Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αγάπες καλησπερα περα για πέρα!

Αναστασία και Ζεττα χαίρομαι πολύ που είστε μαζί, φαντάζομαι θα περνάτε τέλεια!

Θα έρθει και η Ειρήνη με τη Ντάντα, Ουουουουου σουπερ!

Θα λυσσαξετε λυσσαρες!

Εγώ ως γνωστόν δε διαβάζω τα σεντόνια, οπότε θα σταθώ μόνο στα της τελευταίας σελίδας!

Νταντάκι χαίρομαι που θα πατε εκδρομή πιστεύω θα είναι οτι πρέπει για αναθερμανση σχέσεων!

Τρελοανιτα χάθηκες ρε συ, έτσι κάνει ο κόσμος?

Καλα σε συγχωρώ επειδή είχες τρεχάματα.

Pink προχωράμε γερά με τσαμπουκά!

Εφη????? Πας Κρήτη ρε?

Είναι οριστικό?

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΟΛΕΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ "ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ".....ΑΛΑΛΙΑΣΜΕΝΗ ΕΙΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ...!!!!!!!:P:p

ΕΙΜΑΙ ΠΙΕΣΜΕΝΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΩ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΟΣΜΟ...ΞΕΡΕΙΣ...ΨΗΤΑ, ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΚΤΛ.

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ (ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ), ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΥΛΕΣ ΜΟΥ..!!!!!!!!!:D:D:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Μα τι καλά που θα πατε βόλτα στην Αναστασία...Να περάσετε καλά ζουζούνες μου..

Νταντάκι εσυ δεν δουλευεις αυριο;Εσύ Ειρηνάκι; Θα κάνετε κοπάνα η απλώς θα πατε μια εκδρομή αυθημερόν; Αχ για σας ειναι η ζωή..κοιτάξτε να τη χαρείτε γιατι συντομα θα εχετε τα μωρά σας δεν θα ειστε για πουθενα ! Σας μιλαω εκ πειρας..

kOZcp3.png

ANNITAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Χαιρομαι που εισαι χαρούμενο και ολα πανε καλα!!! ;);)

ΝΑι, Κυριακη πετάω για ηράκλειο...παω και βλεπω....ή ξαναγυριζω Δευτερα ή μένω..

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ.??? ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..???:(:(:(

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ..??? ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ..???

Νταντάκι εσυ δεν δουλευεις αυριο;Εσύ Ειρηνάκι; Θα κάνετε κοπάνα η απλώς θα πατε μια εκδρομή αυθημερόν; Αχ για σας ειναι η ζωή..κοιτάξτε να τη χαρείτε γιατι συντομα θα εχετε τα μωρά σας δεν θα ειστε για πουθενα ! Σας μιλαω εκ πειρας..

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ..???

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΟΥ..???? Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ..???

Kalhmeraaaaaaa !!!!

Tha erthoooooooooo kai egwwwwww !!!!!!!

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΡΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ ???:roll::roll:

χιχιχιχιχι;);)

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....!!!!!!!!:P:p

Διαφημίσεις

Geia sou agapoula !!!!

Tha fygoume stis 17.30 kai tha girisoume to vradi arga.

Anipomono na gnoriso to Zettoulini mas !!!!!

Yv7Sp2.png

Etoimasouuuuuuuuuuuuuuu !!!!

ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΙΛΙΚΡΗΝΑ, ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΑΘΗΝΑ...ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ....ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΑΝΑ....ΓΑΜΩΤΟ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ..???:(:(:(

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΚ.???

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ..???????????

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΗΗΗΗ..!!!!!:D:D

ΕΧΑΣΑ 8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩ..!!!!!!!!:tongue::tongue::wink::wink:

ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΟ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ...!!!!!!!!!!!!.:D:D:p:p

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΤΡΑ-ΛΑ-ΛΑ ΤΡΑ-ΛΑ-ΛΑ..!!!!!!!!!!:D:D

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ....ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ..????:P:p:p

Γεια σου Ανιτακι χαιρομαι που βλεπω μηνυμα σου και που εισαι χαρουμενη! Φανταζομαι θα ειχες πολυ τρεξιμο για να ετοιμασης το σπιτακι σας! καλοριζικο και με πολλες χαρες!

φιλακια

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Γεια σου Ανιτακι χαιρομαι που βλεπω μηνυμα σου και που εισαι χαρουμενη! Φανταζομαι θα ειχες πολυ τρεξιμο για να ετοιμασης το σπιτακι σας! καλοριζικο και με πολλες χαρες!

φιλακια

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..!!!!!!!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..!!!!!!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..!!!!!!!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..!!!!!!!!:P:p:p

Σε ευχαριστω γλυκια μου Ανιτουλα!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΙΛΙΚΡΗΝΑ, ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΑΘΗΝΑ...ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ....ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΑΝΑ....ΓΑΜΩΤΟ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ..???:(:(:(

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΚ.???

Ela vre Anitaki mou min mou stenaxoriese !!!

Tha ertheis sintoma kai tha vrethoume.

Tha doso filakia se oles !!!!

Yv7Sp2.png

Γεια απο Δουλεια_2 :rolleyes:

Εφαγα τη φακη μου, εφαγα το παγωτακι μου και ηρθαμε πριν κανα μισαωρο!

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΡΕΛΟΓΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε???Εγώ είμαι ένα πτώμα όρθιο.Από το πρωί που έφυγα μπήκα σπίτι πριν λίγο.Δεν την παλεύω καθόλου,αλλά ευτυχώς μπαίνουμε σε μια τάξη σιγά σιγά.

Μορφάκι τα φάρμακα γενικά έχουν μακρυνή ημερομηνία λήξης.Πώς είσαι σήμερα???

Ανιτάκι επιτέλους έκανες την εμφάνισή σου.Συγγνώμη που δεν έστειλα εγκαίρως τα χαιρετίσματα που μου είπες χθες στα κορίτσια.Το βράδυ το ξέχασα και σήμερα τώρα μόλις μπάινω πρώτη φορά.Χαίρομαι πολύ που είσαι χαρούμενη στο σπίτι σου.Είδες τελικά κάθε εμπόδιο για καλό.

Εφάκι εύχομαι απλά να πας για 1-2 μέρες Κρήτη και έπειτα να επιστρέψεις κανονικά στο σπιτάκι σου.Καλά έκανες και πήρες άδεια.

Δημητρούλα μου τι κάνεις κοριτσάκι μου???Κλωτσάει ο Δημητράκης μας???

Αναστασία μου,Ειρηνάκι μου,Ζετάκι μου και Νταντάκι μου δεν μπορώ να πω ότι δεν ζηλεύω που είστε παρεούλα,αλλά χαλάλι βρε να περάσετε τέλεια,αν και είμαι σίγουρη γι'αυτό!!!!

Σε όλα τα κοριτσάκια στέλνω τα φιλιά μου!!!!

Λεει φωτια στη Λιβαδεια...ελπιζω ολα καλα....

Τι κανατε βρε τρελες? Τα βαλατε φωτια ολα? :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...