Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

Koula - mares

kale

Recommended Posts

δεν ξέρω....αμφιβάλω......τι γλυκάκι θέλεις;

Λογικό να αμφιβάλεις γιατί σου έχουν τύχει πολλά.Αλλά αυτή τη φορά ο γιατρός είναι καλός και θα σε προσέξει,οπότε όλα θα πάνε καλά.

Διαφημίσεις

Λογικό να αμφιβάλεις γιατί σου έχουν τύχει πολλά.Αλλά αυτή τη φορά ο γιατρός είναι καλός και θα σε προσέξει,οπότε όλα θα πάνε καλά.

να σας πω ένα μυστικό;φοβάμαι να μπω στο χειρουργείο...νομίζω οτι δεν θα ξαναξυπνήσω......

δείχνω δυνατή...αλλά φοβάμαι...βαρέθηκα πραγματικά.....

Έλα ρε κοριτσάκι μου μην σπας τώρα.Τώρα είμαστε στην τελική ευθεία.Λίγο ακόμα και σε λίγο θα έρθει το θαυματάκι μας.Ξέρω δεν είναι εύκολο και έχεις περάσει πολλά και εσύ,αλλά τώρα είσαι κοντά.Όταν θα δεις το θετικό στη χοριακή και θα προχωρά και θα μεγαλώνει το μωράκι στην κοιλίτσα σου θα τα έχεις ξεχάσει όλα.Και όταν το πάρεις αγκαλιά θα δεις ότι όλα άξιζαν για να ζήσεις αυτήν την υπέροχη στιγμή!!!!

Διαφημίσεις

Αχ Λινάκι μου συγγνώμη εσύ το έλεγες για μένα και εγώ το πήρα πως το έλεγες για σένα.Sorry.Παρ'όλα αυτά η πρότασή μου ισχύει.

Όσο για μένα μακάρι να κάτσει.Δεν έχω πολλές ελπίδες βέβαια λόγω σπέρματος,αλλά ποτέ δεν ξέρεις....Θα το αφήσω και βλέπουμε!!!

EIXA KANEI LATHOS DIATIPOSI ETSI OPWS TO EIXA GRAPSI STHN ARXI & FAINOTAN POS ELEGA GIA MENA, ALLA SE ESENA APEUTHINOMOUN KAI TO DIORTHOSA.

OPOS TO EIPAIS POTE DEN KSERIS APO EKEI POU DEN EXEIS EXEIS ELPIDES TSOUP ERXETE! STO EYXOMAI APO THN PSIXI MOU!

Μακάρι κοριτσάκι μου να μην χρειαστεί.Να κάνω μια πρόταση????Γιατί δεν περιμένεις λίγο μέχρι τον Δεκέμβρη ας πούμε μήπως κάτσει φυσιολογικά???Αφού δεν σας έχουν βρει τίποτα.Χαλάρωσε κάνε ζουζουνιές με το αντράκι σου όποτε έχετε όρεξη(να έχετε συχνά παρακαλώ) και που ξέρεις,όλα μπορούν να συμβούν.Εεε και αν δεν κάτσει πας να βάλεις τα κατεψυγμένα σου με τη νέα χρονιά.Τι λες το σκέφτεσαι???

DEN NOMIZW NA ERTHEI SE EMENA FISIOLOGIKA GIATI DEN EXEI ERTHEI POTE. APO ZOUZOUNIES UPARXI ARKETI OREKSI DEN YPARXEI PROVLIMA.

H ALLITHIA EINAI OTI DEN MPORW NA PERIMENW ALLO GIA TO AN ERTHI FISIOLOGIKA KAI ETSI THA KANW THN EKSOSOMATIKH.

Linaki μου συγγνώμη αν δεν σου απάντησα, αλλά μπαινω-βγαίνω και εγώ λόγω δουλειάς. Κάνε τη θεραπεία σου και πιστεύω ότι θα είσαι εντάξει με τις εξετάσεις σου

Μόρφω μην πέφτεις...Please. Με το πλέγμα δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά δεν θα πρέπει να σηκώνεις βάρη και να κουράζεσαι.

Αντε τί γλυκό θα μας φτιαξεις????

Φιλάκια σε όλες.

marathn!

KATALAVAINO OTI LOGO DOULEIAS EINAI DISKOLO GI'AUTO MH ZHTAS SIGNOMH.

KALA EISAI?

image.php?u=35426&dateline=1369653980

δεν ξέρω....αμφιβάλω......τι γλυκάκι θέλεις;

Μόρφω πρόσεξε γιατί θα γίνω Αναστασία.

Μην φοβάσαι μανάρι μου....

Αφού το ξέρεις πως αυτές οι επεμβάσεις είναι ρουτίνας.

Είσαι ταλαιπωρημένο το ξέρω αλλά είσαι και πολύ δυνατό παιδί.

Και τα δυνατά παιδιά δεν το βάζουν κάτω.

Αντε να δώ πώς θα μας κεράσεις όταν μαθουμε τα πολυπόθητα νέα..:wink::wink:

Να μας φτιάξεις τη σπεσιαλιτέ σου..

EIXA KANEI LATHOS DIATIPOSI ETSI OPWS TO EIXA GRAPSI STHN ARXI & FAINOTAN POS ELEGA GIA MENA, ALLA SE ESENA APEUTHINOMOUN KAI TO DIORTHOSA.

OPOS TO EIPAIS POTE DEN KSERIS APO EKEI POU DEN EXEIS EXEIS ELPIDES TSOUP ERXETE! STO EYXOMAI APO THN PSIXI MOU!

DEN NOMIZW NA ERTHEI SE EMENA FISIOLOGIKA GIATI DEN EXEI ERTHEI POTE. APO ZOUZOUNIES UPARXI ARKETI OREKSI DEN YPARXEI PROVLIMA.

H ALLITHIA EINAI OTI DEN MPORW NA PERIMENW ALLO GIA TO AN ERTHI FISIOLOGIKA KAI ETSI THA KANW THN EKSOSOMATIKH.

marathn!

KATALAVAINO OTI LOGO DOULEIAS EINAI DISKOLO GI'AUTO MH ZHTAS SIGNOMH.

KALA EISAI?

Εσύ ξέρεις καλύτερα Λινάκι μου.Εγώ απλά στο είπα γιατί δεν σας έχουν βρει κάτι.Ακόμα και εμείς που έχουμε ολιγοασθενοσπερμία κι όμως μας έκατσε μια φορά.Στα δύο χρόνια βέβαια,αλλά έκατσε.Τι να πω είναι περίεργη η φύση.Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου κούκλα μου απλά λόγω του προβλήματος που έχουμε δεν το πολυελπίζω.Εδώ την πρώτη φορά όπως σου είπα έκατσε σε 2 χρόνια και θα κάτσει η δεύτερη μέσα σε 6 μήνες???Δεν το πολυπιστεύω,αλλά θα θα δούμε....

Αν δεν μπορείς να περιμένεις βάλε τα κατεψυγμένα σου και εύχομαι αυτή η φορά να είναι και η τυχερή σου.Έχεις και μια βλαστοκύστη οπότε αυτό είναι πολύ θετικό!!!!

Έλα ρε κοριτσάκι μου μην σπας τώρα.Τώρα είμαστε στην τελική ευθεία.Λίγο ακόμα και σε λίγο θα έρθει το θαυματάκι μας.Ξέρω δεν είναι εύκολο και έχεις περάσει πολλά και εσύ,αλλά τώρα είσαι κοντά.Όταν θα δεις το θετικό στη χοριακή και θα προχωρά και θα μεγαλώνει το μωράκι στην κοιλίτσα σου θα τα έχεις ξεχάσει όλα.Και όταν το πάρεις αγκαλιά θα δεις ότι όλα άξιζαν για να ζήσεις αυτήν την υπέροχη στιγμή!!!!

με παίρνει απο κάτω...φοβάμαι....δεν ξέρω αν θέλω να κάνω εξωσω....

Διαφημίσεις

Μόρφω πρόσεξε γιατί θα γίνω Αναστασία.

Μην φοβάσαι μανάρι μου....

Αφού το ξέρεις πως αυτές οι επεμβάσεις είναι ρουτίνας.

Είσαι ταλαιπωρημένο το ξέρω αλλά είσαι και πολύ δυνατό παιδί.

Και τα δυνατά παιδιά δεν το βάζουν κάτω.

Αντε να δώ πώς θα μας κεράσεις όταν μαθουμε τα πολυπόθητα νέα..:wink::wink:

Να μας φτιάξεις τη σπεσιαλιτέ σου..

όσο κοντεύουν οι μέρες..τρέμω.......δεν θέλω να ταλαιπωρηθώ άλλο...κουράστηκα.......

Εσύ ξέρεις καλύτερα Λινάκι μου.Εγώ απλά στο είπα γιατί δεν σας έχουν βρει κάτι.Ακόμα και εμείς που έχουμε ολιγοασθενοσπερμία κι όμως μας έκατσε μια φορά.Στα δύο χρόνια βέβαια,αλλά έκατσε.Τι να πω είναι περίεργη η φύση.Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου κούκλα μου απλά λόγω του προβλήματος που έχουμε δεν το πολυελπίζω.Εδώ την πρώτη φορά όπως σου είπα έκατσε σε 2 χρόνια και θα κάτσει η δεύτερη μέσα σε 6 μήνες???Δεν το πολυπιστεύω,αλλά θα θα δούμε....

Αν δεν μπορείς να περιμένεις βάλε τα κατεψυγμένα σου και εύχομαι αυτή η φορά να είναι και η τυχερή σου.Έχεις και μια βλαστοκύστη οπότε αυτό είναι πολύ θετικό!!!!

roubaki mou gliko ayto to diastima pou tha prospathite na eisai thetikh & na min skeutese arnitika giati h psixologia einai to vasiko!

Ego pleon den exw tin ipomoni na perimeno na erthi me fisiko tropo giato kanw kai eksosomatikh alla ama den erthi kai sthn epomenh skeutome gia iothesia den mporw se olla mou ta xronia na kanw eksosomatikh apo ta 25 ksekinisa kai eimai 30.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

κοριτσάκια μου συγνώμη που σας ρίχνω..αλλά δεν έχω κάπου αλλού να μιλήσω....όλοι οι άλλοι νομίζουν οτι είμαι βράχος και αντέχω...

Αχ πόσο μοιάζουμε σ'αυτό.Και εγώ μόνο σε εσάς μπορώ να βγάλω αυτά που νιώθω.Όλοι με έχουν και εμένα για βράχο ακλόνητο και ίσως είμαι έτσι πολλές φορές.Υπάρχουν στιγμές όμως που λυγίζεις και απλά δεν αντέχεις άλλο.Και γι'αυτό είμαστε εδώ εμείς.Γι'αυτό μην ζητάς συγγνώμη.Ποιός θα σε καταλάβει περισσότερο από εμάς.Πες τα,να τα βγάλεις από μέσα σου!!!

Γιατί δεν θες να κάνεις εξωσωματική?Παιδάκι θες δεν θες???Από φόβο?Από κούραση?Συμβαίνει κάτι άλλο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...