω 3 φορες shift+alt για να αλλαξω σε ελληνικα.Τα νευρα μου.Κοιταζω αλλου και γραφω με αγγλικους χαρακτηρες ολο το κειμενο και μετα τηελει ολο σβησιμο και φτου κι απ την αρχη....

όχι παγωτό δεν κάνουμε...ήθελε να πάρει φέτος μηχανή...αλλά φοβήθηκε....έχει 25 χιλιάδες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...