Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Λινάκι μου καλά είμαι!!!

ΠΟΤΕ μην λες ΠΟΤΕ...

Δεν ξέρεις. Στο λέω γιατί και εγώ δεν έχω μείνει ποτέ

και είμαι και μεγαλύτερή σου!!!

Marathn mou,

nai simfono sigoura pote den kseris ti mpori na gini alla gia mena den to pisteuo.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

roubaki mou gliko ayto to diastima pou tha prospathite na eisai thetikh & na min skeutese arnitika giati h psixologia einai to vasiko!

Ego pleon den exw tin ipomoni na perimeno na erthi me fisiko tropo giato kanw kai eksosomatikh alla ama den erthi kai sthn epomenh skeutome gia iothesia den mporw se olla mou ta xronia na kanw eksosomatikh apo ta 25 ksekinisa kai eimai 30.

Έχεις δίκιο η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας.Δεν είμαι αρνητική απλά δεν πιστεύω ότι θα είμαι και τόσο τυχερή.Βλέπουμε...

Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες.Ξέρω ότι ίσως ακουστεί σπαστικό(θα στο έχουν πει πολλοί και ξέρω ότι εσένα δεν σε απασχολεί αυτό),αλλά είσαι νέα ακόμα.Εγώ είμαι 35 και οδεύω ολοταχώς για τα 36.Φυσικά και δεν έχεις άλλη υπομονή,αλλά ας συγκεντρωθούμε σε αυτήν την προσπάθεια και ας ευχόμαστε να είναι η τυχερή σου και να φτάσει μέχρι τέλος αυτή τη φορά.Αν θυμάμαι καλά εσύ πιάνεις παιδάκι,αλλά οι εγκυμοσύνες δεν είναι τελειόμηνες έτσι δεν είναι?Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον πόνο που έχεις περάσει.Σου αξίζει να έρθει το θαυματάκι σου και ο Θεός δεν ξεχνά.Θα δεις όλα καλά θα πάνε.

Αχ πόσο μοιάζουμε σ'αυτό.Και εγώ μόνο σε εσάς μπορώ να βγάλω αυτά που νιώθω.Όλοι με έχουν και εμένα για βράχο ακλόνητο και ίσως είμαι έτσι πολλές φορές.Υπάρχουν στιγμές όμως που λυγίζεις και απλά δεν αντέχεις άλλο.Και γι'αυτό είμαστε εδώ εμείς.Γι'αυτό μην ζητάς συγγνώμη.Ποιός θα σε καταλάβει περισσότερο από εμάς.Πες τα,να τα βγάλεις από μέσα σου!!!

Γιατί δεν θες να κάνεις εξωσωματική?Παιδάκι θες δεν θες???Από φόβο?Από κούραση?Συμβαίνει κάτι άλλο?

το μόνο που θέλω στην ζωή μου....είναι ένα παιδάκι....αλλά φοβάμαι να προσπαθήσω...με όλα αυτά που μου συμβαίνουν......

Διαφημίσεις

το μόνο που θέλω στην ζωή μου....είναι ένα παιδάκι....αλλά φοβάμαι να προσπαθήσω...με όλα αυτά που μου συμβαίνουν......

Αφού λοιπόν είναι το μόνο που θες αυτό θα κάνεις.Και αφού έχεις και εμπιστοσύνη στο γιατρό αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά.Μην ξεχνάς ότι τις προηγούμενες φορές σου κάνανε ουκ ολίγες μ@λ@κιες.Τώρα είναι σαν να αρχίζεις από την αρχή.Σκέψου μόνο το εξής.Θα άντεχες να έλεγες τέλος???Ότι δεν ξαναπροσπαθείς και απλά μένεις χωρίς παιδάκι???Νομίζω πως όχι.Μάζεψε το κουράγιο σου λοιπόν και σκέψου πως η προσπάθεια αυτή τη φορά θα είναι διαφορετική και γι'αυτό θα είναι και διαφορετικό το αποτέλεσμα!!!

κουκου!!!

ουφ τι μερα κι αυτη η χθεσινη!! και η σημερινη δηλαδη ως απόρρεια της χθεσινης. Λοιπον πηρα στο κεντρο να μου δωσουν τα αποτελεσματα και ειδα οτι η καμπυλη ζαχαρου ηταν εκτος οριων με τρελλες τιμες! Παιρνω λοιπον τη γιατρο που μου λεει να παω αν τη δω την επομένη (αντι την μεθεπομενη) για να με δει και ενδοκρινολογος. Καλα φρικαρα, γιατι μου ειπε οτι πιθανο να παρω και και ινσουλίνη...Παω λοιπον σημερα, ειχε μια καισαρική που ειχε επιπλοκες, καθυστερησε 2 ώρες...! εγω λόγω τρομου με το ζαχαρο ειχα φαει γιαουρτι ...κοντεψα να πεσω κατω απο την πεινα..Με τα πολλά ηρθε με εξετασε, τα μωρακια μου ολα καλα, περασαν και τα δυο το κιλο και ειναι ζωηρα και πλακώνονται καθε τοσο για να διεκδικησουν λιγο παραπάνω χωρο. Κιλα ακομα κολλημενη στα +7.! Παω μετα ενδοκιρνολογο...μου λεει λοιπόν οτι δεν μπορει σε καμια περιπτωση να αποφανθει οτι εχει διαβητη κύησης γιατι αφενος ειναι διδυμα και με απομηζουν ουτως η άλλως αφετερου δεν επρεπε να ειχα κανε την καμπυλη τόσο κοντα μετα απο λήψη κροτιζόνης γιατι η κορτιζόνη κανει παντα υπεργλυκαιμίες...Αυτό δεν μου τι είπε και κανεις...το ειδα οταν διαβασα το φυλλο οδηγιων των κροτιζονων...Απο σημερα λοιπον για 4 μερες με εβαλε να μετριεμαι με ενα μηχανακι που μου εδωσαν και θα πρεπει να ελεγχομαι μεχρι την Παρασκευη ωστε να παω πάλι να δει τις τιμες...Οταν ηρθα στο σπιτι, ζαχαρο νηστειας 68!!! χαιρομαι τουλάχιστον που δεν μου ειπε να ξανακάνω την καμπυλη...!

Επισης εχτες ειδα και μια καινούρια γυναικα για το γιο μου και σημερα θα δω άλλη μια. Αποφασίζουμε λογικα μεχρι το βραδυ και απο αυριο τηλεφωνώ στην άλλη τη Μελάνθω να τη πω οτι μπορει να μεινει στο σπίτι της με την πεθερα της!

Διαβασα επι τροχάδην τα νεα σας..Μορφάκι γιατί φοβάσαι; Ειναι μεν χειρουργείο (τόσα εχεις κανει) αλλά ειναι απο τα συνηθέστερα...θα μπεις μια μερα την άλλη θα βγεις. Εμενα θυμαμαι μου ειχαν δωσει και λεξοτανιλ και εριξα ενα υπνο που τον θυμαμαι ακομα...

Εφη μου, τι εννοείς οτι εχεις ετοιμασει το γραφειο κλπ; εισαι σιγουρη οτι αυριο πχ δεν θα εχεις νεα απόσπασης; εχεις βγάλει ηδη εισητήριο; αν ερθει η απόσπαση τη θα κάνεις, θα το επιστρεψεις; Ημουν παντως σιγουρη οτι δεν ειχες απολύτως τιποτα...ειμαι κι εγω αστατη στην περίοδο και κατι τετοια μου συνεβαιναν σχεδόν καθε καλοκαιρι...

Πολλά ειπα ας αφησω και καμια αλλη να μιλήσει..ματς μουτς

kOZcp3.png

Πηνελοπάκι μου τι τραβάς και εσύ ρε παιδί μου....αντε να ησυχάσεις και με αυτό τώρα...

Οταν θα μιλήσεις με την άλλη για πες μας και τα νέα....να γελάσουμε.

Μορφω τι έγινε????Σε πιάσαν τα ψυχοπλακωτικά σου???Λογικό το βρίσκω....μη πέφτεις όμως όμως προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά.\

Ρουμπάκι...πάντα με μια καλή κουβέντα και ένα λόγο παρηγοριάς σε όλες μας....είσαι ψυχάρα...

Τα λέμε μετά κορίτσια μου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Νελλάκι Δόξα τω Θεώ , όλα καλά με το διαβήτη!!!

Μπράβο βρε κορίτσι μου!!! Καλέ μεγαλώσανε τα μικρούλια

και τσακώνονται κιόλας!! Τί πλάκα που έχουνε!!!

Σας φιλώ όλες και σας χαιρετω.

Τα λέμε αύριο..

Μορφακι μου σε καταλαβαίνω όμως μην σε παίρνει από κάτω. Όλα θα πάνε καλά βρε κουμπαρουλα μου μην στεναχωριεσαι. Ότι χρειαστείς είμαι εδώ. Φιλάκια.

Νελακι μου απο ότι κατάλαβα όλα καλά ε? Με κοπέλα τι έκανες?

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...