Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

γειά σου νάντι....με έπιασε μια απογοήτευση...δεν ξέρω με τόσα χειρουργεία.....αν καταφέρω ποτέ να κάνω μωρό....τέλος πάντων....εσύ τι κάνεις;

Μην φοβάσαι αγαπούλα.Μια χαρά μωρό θα κάνεις.Τον Μαντούδη τον πήρες να του πεις για το χειρουργείο???

Καλά είμαι κοριτσάκι.Εδώ περιμένω να με πάρουν τηλ να πάω φροντιστήριο.Να δω θα μπορέσουμε να κάνουμε δουλειά σήμερα?Δεν ξέρω προκύψαν διάφορα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε???

Είδες Εφάκι μου που πήγαν όλα καλά???Μην βάζεις βρε αγαπούλα κακές σκέψεις στο μυαλό σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο.

Μορφάκι μου όλα θα πάνε καλά με την επέμβαση,θα δεις.Καταλαβαίνω τον φόβο σου και είναι και λογικός ύστερα από τόσα χειρουργία,αλλά σκέψου ότι μετά θα είσαι έτοιμη για το μπεμπάκι σου.

Λαμπρινούλα μου να μην κουράζεσαι και να πάρεις και δεύτερη γνώμη.Αλλά και γυαλάκια να χρειαστεί η μικρούλα μας δεν πειράζει κοριτσάκι μου,μόνο το παιδάκι σου να είναι καλά.

Άντε Αναστασία μου να ξεκινήσεις και εσύ με το καλό κοριτσάρα μου.Το μωράκι μας είναι στο δρόμο.

Αθανασία μου εσύ πότε λες να ξεκινήσεις???Όσο για την συνάδελφο μην της δίνεις σημασία.Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι να μας σπάνε τα νεύρα.

Λινάκι μου πως πάει η θεραπεία???Όλα καλά???Τελικά τα σταμάτησες τα υπόθετα και θα τα ξεκινήσεις ξανά μετά την περίοδο???

Το Νελάκι και η Αννούλα που χάθηκαν????Ανιτάκι εσύ που είσαι???

Φιλιά σε όλες!!!

Γεια σου roubies! μια χαρα με τη θεραπεια την πεμπτη τελειωνη και η αντιβιωση. τα υποθετα τα σταματησα γιατι χθες αδιαθετησα και θα συνεχισω οταν τελειωσω απο περιοδο και θα βαλω τα αλλα δυο υποθετα που εχουν μεινη και απο την αλλη βδομαδα θα κανω επανεξεταση.

εσυ καλα εισαι? ποτε ξεκινας?

image.php?u=35426&dateline=1369653980

γειά σου νάντι....με έπιασε μια απογοήτευση...δεν ξέρω με τόσα χειρουργεία.....αν καταφέρω ποτέ να κάνω μωρό....τέλος πάντων....εσύ τι κάνεις;

Σε καταλαβαίνω...αλλα να μη σε πιανει...η μητρα σου ειν άριστη..ετσι δεν εχει πει ο γιατρος? ;) Αυτο εχει σημασία...

Μαλλον αορατη ειμαι δεν εξηγειται αλλιως........

Aν εκανα εγώ την πατάτα...συγνώμη Λινάκι μου...μπαινω και βγαίνω βιαστικά λόγω δουλειάς! :oops:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μην φοβάσαι αγαπούλα.Μια χαρά μωρό θα κάνεις.Τον Μαντούδη τον πήρες να του πεις για το χειρουργείο???

Καλά είμαι κοριτσάκι.Εδώ περιμένω να με πάρουν τηλ να πάω φροντιστήριο.Να δω θα μπορέσουμε να κάνουμε δουλειά σήμερα?Δεν ξέρω προκύψαν διάφορα.

δεν τον πήρα ακόμα....θα τον πάρω κάποια στιγμή....τι έγινε με την δουλειά;

Γεια σου roubies! μια χαρα με τη θεραπεια την πεμπτη τελειωνη και η αντιβιωση. τα υποθετα τα σταματησα γιατι χθες αδιαθετησα και θα συνεχισω οταν τελειωσω απο περιοδο και θα βαλω τα αλλα δυο υποθετα που εχουν μεινη και απο την αλλη βδομαδα θα κανω επανεξεταση.

εσυ καλα εισαι? ποτε ξεκινας?

Ωραία,τέλεια.Οπότε μια χαρά θα πας έτοιμη να βάλεις τα εμβρυάκια σου.Κατεψυγμένα έχεις έτσι δεν είναι???Καλά θυμάμαι???

Εγώ δεν θα κάνω ακόμα τίποτα.Για τους επόμενους μήνες είπε ο γιατρός να προσπαθήσουμε μόνοι μας και αυτό θα κάνω.Αν δεν μας κάτσει θα πάω για εξωσωματική το Φλεβάρη!!!!

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω...αλλα να μη σε πιανει...η μητρα σου ειν άριστη..ετσι δεν εχει πει ο γιατρος? ;) Αυτο εχει σημασία...

Aν εκανα εγώ την πατάτα...συγνώμη Λινάκι μου...μπαινω και βγαίνω βιαστικά λόγω δουλειάς! :oops:

Οχι leutaκι μου μην ζητας συγνωμη καταλαβαινω!

γειά σου λιονταράκι μου...πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε!δεν ξέρω ρε συ...απορώ καμιά φορά...αν αυτό το χιλιοταλαιπωρημένο....σώμα.......αντέξει-δεχθεί.....μια εγκυμοσύνη...

δεν τον πήρα ακόμα....θα τον πάρω κάποια στιγμή....τι έγινε με την δουλειά;

Να τον πάρεις να τον ενημερώσεις.

Άσε ρε φιλενάδα,άμα μπλέξεις με μαστόρους...Όλο βρίσκουμε διάφορα που δεν έχουν γίνει σωστά και εμείς τώρα θέλουμε να ανοίξουμε και δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι.

γειά σου λιονταράκι μου...πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε!δεν ξέρω ρε συ...απορώ καμιά φορά...αν αυτό το χιλιοταλαιπωρημένο....σώμα.......αντέξει-δεχθεί.....μια εγκυμοσύνη...

Μια χαρά θα την δεχτεί.Απλά θα προσέξεις στην γέννα όπως σου είπε και ο γιατρός!!!

Ωραία,τέλεια.Οπότε μια χαρά θα πας έτοιμη να βάλεις τα εμβρυάκια σου.Κατεψυγμένα έχεις έτσι δεν είναι???Καλά θυμάμαι???

Εγώ δεν θα κάνω ακόμα τίποτα.Για τους επόμενους μήνες είπε ο γιατρός να προσπαθήσουμε μόνοι μας και αυτό θα κάνω.Αν δεν μας κάτσει θα πάω για εξωσωματική το Φλεβάρη!!!!

Ναι! εχω κατεψυγμενα & μια βλαστοκυστη.

Ευχομαι! να ερθει με φυσιολογικο τροπο και να μην χρειαστη να κανεις εξωσωματικη.

Διαφημίσεις

Linaki μου συγγνώμη αν δεν σου απάντησα, αλλά μπαινω-βγαίνω και εγώ λόγω δουλειάς. Κάνε τη θεραπεία σου και πιστεύω ότι θα είσαι εντάξει με τις εξετάσεις σου.

Μόρφω μην πέφτεις...Please. Με το πλέγμα δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά δεν θα πρέπει να σηκώνεις βάρη και να κουράζεσαι.

Αντε τί γλυκό θα μας φτιαξεις????

Φιλάκια σε όλες.

Ευχομαι! να ερθει με φυσιολογικο τροπο και να μην χρειαστη η εξωσωματικη.

Μακάρι κοριτσάκι μου να μην χρειαστεί.Να κάνω μια πρόταση????Γιατί δεν περιμένεις λίγο μέχρι τον Δεκέμβρη ας πούμε μήπως κάτσει φυσιολογικά???Αφού δεν σας έχουν βρει τίποτα.Χαλάρωσε κάνε ζουζουνιές με το αντράκι σου όποτε έχετε όρεξη(να έχετε συχνά παρακαλώ) και που ξέρεις,όλα μπορούν να συμβούν.Εεε και αν δεν κάτσει πας να βάλεις τα κατεψυγμένα σου με τη νέα χρονιά.Τι λες το σκέφτεσαι???

Linaki μου συγγνώμη αν δεν σου απάντησα, αλλά μπαινω-βγαίνω και εγώ λόγω δουλειάς. Κάνε τη θεραπεία σου και πιστεύω ότι θα είσαι εντάξει με τις εξετάσεις σου.

Μόρφω μην πέφτεις...Please. Με το πλέγμα δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά δεν θα πρέπει να σηκώνεις βάρη και να κουράζεσαι.

Αντε τί γλυκό θα μας φτιαξεις????

Φιλάκια σε όλες.

δεν ξέρω....αμφιβάλω......τι γλυκάκι θέλεις;

Ευχομαι! να ερθει με φυσιολογικο τροπο και να μην χρειαστη να κανεις εξωσωματικη.

Αχ Λινάκι μου συγγνώμη εσύ το έλεγες για μένα και εγώ το πήρα πως το έλεγες για σένα.Sorry.Παρ'όλα αυτά η πρότασή μου ισχύει.

Όσο για μένα μακάρι να κάτσει.Δεν έχω πολλές ελπίδες βέβαια λόγω σπέρματος,αλλά ποτέ δεν ξέρεις....Θα το αφήσω και βλέπουμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...