Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοριτσάρες μου σας καληνυχτώ...Η νυχτεριδούπολη είναι εδώ και πάλι....

Μορφάκι όλα καλα θα πάνε, πρέπει να στο λέω κάθε μέρα...

Ναντιάκι μου μετέτρεψε το άγχος σε δημιουργία...

Φιλάκια πολλα πολλα...

Καληνύχτα κοριτσάκι μου!!!!

Διαφημίσεις

Αν υπήρχε θέμα να μην ξυπνήσει δεν θα την έβαζε ο γιατρός χειρουργείο.Το άσχημο στην περίπτωση της Μορφούλας μας είναι ότι έχει κάνει αχρείαστα χειρουργεία.Τώρα όμως αυτό δυστυχώς έγινε.Αυτό όμως πρέπει να το κάνει και αυτή τη φορά να το κάνει ο γιατρός σωστά,αλλά και να προσέχει και η ίδια μετά.

Αχ αυτό το μέτααααααα.....Αλλά δε λέω αλλά για σήμερα...Αυριο πάλι....Ακούς Μορφάκι???

cOiVp2.png

Κοριτσάρες μου σας καληνυχτώ...Η νυχτεριδούπολη είναι εδώ και πάλι....

Μορφάκι όλα καλα θα πάνε, πρέπει να στο λέω κάθε μέρα...

Ναντιάκι μου μετέτρεψε το άγχος σε δημιουργία...

Φιλάκια πολλα πολλα...

καληνύχτα....μη χάνεσαι...

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

c0127.gif

Τι κανατε ομορφες?

Εγώ εχθες πήγα κομμωτήριο να κάνω τις ριζες στις ανταυγειες και μετα μια βολτα απο τους δικους μου.

ΧΑΛΑΣΕ Ο Υπολογιστης μου σπιτι :twisted::twisted::twisted::twisted: και ετσι δε μπορεσα να μπω....Θα τον εξετασω μετα που θα γυρισω απο Κρητη...θα λειπουμε και το σκ...

Βλεπω να χρειαζεται να παρουμε αλλον...τα εφαγε τα ψωμια του...

ΘΑ διαβασω τα νεα σας και θα επανέλθω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Εφάκι!!!!

Μεγειά το μαλλί!!!!

Ελπίζω σήμερα να έχουμε τιποτα νεότερο.

Αν μας κάνουν τη χάρη οι κύριοι του 3ου να μας ενημερώσουν.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι μετάταξεις βγαίνουν κατευθείαν από μηχανογράφηση +γραφείο υπουργού και ότι η δ/νση προσωπικού δεν έχει ιδέα!!!

Τί είναι τούτοι...:evil::evil::evil::evil:

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια.

ΑΘΑΝΑΣΙΑ που εισαι μαρή? Μονο εσενα εχω τα πρωινα...

κουκου!!!

ουφ τι μερα κι αυτη η χθεσινη!! και η σημερινη δηλαδη ως απόρρεια της χθεσινης. Λοιπον πηρα στο κεντρο να μου δωσουν τα αποτελεσματα και ειδα οτι η καμπυλη ζαχαρου ηταν εκτος οριων με τρελλες τιμες! Παιρνω λοιπον τη γιατρο που μου λεει να παω αν τη δω την επομένη (αντι την μεθεπομενη) για να με δει και ενδοκρινολογος. Καλα φρικαρα, γιατι μου ειπε οτι πιθανο να παρω και και ινσουλίνη...Παω λοιπον σημερα, ειχε μια καισαρική που ειχε επιπλοκες, καθυστερησε 2 ώρες...! εγω λόγω τρομου με το ζαχαρο ειχα φαει γιαουρτι ...κοντεψα να πεσω κατω απο την πεινα..Με τα πολλά ηρθε με εξετασε, τα μωρακια μου ολα καλα, περασαν και τα δυο το κιλο και ειναι ζωηρα και πλακώνονται καθε τοσο για να διεκδικησουν λιγο παραπάνω χωρο. Κιλα ακομα κολλημενη στα +7.! Παω μετα ενδοκιρνολογο...μου λεει λοιπόν οτι δεν μπορει σε καμια περιπτωση να αποφανθει οτι εχει διαβητη κύησης γιατι αφενος ειναι διδυμα και με απομηζουν ουτως η άλλως αφετερου δεν επρεπε να ειχα κανε την καμπυλη τόσο κοντα μετα απο λήψη κροτιζόνης γιατι η κορτιζόνη κανει παντα υπεργλυκαιμίες...Αυτό δεν μου τι είπε και κανεις...το ειδα οταν διαβασα το φυλλο οδηγιων των κροτιζονων...Απο σημερα λοιπον για 4 μερες με εβαλε να μετριεμαι με ενα μηχανακι που μου εδωσαν και θα πρεπει να ελεγχομαι μεχρι την Παρασκευη ωστε να παω πάλι να δει τις τιμες...Οταν ηρθα στο σπιτι, ζαχαρο νηστειας 68!!! χαιρομαι τουλάχιστον που δεν μου ειπε να ξανακάνω την καμπυλη...!

Επισης εχτες ειδα και μια καινούρια γυναικα για το γιο μου και σημερα θα δω άλλη μια. Αποφασίζουμε λογικα μεχρι το βραδυ και απο αυριο τηλεφωνώ στην άλλη τη Μελάνθω να τη πω οτι μπορει να μεινει στο σπίτι της με την πεθερα της!

Διαβασα επι τροχάδην τα νεα σας..Μορφάκι γιατί φοβάσαι; Ειναι μεν χειρουργείο (τόσα εχεις κανει) αλλά ειναι απο τα συνηθέστερα...θα μπεις μια μερα την άλλη θα βγεις. Εμενα θυμαμαι μου ειχαν δωσει και λεξοτανιλ και εριξα ενα υπνο που τον θυμαμαι ακομα...

Εφη μου, τι εννοείς οτι εχεις ετοιμασει το γραφειο κλπ; εισαι σιγουρη οτι αυριο πχ δεν θα εχεις νεα απόσπασης; εχεις βγάλει ηδη εισητήριο; αν ερθει η απόσπαση τη θα κάνεις, θα το επιστρεψεις; Ημουν παντως σιγουρη οτι δεν ειχες απολύτως τιποτα...ειμαι κι εγω αστατη στην περίοδο και κατι τετοια μου συνεβαιναν σχεδόν καθε καλοκαιρι...

Πολλά ειπα ας αφησω και καμια αλλη να μιλήσει..ματς μουτς

Τελος καλα...ολα καλα...τελικα ειναι βλακες ΟΛΟΙ οι γιατροι...sorry για οποιον γιατρο συγγενη εχετε :roll:

Εφη κανενα νεότερο?

Πράμα...:cool:

Ηρθε η Ζεττα...

Ηρθε η Ζέττα....

ΖΗΛΕΥΩΩ!!

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα μολις μπήκα απο το γιατρο ολα ειναι μια χαρα δοξα το θεο. Ο μικρουλης εχει κατεβει αρκετα και εχει παρει βαρος μου ειπε να συνεχίσω διατροφη οσο μπορω και μαλλον στις 38 και κατι θα παμε για καισαρικη θα κανουμε μαλλον και κορτιζονη προληπτικα να ειμαστε 100% σιγουροι οτι τα πνευμονακια θα ειναι οκ. Εγω εχω αγχθει λιγο με το ματακι θελω να ειμαι πολυ σιγουρη για αυτο που θα μου πουν αντε ομως γιατι πρεπει να ετοιμασω και τα σχετικα του μωρου κοντευει ο καιρος παναγιτσα μου.

Πηνελοπακι τι κουφο κι αυτο με τις κορτιζονες σε αγχωσανε αδικα εμενα μου το εχει πει ευτυχως ειδες τα ζουζουνακια σου παλευουνε τι καλα μπραβο.

Αναστασια μου πενταμορφη καλη επιτυχια με το καλο να ξεκινήσεις και αυτη η προσπαθεια να φερει το ή τα μωρακια σου το παρακαλαω με ολη μου την ψυχη, σήμερα ο Αγ. Φανουριος να τα φανερωσει για ολες μας.

Δημητρα χαλαρα με το σίδερωμα ε?

Μορφουλα μου γλυκεια σε καταλαβαινω εχεις περασει τοσα με τα χειρουργεια αντε αυτο να ειναι το τελευταιο και το επομενο να ειναι η καισαρικη του μωρου σου, θα αντεξεις και θα γινεις και μανουλα θα δεις απλα ειναι ανθρωπινο αυτο που αισθανεσαι.

Εφακι μου χαιρομαι που ολα ειναι οκ και δεν εχεις κυστουλες ή κατι αλλο με το καλο να ξεκινησεις κι εσυ ζουζουνα μου, ειδες οι αντρες σαν μωρα παιδια κανουν τελικα. Πολλα φιλακια.

Λινακι μου γλυκο με το καλο να βαλεις κι εσυ τα εμβρυακια σου να πανε ολα καλα αυτη τη φορα.

Ναντια εσυ κανε γουτσου γουτσου και θα ξανακάτσει θα δεις.

Φιλια σε ολες και ιδιαιτερα σε οσες δεν αναφερθηκα.

Αρτεμις ολα οκ χαθηκες θα τρεχεις κουραση ε? αλλα γλυκεια κουραση.

ΛΑμπρινουλα μου φτανει ο καιρος!!!!Τι ωραια κοριτσαρα μου!!!!!!!!Να ετοιμασεις και τα πραγματακια σιγα σιγα....

Καλησπερα!!!!!!Μπηκα λιγο στα γρηγορα!Τι κανετε;Εμεις τρεχουμε και δεν φτανουμε.Αναστασια!Ποιο βιβλιο διαβαζεται με την Εφη;;-Μεχρι εκει προλαβα να διαβασω απο οτι γραψατε:D

Μπορει να μπω πιο αργα παλι λιγο.

50 αποχρώσεις του γκρι...μιλαμε για ΠΟΛΥ τσοντα...χιχιιχιιχ :cool::cool:

Ειδικα το 1ο που σου ρχεται ξαφνικο...μετα στο 2ο εισαι οκ...το περιμενεις..

Εχει ομως και έρωτα και παραμυθι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Εφάκι!!!!

Μεγειά το μαλλί!!!!

Ελπίζω σήμερα να έχουμε τιποτα νεότερο.

Αν μας κάνουν τη χάρη οι κύριοι του 3ου να μας ενημερώσουν.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι μετάταξεις βγαίνουν κατευθείαν από μηχανογράφηση +γραφείο υπουργού και ότι η δ/νση προσωπικού δεν έχει ιδέα!!!

Τί είναι τούτοι...:evil::evil::evil::evil:

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ΑΜΑΝ ΠΙΑ!

ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕ με νοιαζει τοσο...γιατι δεν παιρνω...αφου οι εξυπνακηδες εβαλαν να προηγουνται οι εντος νομου πρωτα και μετα οι εντος περιφερειας :twisted::twisted::twisted:

αλλα να βγουνε να ασχοληθουν με τις αποσπασεις...

ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!

Θα φυγω θα παω στη Γουατεμαλα να μεινω...ΤΕΛΟΣ!!! :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ΑΜΑΝ ΠΙΑ!

ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕ με νοιαζει τοσο...γιατι δεν παιρνω...αφου οι εξυπνακηδες εβαλαν να προηγουνται οι εντος νομου πρωτα και μετα οι εντος περιφερειας :twisted::twisted::twisted:

αλλα να βγουνε να ασχοληθουν με τις αποσπασεις...

ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!

Θα φυγω θα παω στη Γουατεμαλα να μεινω...ΤΕΛΟΣ!!! :rolleyes:

Να έρθω και εγώ??????????

Να έρθω και εγώ??????????

ENNOEITAI!!!! ;);)

To αποφασισα! Θα παρω αδεια την Παρασκευη να ετοιμαστω για κρητη και να καθαρισω το σπιτι μου!

Ολοι οι εκπαιδευτικοι που ηταν φετος μαζι μου στο Γραφειο και θα πανε 02/09 στα σχολεια τους αφουν δε βγηκαν οι αποσπασεις εχουν αδεια, εξαντλησαν ολες τους τις μερες και δεν ερχονται...Μονο εγω το θυμα ερχομαι καθε μερα ακομα...και εχω και ακομα 11 μερες για το 2013...:rolleyes: Απλα ελεγα αν ξαναπαιρνα την αποσπαση στο Γραφειο θελω να εχω μερες για τους γιατρους και δε θελω να τις φαω...και εχρομαι καθε μερα :rolleyes: και δειχνω και στους κανουργιους...

Την παρασκευη την κανω ομως...ας χασω μια μερα αδεια ας μου μεινουν 10!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημέρα κοριτσάρες μου....

Ολα καλά??

Άνοιξε η νυχτεριδόπολη είδα...

Ρικάκι έχεις χαθεί...ελπίζω να περνάς καλά και να είναι όλα καλά...φιλάκια.

Εφάκι τι έγινε τελικά?Δεν έχω καταλάβει τίποτα...τελικά θα πας στην Κρήτη?

Αθανασία καλημέρα και σένα κουκλάρα μου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου....

Ολα καλά??

Άνοιξε η νυχτεριδόπολη είδα...

Ρικάκι έχεις χαθεί...ελπίζω να περνάς καλά και να είναι όλα καλά...φιλάκια.

Εφάκι τι έγινε τελικά?Δεν έχω καταλάβει τίποτα...τελικά θα πας στην Κρήτη?

Αθανασία καλημέρα και σένα κουκλάρα μου...

Καλημέρα Αναστασία!! Πώς είσαι??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...