Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Α καλά! ζαχαρο 1,5 ωρα μετά το φαγητο 66!!!! τι να πω τωρα..! καλά ρε φούστη μου γιατι δεν μου ειπε κανεις τι γινεται με τις κροτιζόνες..έπρεπε δηλαδή να κανω την εξεταση και μετα να το μαθω...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Νελάκι μου ελπίζω όλα να είναι καλά με το ζάχαρο.Δεν τα ξέρω καθόλου αυτά πως λειτουργούν.Τι έγινε με την κοπέλα σήμερα???Σου άρεσε καθόλου???Εγώ ενημέρωσα τη φίλη μου ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για τις 10 του Σεπτέμβρη και περιμένω να μου απαντήσει.Για να μην το έχει κάνει μέχρι τώρα σημαίνει ότι πιθανώς δεν την έχει βρει ακόμα.Όταν έχω νεότερα θα σου πω.

Καλησπερα μολις μπήκα απο το γιατρο ολα ειναι μια χαρα δοξα το θεο. Ο μικρουλης εχει κατεβει αρκετα και εχει παρει βαρος μου ειπε να συνεχίσω διατροφη οσο μπορω και μαλλον στις 38 και κατι θα παμε για καισαρικη θα κανουμε μαλλον και κορτιζονη προληπτικα να ειμαστε 100% σιγουροι οτι τα πνευμονακια θα ειναι οκ. Εγω εχω αγχθει λιγο με το ματακι θελω να ειμαι πολυ σιγουρη για αυτο που θα μου πουν αντε ομως γιατι πρεπει να ετοιμασω και τα σχετικα του μωρου κοντευει ο καιρος παναγιτσα μου.

Πηνελοπακι τι κουφο κι αυτο με τις κορτιζονες σε αγχωσανε αδικα εμενα μου το εχει πει ευτυχως ειδες τα ζουζουνακια σου παλευουνε τι καλα μπραβο.

Αναστασια μου πενταμορφη καλη επιτυχια με το καλο να ξεκινήσεις και αυτη η προσπαθεια να φερει το ή τα μωρακια σου το παρακαλαω με ολη μου την ψυχη, σήμερα ο Αγ. Φανουριος να τα φανερωσει για ολες μας.

Δημητρα χαλαρα με το σίδερωμα ε?

Μορφουλα μου γλυκεια σε καταλαβαινω εχεις περασει τοσα με τα χειρουργεια αντε αυτο να ειναι το τελευταιο και το επομενο να ειναι η καισαρικη του μωρου σου, θα αντεξεις και θα γινεις και μανουλα θα δεις απλα ειναι ανθρωπινο αυτο που αισθανεσαι.

Εφακι μου χαιρομαι που ολα ειναι οκ και δεν εχεις κυστουλες ή κατι αλλο με το καλο να ξεκινησεις κι εσυ ζουζουνα μου, ειδες οι αντρες σαν μωρα παιδια κανουν τελικα. Πολλα φιλακια.

Λινακι μου γλυκο με το καλο να βαλεις κι εσυ τα εμβρυακια σου να πανε ολα καλα αυτη τη φορα.

Ναντια εσυ κανε γουτσου γουτσου και θα ξανακάτσει θα δεις.

Φιλια σε ολες και ιδιαιτερα σε οσες δεν αναφερθηκα.

Αρτεμις ολα οκ χαθηκες θα τρεχεις κουραση ε? αλλα γλυκεια κουραση.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!!!Μπηκα λιγο στα γρηγορα!Τι κανετε;Εμεις τρεχουμε και δεν φτανουμε.Αναστασια!Ποιο βιβλιο διαβαζεται με την Εφη;;-Μεχρι εκει προλαβα να διαβασω απο οτι γραψατε:D

Μπορει να μπω πιο αργα παλι λιγο.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Α καλά! ζαχαρο 1,5 ωρα μετά το φαγητο 66!!!! τι να πω τωρα..! καλά ρε φούστη μου γιατι δεν μου ειπε κανεις τι γινεται με τις κροτιζόνες..έπρεπε δηλαδή να κανω την εξεταση και μετα να το μαθω...

Ωπα ειδα σακχαρο και το διαβασα.Δεν ηερω τι εγραψες παραπανω οποτε λεπτομερειες δεν γνωριζω.Οι κορτιζονες απορυθμιζουν το σακχαρο:evil: ειναι και ο λογος που δεν θα κανω εξεταση για ΝΚ γιατι δινουν κορτιζονη ως θεραπεια...Εσυ βεβαια εισαι αλλη περιπτωση και επρεπε να τις κανεις.Οτι κι αν αλλαξε θα φτιαξει!!:P Μην ανυσηχεις.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Νελάκι μου ελπίζω όλα να είναι καλά με το ζάχαρο.Δεν τα ξέρω καθόλου αυτά πως λειτουργούν.Τι έγινε με την κοπέλα σήμερα???Σου άρεσε καθόλου???Εγώ ενημέρωσα τη φίλη μου ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για τις 10 του Σεπτέμβρη και περιμένω να μου απαντήσει.Για να μην το έχει κάνει μέχρι τώρα σημαίνει ότι πιθανώς δεν την έχει βρει ακόμα.Όταν έχω νεότερα θα σου πω.

Καλησπερα roubακι!:)

Καλησπερα μολις μπήκα απο το γιατρο ολα ειναι μια χαρα δοξα το θεο. Ο μικρουλης εχει κατεβει αρκετα και εχει παρει βαρος μου ειπε να συνεχίσω διατροφη οσο μπορω και μαλλον στις 38 και κατι θα παμε για καισαρικη θα κανουμε μαλλον και κορτιζονη προληπτικα να ειμαστε 100% σιγουροι οτι τα πνευμονακια θα ειναι οκ. Εγω εχω αγχθει λιγο με το ματακι θελω να ειμαι πολυ σιγουρη για αυτο που θα μου πουν αντε ομως γιατι πρεπει να ετοιμασω και τα σχετικα του μωρου κοντευει ο καιρος παναγιτσα μου.

Πηνελοπακι τι κουφο κι αυτο με τις κορτιζονες σε αγχωσανε αδικα εμενα μου το εχει πει ευτυχως ειδες τα ζουζουνακια σου παλευουνε τι καλα μπραβο.

Αναστασια μου πενταμορφη καλη επιτυχια με το καλο να ξεκινήσεις και αυτη η προσπαθεια να φερει το ή τα μωρακια σου το παρακαλαω με ολη μου την ψυχη, σήμερα ο Αγ. Φανουριος να τα φανερωσει για ολες μας.

Δημητρα χαλαρα με το σίδερωμα ε?

Μορφουλα μου γλυκεια σε καταλαβαινω εχεις περασει τοσα με τα χειρουργεια αντε αυτο να ειναι το τελευταιο και το επομενο να ειναι η καισαρικη του μωρου σου, θα αντεξεις και θα γινεις και μανουλα θα δεις απλα ειναι ανθρωπινο αυτο που αισθανεσαι.

Εφακι μου χαιρομαι που ολα ειναι οκ και δεν εχεις κυστουλες ή κατι αλλο με το καλο να ξεκινησεις κι εσυ ζουζουνα μου, ειδες οι αντρες σαν μωρα παιδια κανουν τελικα. Πολλα φιλακια.

Λινακι μου γλυκο με το καλο να βαλεις κι εσυ τα εμβρυακια σου να πανε ολα καλα αυτη τη φορα.

Ναντια εσυ κανε γουτσου γουτσου και θα ξανακάτσει θα δεις.

Φιλια σε ολες και ιδιαιτερα σε οσες δεν αναφερθηκα.

Αρτεμις ολα οκ χαθηκες θα τρεχεις κουραση ε? αλλα γλυκεια κουραση.

Καλησπερα Λαμπρινουλα μου, περασε ο καιρος ε! με το καλο το νεο μελος!

μην σε αγχωνει το ματακι της μικρουλας σ δεν ξερω τι σας ειπαι ο γιατρος αλλα αμα θυμασαι ειχα γραψει σε προηγουμενα μνμ οτι το βαπτιστηρι μου ειχε στραβλησμο και με τα γυαλακια που φοραει εχουν βελτιωθει τα ματακια του.

Σου στελνω την αγαπη μου & φιλακια

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

άντε επιτέλους....πρέπει να ειδοποιήσουμε και την νάντι.....

Βολτάρει το κορίτσι μας μωρέ λίγες μέρες ακόμα πριν αρχίσουν τα γερά τρεξίματα....

Τι κάνεις Μορφάκι??? Είσαι λίγο καλύτερα???

cOiVp2.png

Βολτάρει το κορίτσι μας μωρέ λίγες μέρες ακόμα πριν αρχίσουν τα γερά τρεξίματα....

Τι κάνεις Μορφάκι??? Είσαι λίγο καλύτερα???

μπα καθόλου....όσο κοντεύουν οι μέρες χειροτερεύω....

μπα καθόλου....όσο κοντεύουν οι μέρες χειροτερεύω....

Το έχεις ξαναπεράσει και ξέρεις πως είναι ρε κοριτσάρα μου... Το μετά θέλω να προσέξεις πολύ...Με πλέγμα ή χωρίς εσύ πρέπει λίγο να μαζευτείς...Καιρός να το παίξεις και "ανίκανη" σε κάποια πράγματα...Δε θα είσαι πάντα ο "κουταλιανός"...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...