Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μορφάκι μου βγήκαν οι μετατάξεις και το Εφάκι δεν πήρε για Σέρρες ενώ οι περισσότεροι συνάδελφοι της πήραν... Προς το παρόν πάει Κρήτη και ελπίζει για απόσπαση...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Μορφάκι μου βγήκαν οι μετατάξεις και το Εφάκι δεν πήρε για Σέρρες ενώ οι περισσότεροι συνάδελφοι της πήραν... Προς το παρόν πάει Κρήτη και ελπίζει για απόσπαση...

κρήτη;και αν δεν πάρει θα μείνει εκει;

Λινάκι μου άντε να τελείωνεις και με την αντιβίωση να είσαι εντελώς καθαρή και με το καλό να κάνεις την προσπάθεια σου και να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος...

Ανιτάκι είδες η μετακόμισεις σε βοηθάνε να αδυνατίσεις και αυτό ανεβάζει και τη διάθεση...Χαλάλι η κούραση μωρέ, τα καλύτερα έρχονται...

Δημητρούλα μου τι κάνεις? Ο Δημητράκης???

Πηνελοπάκι μου όλα καλά και με το ζάχαρο λοιπόν...Αντε και από σήμερα ξεπέρνάς το όριο που έχεις βάλει και θα μετράς +++ μέρες για τα μωράκια σου που όλες πιστεύουμε θα μείνουν στην κοιλίτσα σου για πολύ ακόμα....Καιρός να αρχίσεις να αγχώνεσαι μέρα με τη μέρα και λιγότερο...

Νατασούλα καλά να περνάτε με το αντράκι σου...

Σε όλα τα κοριτσάκια στέλνω πολλά πολλά φιλάκια....

cOiVp2.png

κρήτη;και αν δεν πάρει θα μείνει εκει;

Ναι δυστυχώς αυτό πρέπει να γίνει...Την καταλαβαίνω απόλυτα πως αισθάνεται...Ετσι χαμένη ήμουνα και εγώ τότε...Τουλάχιστον θα έχει την κολλητή της και δεν θα είναι εντελώς μόνη...

cOiVp2.png

Ναι δυστυχώς αυτό πρέπει να γίνει...Την καταλαβαίνω απόλυτα πως αισθάνεται...Ετσι χαμένη ήμουνα και εγώ τότε...Τουλάχιστον θα έχει την κολλητή της και δεν θα είναι εντελώς μόνη...

άντε ρε συ....δύσκολα θα είναι για όλους..

Διαφημίσεις

άντε ρε συ....δύσκολα θα είναι για όλους..

Πολύ δύσκολα αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα...Θα δούμε, μακάρι να είναι τυχερή να πάρει απόσπαση...

Εσύ τι κάνεις, εχείς πέσει με τα μούτρα στη δουλειά???

cOiVp2.png

Πολύ δύσκολα αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα...Θα δούμε, μακάρι να είναι τυχερή να πάρει απόσπαση...

Εσύ τι κάνεις, εχείς πέσει με τα μούτρα στη δουλειά???

ΆΣΕ...ΆΣΕ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΆΝΩ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΝΑ ΈΧΕΙ....ΚΑΙ ΈΧΩ ΨΟΦΉΣΕΙ...

ΆΣΕ...ΆΣΕ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΆΝΩ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΝΑ ΈΧΕΙ....ΚΑΙ ΈΧΩ ΨΟΦΉΣΕΙ...

Πόσα σκοπεύεις να κάνεις κοπελιάαααα???? Και γιατί δεν ξεκουράζεσαι τώρα...Αστα τα πλυντήρια, δε θα γίνει τίποτα αν δεν αλλάξεις σεντόνια 3 μέρες...

cOiVp2.png

Μορφάκι μου καληνυχτώωωωωω.....

Κοιμησουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ακούστηκε???):wink::wink::wink:

Φιλάκιαααααα

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Κοιμησουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ακούστηκε???):wink::wink::wink:

Φιλάκιαααααα

Γιατι τη στελνεις για υπνο καλε;;Εγω με ποια θα κανω παρεα σημερα;:(

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Πόσα σκοπεύεις να κάνεις κοπελιάαααα???? Και γιατί δεν ξεκουράζεσαι τώρα...Αστα τα πλυντήρια, δε θα γίνει τίποτα αν δεν αλλάξεις σεντόνια 3 μέρες...

ΘΑ ΚΆΝΩ ΠΕΡΊΠΟΥ 85 ΤΑΨΙΑ....ΚΑΙ ΈΧΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΊΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΈΧΩ ΚΑΙ ΈΝΑ ΒΟΥΝΌ ΓΙΑ ΣΊΔΈΡΩΜΑ...

Γύρισα σπίτι και τσακίζω παγωτο που έφτιαξα μόνη μου το πρωι.

Κατι σουβλάκια πήρε το ματι μου πιο πανω;;;Παλι γευστικα οργια κανετε;;

ΤΙ ΣΟΥΒΛΆΚΙΑ ΜΑΡΉ;ΓΎΡΟΣ ΜΕ ΠΊΤΑ ΕΊΝΑΙ...

Φιλάκιαααααα

ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΡΙΚΆΚΙ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...