Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Το έχεις ξαναπεράσει και ξέρεις πως είναι ρε κοριτσάρα μου... Το μετά θέλω να προσέξεις πολύ...Με πλέγμα ή χωρίς εσύ πρέπει λίγο να μαζευτείς...Καιρός να το παίξεις και "ανίκανη" σε κάποια πράγματα...Δε θα είσαι πάντα ο "κουταλιανός"...

Καλα λες!!Συμφωνω απολυτα.Ασε και κανεναν αλλον να φτιαξει μπακλαβαδες:roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Το έχεις ξαναπεράσει και ξέρεις πως είναι ρε κοριτσάρα μου... Το μετά θέλω να προσέξεις πολύ...Με πλέγμα ή χωρίς εσύ πρέπει λίγο να μαζευτείς...Καιρός να το παίξεις και "ανίκανη" σε κάποια πράγματα...Δε θα είσαι πάντα ο "κουταλιανός"...

ειπα θα προσέχω.....θα τα καταφέρω;για να δούμε!

Διαφημίσεις

ειπα θα προσέχω.....θα τα καταφέρω;για να δούμε!

Αν θες θα τα καταφέρεις αρκεί να καταπιέσεις το σύνδρομο του εγώ μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου...Ξέρω πως είναι και εγώ έτσι ήμουνα, αλλά το παλεύω και εγώ και έχω δώσει "χώρο" και σε άλλους...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

graphics-bats-557262.gifΕδω ειμαι αλλα σε λιγο θα βγω!!!
Καλα λες!!Συμφωνω απολυτα.Ασε και κανεναν αλλον να φτιαξει μπακλαβαδες:roll:

Καλώς τη σοκολατένια μας...Αντε πεστα και εσύ.... Αναχωρεί το αντράκι σου διάβασα εεε???

cOiVp2.png

Αν θες θα τα καταφέρεις αρκεί να καταπιέσεις το σύνδρομο του εγώ μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου...Ξέρω πως είναι και εγώ έτσι ήμουνα, αλλά το παλεύω και εγώ και έχω δώσει "χώρο" και σε άλλους...

δεν ξέρω...μια ζωή έτσι είμαι....θα τα καταφέρω τώρα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...