Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοριτσια παω να πλυνω δοντακια, να κανω μπανακι και να την πεσω.Αυριο παλι τρεξιμο εχουμε...Απο μεθαυριο εδω καπου θα ειμαι συνεχεια μαλλον.Φιλακια!Καληνυχτα!!!

Καληνύχτα κουκλίτσα...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι αγαπάκι.Σήμερα δεν έχω ιδιαίτερα καλή διάθεση.Ήθελα να πάω μια βολτούλα,αλλά το αντράκι μου κάνει δουλειά στον υπολογιστή και έτσι μείναμε σπίτι και σάπισα στην τηλεόραση και τώρα είπα να δω αν υπάρχει σήμερα κόσμος στην νυχτεριδουπολη.

Επιτέλους σε πετυχαίνω...Τι έχεις νυχτεριδούλα??? Οι βόλτες βοηθάνε να μη σκέφτεσαι εεε???

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους σε πετυχαίνω...Τι έχεις νυχτεριδούλα??? Οι βόλτες βοηθάνε να μη σκέφτεσαι εεε???

Μπαίνει ο Σεπτέμβρης,δηλαδή ο χειρότερος μήνας.Πάντα έχω τρελό άγχος μέχρι να γίνει το πρόγραμμα και να σταθεροποιηθούν όλα.Τώρα είναι και ένας μαθητής στη μέση που δίνει κάποιες εξετάσεις στις 12/9 για γλωσσομάθεια γιατί θέλει του χρόνου να σπουδάσει Γερμανία και δεν το βλέπω εφικτό να παίρνει το βαθμό που χρειάζεται και με έχει αγχώσει και αυτό.

έφαγα πολλές ναρκώσεις.....δεν είναι επικίνδυνες;

Ο γιατρός δεν το ξέρει αυτό???Λες να σε έβαζε λοιπόν ξανά χειρουργείο και να έπαιρνε το ρίσκο να μην ξυπνήσεις???

Διαφημίσεις

έφαγα πολλές ναρκώσεις.....δεν είναι επικίνδυνες;

Δε νομίζω ότι λειτουργούν αθροιστικά στην επιβάρυνση του οργανισμου... Για να σου φύγει λίγο να σου πω ότι η βαφτιστήρα μου έχει κάνει καμιά δεκαριά ναρκώσεις και έχει ξεκινήσει από ενός έτους...

cOiVp2.png

Μπαίνει ο Σεπτέμβρης,δηλαδή ο χειρότερος μήνας.Πάντα έχω τρελό άγχος μέχρι να γίνει το πρόγραμμα και να σταθεροποιηθούν όλα.Τώρα είναι και ένας μαθητής στη μέση που δίνει κάποιες εξετάσεις στις 12/9 για γλωσσομάθεια γιατί θέλει του χρόνου να σπουδάσει Γερμανία και δεν το βλέπω εφικτό να παίρνει το βαθμό που χρειάζεται και με έχει αγχώσει και αυτό.

Ελα θα περάσει και αυτό κυρία organizer...:wink::wink::wink::wink:

Αυτό θα πει καθηγήτρια, αλλά με το να αγχώνεσαι τόσο πολύ για κάθε παιδί πολύ ψυχοφθόρο...

cOiVp2.png

Δε νομίζω ότι λειτουργούν αθροιστικά στην επιβάρυνση του οργανισμου... Για να σου φύγει λίγο να σου πω ότι η βαφτιστήρα μου έχει κάνει καμιά δεκαριά ναρκώσεις και έχει ξεκινήσει από ενός έτους...

Αν υπήρχε θέμα να μην ξυπνήσει δεν θα την έβαζε ο γιατρός χειρουργείο.Το άσχημο στην περίπτωση της Μορφούλας μας είναι ότι έχει κάνει αχρείαστα χειρουργεία.Τώρα όμως αυτό δυστυχώς έγινε.Αυτό όμως πρέπει να το κάνει και αυτή τη φορά να το κάνει ο γιατρός σωστά,αλλά και να προσέχει και η ίδια μετά.

Ελα θα περάσει και αυτό κυρία organizer...:wink::wink::wink::wink:

Αυτό θα πει καθηγήτρια, αλλά με το να αγχώνεσαι τόσο πολύ για κάθε παιδί πολύ ψυχοφθόρο...

Πραγματικά δεν ξέρω πόσα χρόνια από τη ζωή μου χάνω σε κάθε εξεταστική.Ούτε όταν έδινα εγώ εξετάσεις δεν είχα τέτοιο άγχος.Τι να κάνω όμως δεν μπορώ να είμαι αδιάφορη.

Κοριτσάρες μου σας καληνυχτώ...Η νυχτεριδούπολη είναι εδώ και πάλι....

Μορφάκι όλα καλα θα πάνε, πρέπει να στο λέω κάθε μέρα...

Ναντιάκι μου μετέτρεψε το άγχος σε δημιουργία...

Φιλάκια πολλα πολλα...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...