Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ναι και να μου φτιαχνεις και μπακλαβαδακια:D:D:DΑμα δεν ειχα το ζαχαρο ανετα τσακιζα ταψακι χαχχα

Και γαλακτομπουρεκο μ αρεσει.Το τσακιζω συνηθως οταν παμε καλαματα.:P

έλα που σου λέω....θα περάσουμε καλά...:wink::wink:

Διαφημίσεις

Οταν θα μπορω θα ερθω.Σιγα μη δεν περασουμε καλα :mrgreen::mrgreen:

Τωρα εχω τα διαφορα γυναικολογικα θεματα δεν προλαβαινω.Ειπαμε τελη Σεπτεμβριου ξεκιναω αν βγει καλη η καλλιεργεια:P

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

θα έχω άδεια...που θα κάνω την επέμβαση....άντε ρε συ έλα....να έχω να ασχολούμαι...:D:D

Βρε δεν πας εσύ στη σοκολατένια να είμαστε και σίγουροι ότι δεν θα κάνεις τίποτα???

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Οταν θα μπορω θα ερθω.Σιγα μη δεν περασουμε καλα :mrgreen::mrgreen:

Τωρα εχω τα διαφορα γυναικολογικα θεματα δεν προλαβαινω.Ειπαμε τελη Σεπτεμβριου ξεκιναω αν βγει καλη η καλλιεργεια:P

όπως θες....τρώγω γιαούρτι με φράουλες΄΄

Κοριτσια παω να πλυνω δοντακια, να κανω μπανακι και να την πεσω.Αυριο παλι τρεξιμο εχουμε...Απο μεθαυριο εδω καπου θα ειμαι συνεχεια μαλλον.Φιλακια!Καληνυχτα!!!

Καληνύχτα κούκλα μου.Δυστυχώς δεν σε πρόλαβα.

Κοριτσια παω να πλυνω δοντακια, να κανω μπανακι και να την πεσω.Αυριο παλι τρεξιμο εχουμε...Απο μεθαυριο εδω καπου θα ειμαι συνεχεια μαλλον.Φιλακια!Καληνυχτα!!!

καληνύχτα...μπισκοτάκι....:D:D

Διαφημίσεις

που είσαι νυχτεριδούλα μου;

Εδώ είμαι αγαπάκι.Σήμερα δεν έχω ιδιαίτερα καλή διάθεση.Ήθελα να πάω μια βολτούλα,αλλά το αντράκι μου κάνει δουλειά στον υπολογιστή και έτσι μείναμε σπίτι και σάπισα στην τηλεόραση και τώρα είπα να δω αν υπάρχει σήμερα κόσμος στην νυχτεριδουπολη.

Εδώ είμαι αγαπάκι.Σήμερα δεν έχω ιδιαίτερα καλή διάθεση.Ήθελα να πάω μια βολτούλα,αλλά το αντράκι μου κάνει δουλειά στον υπολογιστή και έτσι μείναμε σπίτι και σάπισα στην τηλεόραση και τώρα είπα να δω αν υπάρχει σήμερα κόσμος στην νυχτεριδουπολη.

τι έχεις κοριτσάκι μου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...